יש לי שאלה נוספת...

azikon

New member
יש לי שאלה נוספת...

טוב אני לא יודע מה זה אומר אבל גם זה חוויה. לפני כמה שנים ניכנסתי לישון בלילה, נירדמתי למשך כ40 דקות, ובפתאומיות קמתי משינה, אבל ממש לא הצלחתי לזוז, הייתי במצב מודע לחלוטין עם הפנים לקיר, וניסיתי לזוז בכל כוחי, ולא הצלחתי, מה גם ששמעתי צליל גבוה מאחורי והרגשתי שמישהו מסתכל עלי, בלי שאני יוכל להסתובב אליו... רק אחרי מס' שניות שניראו כמו נצח, הצלחתי להסתובב ומרוב שרציתי להסתובב זה גם היה במהירות, טוב, ברור שלא ראיתי אף אחד מאחורי. בכל מקרה, זה חזר על עצמו עוד פעמיים, ובמקרה האחרון, התעוררתי משינה קצרה כשאני שוכב על הגב, ושוב פעם לא מצליח לזוז, אבל הפעם מעט מעל החזה שלי ראיתי "גמד" משולב רגליים מרחף, שהלך ונעלם עד שנמוג ורק אז יכולתי לזוז... אני רוצה להזכיר שאני לא משתמש בסמים (אולי קלים לפעמים), ואין לי עבר פסיכיאטרי... לא התייחסתי לזה עד שסיפרתי לקרובת משפחה על המקרים, והיא אמרה לי שבספר רייקי שהיא קראה היה איזכור למקרים האלו, ואף לגמד שריחף מעלי, ויש לזה איזה סימן...

מה הקשר לרייקי ורוחות או שדים../images/Emo35.gif

לא שמעתי על אף ספר שמזכירים ישויות , שדים, רוחות או חוצנים.. אני לא מבינה.. איזה ספר מדובר? באהבה אריאלה

azikon

New member
תשמעי...

בת דודה שלי ממש היתה בטוחה בעצמה, אחותה למדה רייקי והיא קראה את זה בספר שלה, בכל מקרה זאת רק שאלה, אולי למישהו המקרה מוכר, לי ממש לא. נ.ב. אימא שלי גם למדה רייקי יהודי, נומרולוגיה, קריאת פנים קריאת יד... אבל אני ממש לא הולך לשאול אותה, אולי בעתיד.

אז תשובתי

שאין לי מושג מהיכן בת-דודה שלך קישרה בין רייקי לבין ישויות, אולי תשאל אותה איזה ספר היא מדברת? ומה זה בספר שלה ? לא לומדים רייקי עם ספרים. אשמח לשמוע.. נראה לי שהיא טועה. תבדוק איתה שוב אריאלה באהבה

azikon

New member
ניראה לי שלקחת את זה קשה.

אני באמת ובתמים ביקשתי לדעת האם למישהו יש מושג מאיפה זה לקוח, וניסיתי לכוון עפ"י הידוע לי, בכל מקרה אם לאף אחד לא ידוע על מקרים כאלו, אז היתה לי בעיה מוטורית, או שכפאני שד...

לא , ממש לא- וזה לא שד ../images/Emo24.gif

לדעתי, אלא אם מיקי ידידי יביע דעתו בעניין. מה שיכול וראית זו ישות שמנסה להתחבר אליך , וכל עוד היא לא כפתה עליך דברים בכוח, ואם לא הפחידה אותך והיה לך נעים וחוותי, זו ישות מן האור. החוויה מקסימה. אך סתם זה מוזר שכתבת משהו שלא קשור לנושא, יופי של חוויות אתה משרשר כאן. בהצלחה בהמשך הדרך, אריאלה באהבה

IBP1

New member
ובכן אני מצטרף לדברייך אריאלה.

אני מתקשה להאמין שנתקלת בשד אמיתי,זה נשמע יותר כיישות טובה מאשר שד. אם היית נפגש עם שד אמיתי,סביר להניח שהוא היה חושב מיד על מה אפשר לעולל לך. בהצלחה.

hagakora

New member
אני אתייחס למשהו בהודעה

למרות שהוא לא כל כך קשור. יש בעיה עם המושג רייקי יהודי, מהסיבה הפשוטה שרייקי זו שיטה יפנית, והנה בעצם מניפולציות על אנרגיית החיים, שזו זורמת כל הזמן, והזרימה הזו בדרך כלל נקראת (לפחות בסין) טאו. עצם הקיו של הטאו עומד בסתירה ליהדות, מאחר והיהדות לא תקבל את קיומו.

היבט נוסף, ארוך ושווה קריאה../images/Emo96.gif

הרייקי ביהדות
משמעות המילה רייקי ביפנית היא אנרגית חיים אוניברסלית. ליתר דיוק זו מילה המורכבת משתי מילים: ריי (REI) :פירושה אוניברסלי, כללי ,חסר גבולות. קי (KI) :פירושה חיות , אנרגיית החיים הזורמת בכל יצור חי. המילה רייקי מקורה מיפנית אך האם יש לה מקורות אחרים? חז"ל מציינים בפנינו, בספר הזהר, את השם המפורש. השם המפורש הוא בעל שבעים ושתים צירופי שלישית אותיות, היוצרים שבעים ושתיים שמות. צירופים אלו מורכבים משלושה פסוקים מספר שמות פרק י"ד פסוקים י"ט, כ`, כ"א. השם המפורש אינו מייצג את האל עצמו אלא כאמור ב"כללי התחלת החכמה" (מדריך למעונינים להיכנס לעולם הקבלה והסוד פרק א` סעיף ב`): ידוע שהא"ס ב"ה (אין סוף ברוך הוא בר"ת = כלומר האל) אסור לחשוב בו כלל וכלל וכל מה שאנו מדברים בו ובספירות הכל מרצונו והשגחתו הידוע מצד פעולותיו. וזהו הכלל לכל דרכי הקבלה וכו`... כלומר, שאי אפשר להבין את האל עצמו, אלא רק לנסות להבין כיצד הוא פועל את פעולתו. לכן כל צרוף שלישית אותיות בשם המפורש מייצג צורת פעולה של בורא העולם. כהת אכא ללה מהש עלמ סיט ילי והו הקמ הרי מבה יזל ההע לאו אלד הזי חהו מלה ייי נלכ פהל לוו כלי לאו ושר לכב אומ ריי שאה ירת האא נתה ייז רהע חעמ אני מנד כוק להח יחו מיה עשל ערי סאל ילה וול מיכ ההה פוי מבה נית ננא עממ החש דני והו מחי ענו יהה ומב מצר הרח ייל נממ מומ היי יבמ ראה חבו איע מנק דמב כפי שאנו רואים אחד השמות המפורשים של הקדוש ברוך הוא נקרא - ריי. ומי אם לא בורא העולם משמש כאנרגיית חיים המיוצגת בכל? אם כן מכאן לומדים ש-ריי אינו רק שם ביפנית אלא גם בעברית שמשמעותה - אל…. האומנם? ריי - קי האות רי"ש, על פי מדרש רבי עקיבא על האותיות, היא ראש, אתחלתא, פסגה, ראשית או ראש דבר. וזהו הקדוש ברוך הוא, שהוא ראש לכל העולם וסופו שנאמר בישעיהו פרק מ"ד ו` : "כה אמר יהוה אני ראשון ואני אחרון ומבלעדי אין אלוהים". בפרק הקודם ראינו את משמעות האות יוד כמייצגת את העל טבעי המחברת בין שמיים וארץ. וכעת נחקור לעומק היכן בעברית מצויה המילה קי, נניח לרגע שנראה את המילה "חי" ואין אנו שולטים בשפה, איך נקרא את זה? האות יוד מחליפה בדרך כלל במילה את הניקוד חיריק לכן נקרא את המילה - חי. ומחסום נוסף זה האות "ח" שבשפות רבות כלל לא קיימת. נעבור את המחסום הזה בכך שנכתוב במקומה את האותיות CH או KH לכן המילה חי תיכתב בלועזית CHI או KHI . ומכאן למילה KI הדרך קצרה. האות חית מייצגת אף היא את העל טבעי, החן האלוהי ואת החיים. בגימטרייה האות חית היא שמונה ובמתימטיקה הספרה 8 שוכבת מייצגת אף היא את האין סוף. הספרה 7 מייצגת את תכלית הקיום האנושי עלי אדמות: שבת, שמיטה, יובל, ואילו סיפרה 8 מייצגת את הלמעלה מהטבע. רבינו בחיי (ויקרא ט` א`) מלמדנו כי רוב ענייני המשכן והמקדש סובבים על חשבון שמונה: שמונה בגדים לכהן, שמונה בשמים בקטורת ושמן המשחה, שמונה מוטות לנשיאת המשכן, שמונה כלי זמר במקדש, כל הקורבנות הוקרבו מהיום השמיני והלאה (ויקרא כ"ב כ"ז). לסיכום : ריי – פירושו הוא ראשית החיבור שלנו לאין סוף ולעל טבעי המחבר את עולמנו הדואלי, כלומר האל. בלועזית אוניברסלי, כללי, חסר גבולות. קי פירושו בעברית - חי, העל טבעי מתחבר עמנו דרך האות יוד. בלועזית חיות, אנרגית חיים הזורמת בכל יצור חי. לכן רייקי = אל-חי. הזוהר הקדוש מלמד אותנו כי את האין סוף ברוך הוא (כלומר האל) אי אפשר להבין כלל אלא רק את עצם פעולתו. מכאן אנו למדים כי כל שם ושם של הקדוש ברוך הוא אינו מייצג אותו אלא דרך פעולה כך גם השם אל - חי הוא דרך פעולה של האין סוף ברוך הוא. האם אל - חי אכן זהו רייקי? בספר שערי אורה מאת המחבר רבי יוסף ג`יקטליה מוסבר כל שם ושם של הקדוש ברוך הוא ותפקידיו. בהקדמתו מסביר הוא את הצורך בידיעת כל שם ותפקידיו על מנת להתכוון בתפילות. וכי אפשר לבקש ממשרד הפנים עבודה? או ממשרד השיכון לבקש דרכון? לכן על מנת שתפילותינו יגיעו ל"תא דואר" הנכון ישנה חשיבות גדולה לדעת את שמות הקדוש ברוך הוא ותפקידיו וכך נבטיח לעצמנו כי תפילותינו יענו בהקדם האפשרי ולא נקבל תשובה של "המספר הוחלף – אנא פנה אל מודיעין 144 " בשער ב` של "שערי אורה" נאמר על השם אל – חי כך: השם השני משמות הקודש על דרך המעלות הוא הנקרא אל חי וטעם הנקרא אל חי לפי שמושך ממידת החסד הנקרא אל ולפי שמושך ממידת החיים הנקרא חי... והסוד בהיות אל חי מריק חיים בברכת אדוני...ואז בדרך הצינורות יתמלאו חיים כל בעלי חיים. כך בעצם מגדירה הקבלה את פעילותה של אנרגית החיים האוניברסלית של הבורא העוברת דרך המטפל המשמש כצינור מעבר לאנרגיית הריפוי אל המטופל. בספר בראשית פרק כה` פסוקים א-ו מסופר כי לאחר מותה של שרה אמנו וקבורתה במערת המכפלה ולאחר חתונת יצחק עם רבקה. " ויסף אברהם ויקח אישה ושמה קטורה: ותלד לו את זמרן ואת ישקן ואת מדן ואת מדין ואת ישבק ואת ושח: וישקן ילד את שבא ואת דדן ובני דדן היו אשורים ולטושים ולאומים: ובני מדין, עייפה ועפר וחנך ואבידע ואלדעה, כל אלה בני קטורה: ויתן אברהם את כל אשר לו ליצחק: ולבני הפלגשים אשר לאברהם נתן אברהם מתנות וישלחם מעל יצחק בנו בעודנו חי קדמה אל ארץ קדם. רש"י בפירושו על הפסוק כותב: שמות טומאה נתן להם. ובמסכת סנהדרין דף צ"א עמוד א` נשאלת השאלה כיצד יכול היה אברהם אבינו למסור לבניו שמות טומאה בעוד כשוף אסור מהתורה (ולפי כמה דעות גם לבני נח אסור היה לעסוק בכישוף) הרשב"ץ (רבי שמעון בן צמח) השיב כי שם טומאה אינו כשוף ממש, אלא הוא שייך לחוכמות הנוגעות בכשפים, שאותם מותר ללמוד ולדעת. הגור אריה פירש שנתן להם סגולות ומצוות כיצד לגרש מעצמם כוחות טומאה וכיצד מושלים בכוחות הטומאה. ואילו בספר מעשה ה` הכתב והקבלה נאמר: שלמדם ענייני טומאה כדי שידעו להבחין בין עבודה זרה ועבודת ה` וישמרו מכוחות הטומאה ומשמותיהם. ראינו כי דר` אוסואי למד סנסקריט השפה בה נכתבו ה"וודות". בוודות אלה מצא דר` אוסואי את הרייקי ושלושים ושתיים הסמלים. הוודות הנם ארבעה ספרים הינדים קדושים שאותם כתב לפי המסורת בראמה. בראמה קיבל את ההארה שלו בסביבות 1800 לפני הספירה. אולם במסורת היהודית ישנו ספר הנקרא "ספר היצירה" המיוחס לאברהם אבינו שחי בסביבות 1800 לפני הספירה (1948 לבריאת העולם לפי ספירתנו) שמתחיל כך: בשלושים ושתיים נתיבות חוכמה.. אנו רואים הן בוודות והן במקורותינו את שלושים ושתיים הסמלים מאותה תקופה היסטורית. האם בראמה ואברהם היו אחד? אולי כך נסביר את ה"מקריות" של בראמה ואברהם בדמיון גם את העובדה כי הודי ויהודי נשמעים קרובים ללא ה"יוד" וסרהסווטי שפירושו גברת שרה ובית ספר נקרא אשרם כלומר אושר רם, טבע נקרא דבע ועוד דמיון רב בין הסנסקריט לעברית אפילו של ימינו. וכך המתנות שניתנו על ידי אברהם לבניו לארץ קדם חוזרים לארץ מוצאם ומוצאים את כוונתם העמוקה של הסמלים והשמות ודרכי פעולתם. מסקנה ברורה על פי רוב הפוסקים כי ניתנו על ידי אברהם מתנות רוחניים לבניו שיבחינו בין טוב לרע. ואם השמות של הסמלים שמופיעים בשלב השני של הרייקי, עליו נרחיב בהמשך, נמצאים הן בתנ"ך והן בקבלה אין ספק בקדושתם והם אינם נמנים על שמות הטומאה. באדיבותו של אוריאל מעוז מאסטר רייקי

כוחם וחשיבותם של הידיים עפ"י היהדות

כוחם וחשיבותם של היהדיים עפ"י היהדות
ספר היצירה משניות א´ וב´ מסבירות לנו כי: "בשלושים ושתיים נתיבות חכמה … שהם עשר ספירות ועשרים ושתיים אותיות … ברא את עולמו… " נתייחס רק לאותיות הא-ב, כי עשר הספירות לא קשורות לכאן. התנ"ך מתחיל בפסוק "בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ" ומפרשים חז"ל על המילה את, שברא הקב"ה את עולמו באמצעות האותיות מהאות א´ עד האות ת´. כלומר שהשלים מ-א´ ועד ת´ את השמיים ומ-א´ ועד ת´ את הארץ. ספר היצירה פרק ב´ משניות ב´ ו-ה´ נכתב: "עשרים ושתיים אותיות חקקן, חצבן, שקלן והמירן, צרפן וצר בהם נפש כל, כל היצור ונפש כל העתיד לצור" משנה ה´: "כיצד שקלן והמירן: אל"ף עם כולם וכולם עם אל"ף, בי"ת עם כולם וכולם עם בי"ת וחוזרת חלילה. נמצא כל היצור וכל הדיבור יוצא בשם אחד" ממשניות אלו למדים אנו כי האותיות העבריות הנם צירופי כוחות רוחניים (הניתנים לראיה כמו שכתוב בספר שמות פרק כ´ פסוק ט"ו : "וכל העם רואים את הקולות…") שמתערבבים יחדיו ויוצרים את העולם. אותיות ה- אל"ף בי"ת אינם רק אותות שמסמלות קולות או צלילים. המסורת מלמדת אותנו כי כאשר אנו אומרים אות מה- אל"ף בי"ת אנו מעוררים את כוחם ומגשימים אותם בעולמנו הגשמי ובוראים על ידי כך משהו נוסף בעולם. ספר תהילים פ"ב ו´ :"אני אמרתי אלוהים אתם, בני עליון כולכם." בפסוק זה אומר הקב"ה כי גם אנו יכולים להשתמש בכוח האותיות על מנת לפעול, ליצור, לחקוק, לצרף ולברוא בעולם כי אנו כאלוהים. אך ברור כי צריך לדעת כיצד להשתמש בכוחנו זה בצורה הנכונה. מכאן שורש מילת הקסם הידועה "אבראכאדברה" בכל האגדות שהיא חיבור של שני מילים בעברית : אברא כאדברה כמשמעו כמו שאדבר כך יעשה. נאמר על בצלאל בן אורי אשר בנה את המשכן במדבר בשליחות הבורא "כי יודע היה בצלאל לצרף אותיות שנבראו בהן שמיים וארץ" (ברכות נ"ה) לאורך ההיסטוריה האותיות יצגו כמה מישורים בהתפתחות הכתב: אידיאוגרמה – סמל או תמונה המסמלת מערכת מילים המצטרפות לרעיון מסוים. כגון: ב = בית , ד = דלת, שער, נ = דג ועוד… צליל מספר – המחולק לכמה שלבים: כמותי סמלי גימטרייה החוקר העברי שלומד טקסט מהתורה אינו יכול להתעלם מאפילו לא מאחד מכל האספקטים הנ"ל אחרת הוא עלול לפספס את עיקר כוונת הכותב. יתכן שבמבט ראשון יראו הדברים כמשחקי מילים ושעשועים אך אספקטים אלו נתונים לחוקים מאוד ברורים כיצד יש "לשחק" עם מספרים ואותיות על מנת להוציא מן הכתוב את כוונתו הרוחנית העליונה. מכל האמור אנו רואים כי מילה המורכבת מכמה אותיות (כל אות ומשמעותה) צריכה להיות מובנת כמשפט שלם וכתיאור צירוף כל אנרגית כל האותיות יחדיו. מכיוון שהרייקי עובר באמצעות הידיים נחקור יחדיו את המילה "יד". מילון אבן שושן אומר: יד – כל אחד משני הגפים העליונים של האדם, הזרוע עם הכף והאצבעות המשמשות לאחיזת דבר. אך כאשר נפרק את המילה לאותיות – יו"ד והאות דל"ת נלמד דברים נוספים. האות יו"ד : הקטנה באותיות האל"ף-בי"ת אך מייצגת את העל טבעי. כפי שהמהר"ל מלמד: שהדבר שהוא קטן אין בו ריבוי כלל וכולל רק את המיוחד. בזוהר הקדוש בספר שמות קע"ז א´ נאמר כי האות יו"ד מורכבת משלושה חלקים: עוקצה – המופנה כלפי מעלה לעבר בורא העולם. עוקץ המופנה כלפי הארץ והאדם. ונקודה אמצעית המחברת שמיים וארץ יחדיו. את חלקי היוד לא ניתן להפרדה כמו שהגמרא מלמדת אותנו שספר תורה או מזוזה החסרים בה קוצו של יוד פסולים הם.(מנחות כ"ט עמוד א´). האות יו"ד מסמלת את הדילול ההומאופטי של האות אל"ף הראשונה והיא פועלת בכל מקום ביקום ונמצאת בראש כל אות כקוצו של יו"ד. האות יו"ד מיוצגת מספרית כעשר. את העשר אנו רואים כמספר המייצג שלמות לאורך כל ההיסטוריה של עם ישראל. בעשרה מאמרות נברא העולם, עשרה דורות מאדם עד לנח, עשרה דורות מנח עד לאברהם, עשר מכות מצריים, עשרת הדברות, עשרה ניסיונות נוסו בני ישראל במדבר, עשרה נסים היו בבית המקדש, וכן בזוהר עשר הספירות ועוד… האות דל"ת – צורתה מזכירה שער פתוח, מכאן שמה –דלת. כאות הרביעית באלף – בית היא קשורה לעל טבעי. מגן העדן יצאו ארבעה נהרות שהשקו את העולם כולו. גם גאולת עם ישראל מגלות מצריים בוצעה בארבעה שלבים רוחניים כנאמר בספר שמות פרק ו פסוקים ו-ז והוצאתי… והצלתי… וגאלתי… ולקחתי… בזוהר הקדוש מתוארת בריאת העולם כתהליך שנבראו בו ארבעה עולמות מהעולם הקרוב ביותר לבורא העולם שהיא קדושה מעבר להשגת האדם ועד לעולמנו והם אצילות, בריאה, יצירה ועשייה. ערכה המספרי – ארבע מייצגת גם את עולמנו המתפשט לצפון, דרום, מזרח ומערב ואת ארבעת היסודות אש, מים, רוח, עפר. ראו נא כעת את ידיכם בצורה שונה, חדשה, ומרתקת: תנו לידיכם כבוד והדר על היותם שער לארבעת רוחות השמיים ודלת לעולם כולו למעבר אנרגיית הבורא, אנרגיית הריפוי המיוצגת ביו"ד. אכן ביהדות מצווים אנו דבר ראשון כשמתעוררים ליטול את ידינו ואין הדבר ניתן מטעמי ניקיון כי הלכה ברורה היא שיש לנקות את ידינו היטב לפני נטילת ידיים. ואנו מברכים על כך "ברוך אתה יהוה אלוהינו מלך העולם אשר קידשנו במצוותיו וציוונו על נטילת ידיים". ושימו לב היטב איך הקדוש ברוך הוא קידש אותנו להיות חלק מצוות הבריאה ונתן לנו את האופציה לקחת חלק בנטל הבריאה היום יומית על ידי נטילת ידינו. וכעת נחבר מספרית את האות יו"ד והאות דל"ת המייצגות את ידינו. יו"ד = 10, דל"ת = 4 , 10+4=14 כאשר אנו משתמשים בשתי ידינו (14+14 =28 ) יש בידינו – כח . יש בידינו כח לעשות, כח לברוא, כח ליצור, כח לצרף וגם כח לרפא. ואסיים פרק זה בסיפור על כוחם של האותיות מתוך דברי שלום: מעשה בהאר"י ז"ל אשר הרגיש פעם אחת כי תפילותיו בימים הנוראים פעלו פעולה רבת רושם בעולמות העליונים. אך ברוח הקודש נתגלה לו, שלקדוש ברוך הוא ערבו יותר תפילותיו של אדם אחר. האר"י נכסף מאוד לפגוש בצדיק נסתר זה וללמוד מפיו את סוד גדולתו. כאשר עלה בידו לפגוש אותו, שאלו האם הוא תלמיד חכם, "לא" השיב האיש, אשר היה כפרי פשוט למראה. - מה עשית בימים הנוראים ? שאל האר"י ז"ל. "רבי", השיב האיש "בער אנכי, ואף את האל"ף בי"ת כולו איני יודע, אלא עד האות יו"ד. כאשר ראיתי את כל הציבור מתפלל בדבקות ביום הכיפורים, ואני לא יכולתי להצטרף אליהם, קראתי את אותיות האל"ף בי"ת אותן ידעתי, וכן אמרתי: ריבונו של עולם, קח אותיות אלה וחבר מהן מילים ותפילות שיהיו לרצון לפניך! על בקשה זו חזרתי במשך יום הכיפורים כולו. בשמיים החשיבו את תפילתו של הכפרי עם הארץ, יותר מאשר את תפילותיו הנשגבות של האר"י ז"ל. לכן, היום הביטו בידיכם בצורה שונה, התייחסו אליהם בכבוד והפעילו את כוחם של הידיים בצורתם החיובית ולא לדרך האלימות. באדיבותו של אוריאל מעוז רייקי מאסטר

אחרון חביב../images/Emo8.gif

העברת אנרגיה באמצעות הידיים ביהדות
ביהדות ישנם עדויות רבות לטיפולים או העברת אנרגיה באמצעות הידיים. נפתח בסיפור מתוך התלמוד מסכת ברכות דף ה` עמוד א`: רבי חייא בר אבא חלש (חלה), על לגביה (נכנס אליו) רבי יוחנן (למצוות ביקור חולים). אמר ליה: חביבין עליך ייסורין? (הנהנה אתה להיות חולה?) אמר ליה: לא הן, ולא שכרן (לא מהמחלה ולא משכרה המובטח בעולם הבא). אמר ליה: הב לי ידך! (תן לי את ידך) יהב ליה ידיה ואוקמיה (נתן לו את ידו והקימו ממחלתו). סיפור נוסף ידוע בתנ``ך: ספר שמות פרק י``ז פסוקים ח` – י``ג ויבא עמלק וילחם עם ישראל ברפדים. ויאמר משה אל יהושע בחר לנו אנשים וצא הלחם בעמלק, מחר אנכי ניצב על ראש הגבעה ומטה האלוהים בידי. ויעש יהושע כאשר אמר לו משה להלחם בעמלק, ומשה אהרון וחור עלו ראש הגבעה. והיה כאשר ירים משה ידו וגבר ישראל, וכאשר יניח ידו וגבר עמלק. וידי משה כבדים ויקחו אבן וישימו תחתיו וישב עליה, ואהרון וחור תמכו בידיו מזה אחד ומזה אחד ויהי ידיו אמונה עד בא השמש. ויחלוש יהושע את עמלק ואת עמו לפי חרב. וכן לאורך כל התורה כאשר מדובר על כל הקורבנות שהיו מביאים למשכן נאמר ``וסמך ידו על ראש...`` לפני כל הקרבת קורבן לקדוש ברוך הוא היו מניחים את ידיהם על הקורבן על מנת לעשות מעין טרנספורמציה של התפילה / וידוי לקורבן העולה . גם באבות, אברהם יצחק ויעקב. כאשר ברכו את צאצאיהם הניחו את ידיהם על ראשם. הסיפור המפורסם ביותר הוא של יעקב שבא לברך את נכדיו, בניו של יוסף. בראשית מ``ח הוא שיכל ידיו ושם את ידו הימנית על ראש הצעיר ויד שמאל על ראש הבכור. יוסף אומנם מנסה לתקנו אך יעקב מתעקש ואומר כי הצעיר יתעלה על הבכור. ומי לא היה פעם אחת בחייו או ראה בטלוויזיה את ברכת הכוהנים, בחול המועד סוכות, ליד הכותל. כאיש אחד מסתובבים כל הכוהנים, פורשים ידיהם לעבר הקהל ומברכים: יברכך ה` וישמרך, יאר ה` פניו אליך ויכונך, ישא ה` פניו אליך וישם לך שלום. ממגוון הדוגמאות שנתתי כאן, אנו רואים כי היהדות מודעת בצורה זו או אחרת לכוח האנרגטי המועבר באמצעות הידיים. באדיבותו של אוריאל מעוז מאסטר רייקי.

IBP1

New member
ומשהו שיחזק את דברייך.

הלדינו הושפע ומושפע הן מהספרדית ,אך קיימים בספרדית מילים המושפעות מהלדינו ומהעברית העתיקה .לדוגמא המילה "לחם " .בספרדית הוא "פאן" ובעברית "פת". המילה " ברכה" היא נמצאת הן בספרדית והן בלדינו והן מיוחסות לדבר מסוים אחד .הנחת כף היד של כהן ואו איש מבוגר על ראשו של צעיר ולברך ,זוהי הברכה היחידה שנקראת עפ"י השפה היהודית מנהג זה משורש בספרד בהשפעה יהודית.למילה "ריי" שפירושה "מלך"נותנים למלך שרוצים להשוותו לאיש גדול וחשוב כמו האל בכדי להפריד בין מלך בשר ודם לבין האל. אומרים "ריי דל מונדו" .כלומר מלך העולם.

תגובה קצרה, ברשותך

שהיא קצת שונה מהתגובות שקיבלת כאן. 1. לא, זה לא היה מישהו מהאור. מדוע? הוא פשוט ניטרל אותך (זוכר שלא יכלת לזוז?). הניטרול עצמו - הוא ניטרול זמני. 2. להרגשתי יש לך גם ראיה רוחנית (הרבה מתייחסים לזה כ"ראיה על-חושית") ועוד כמה דברים נחמדים.. לא חושב לצעוד לכיוון? 3. תבקש ממישהו שיעזור לך להחליף את המדריכים שלך. מדריך מהאור לעולם לא היה משבית אותך ל-40 דקות כמו שאותה ישות עשתה לך. עכשיו, אתה קורא תשובה ישירה ממני ולא עקיפה. האם אני עוד סוג של פלצן? התשובה פשוטה - יש לך גם רגש די מפותח, תשאל את הרגש שלך לגבי התשובה, אולי תופתע.

אגב, אם תרצה

אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית, אשמח להסביר לך את המושגים הטכניים והסיבות למסקנות.. הייתי מפרסם זאת פה בפורום, אולם יש פה אנשים רגישים שתיאור מפורט יגרום להם לא לישון טוב כל כך בלילה..

ברוך הבא../images/Emo70.gif למה שלא תפרט כאן?../images/Emo140.gif

מה זתומרת אנשים רגישים שלא ישנו טוב? מי שלא רוצה לא יקרא תכתוב בכותרת, למשל- לא לאנשים רגישים חחחח אם היית קורא קצת אחורה , היית רואה הסברים של חברים כאן על שדים ורוחות, ואנחנו ישנים טוב מאוד בלילה.. נשמח לשמוע מה יש לך לומר נכון??????? תודה אריאלה באהבה

תראי אריאלה

אחרי שחוטפים כמה אימיילים ש"בגללך לא ישנתי" - אני נזהר יותר למען האמת. אה, תודה על הברכה, ברוכה תהיי תודה, חץ

IBP1

New member
חץ ../images/Emo26.gif וחץ ../images/Emo36.gif והנה שאלה באה.

האם לא יכול להיות שהניטרול הזמני הוא תוצאה של פחד מקפיא מהאירוע הלא שיגרתי ? שכן מניסיוני מפגשים עם הלא נודע,יכולים להיות מרתיעים במידת מה.

פירוט והסבר האירוע של אזיקון היקר

לאזיקון, IBP ולמשתתפים ולקוראים שלום IBP - צדקת בקשר לפחד, אולם יש עוד מספר שלבים לפני ואחרי, ומיד אסביר. חקרתי בערך 15 מקרים כאלה - ובכולם הסימפטומים זהים. *אזהרה* - למי שפוחד/ת מפירוטים טכניים לגבי שדים, אנרגיות וכו' - מוזמן לקפוץ להודעה הבאה. אתחיל בישות עצמה (או בישויות - סביר להניח שהיתה יותר מאחת). הם אינם מהאור, בשום מקרה, בשום מצב. מדוע? סיבה פשוטה לחלוטין: מדריך או ישות מהאור לעולם לא תפחיד ותשתק את המודרך שלה. ישות יכולה להזהיר, להתריע, אבל לא לעבור למצב של "הקפאת" המודרך פיזית כמו שקרה לאזיקון. עכשיו אעבור שלב שלב, לגבי מה שבעצם קרה: 1. לגבי רלוונטיות של הספר - אין ממש רלוונטיות לנושא. היית יכול לקרוא גם ספר מתכוני בישול. זה שקראת ספר רייקי מראה רק שיש לך משיכה לנושא זה ו/או אחרים הקשורים במיסטיקה, שזה טוב. 2. אותה התעוררות מיידית שקרתה לך היתה כתוצאה מהדבר הבא: יש לנו את הגוף הפיזי ויש לנו את הגוף האתרי. כאשר אותה ישות התחברה לגוף האתרי, הגוף האתרי העביר למצב דרוך את הגוף הפיזי, וכתוצאה מכך מיד התעוררת. גם אם לא היית ישן 48 שעות וזה היה קורה - היית ער מיידית, כי זה מצב חרום והמערכת שלך מעירה אותך כדי שתטפל במודע בבעיה. 3. הרגשת שאינך יכול לזוז כידוע לפי הרפואה הסינית - יש לנו מספר נקודות בגוף שניתן לנטרל פיזית אדם. כל הנקודות עצמם, גם אם הם נקודות פיזיות, מצביעות בעצם למקומות בגוף האתרי. מה שאותו שד (מי שעושים את הטריקים שעשו לך ב-80% מהמקרים - הם שדים) עשה, הוא פשוט הכניס מעין חומר (לא פיזי) לגוף האתרי שלך לאחת מאותן נקודות ניטרול, מה שגרם לך לאפשרות לא לזוז למשך מס' שניות. 4. ראית משהו שאינו פיזי לא חשוב אם ראית גמד, או כל דבר אחר. עצם העובדה שראית משהו כזה שהוא אינו פיזי ושאינך מורגל בכך, מכניס את הגוף למצבי פחד והיסטריה, ולזה בדיוק השד מחכה. מהרגע שאתה נכנס לפחד רציני, האנרגיה שגופך האתרי דרך נשמתך מפיק - יותר טוב לשאיבה עבור אותו שד. 5. לא יכלת לזוז במשך X שניות אותה אי תזוזה חשובה לאותם שדים מהסיבה הפשוטה שכך הם יכולים לשאוב ממך אנרגיות בלי הפרעה. אל תשכח ש-8 שניות שלנו, שם הם זמן אחר לחלוטין (עניין של מימדים וכו', לא רוצה לסבך יותר מדי). 6. לאחר שכן הצלחת לזוז - הרגשת עייפות זאת מכיוון שנשאבה אנרגיה שהופקה על ידי נשמתך. מדוע שהשדים יעשו זאת? מהסיבה הפשוטה: אנרגיה שהופקה מנשמה של אדם, שווה הרבה אצלם, והיא גם משמשת כ"אוכל" עבור אותם שדים. כל עוד הם יכולים להפחיד אותך ולשאוב אותך - הם יעשו זאת בפרקי זמן של מס' שבועות או חודשים, ובמקרים נדירים - כמעט כל יום. ההמלצה המיידית שלי אליך - תפוס מיסטיקן טוב על מנת להחליף מדריכים אצלך ועל מנת לזרוק את החולירות האלה ממך ובדחיפות! אינך מכיר אחד כזה? צור קשר ואפנה אותך לאחד כזה (זה לא לוקח יותר מכמה דקות ואין ממש צורך להיפגש). יש צורך בשיתוף פעולה שלך עם אותו מיסטיקן על מנת להחליף. מקווה שעניתי על הכל. תודה, חץ

IBP1

New member
אגב סתם ככה לידיעה כללית .....

אתה טוען כי פגשת מתקשרים ושוחחת עימם והם על בסיס ידיעותיהם סיפרו לך את כל המידע הנ"ל ,אך לפי זיכרוני אתה מעולם לא היית מתקשר . מניין לך שמא שהם סיפרו לך אמת הוא .כי תסלח לי אתה מגלה המון חוסר ידיעה בנושאים אלה.

למעלה