יש לי שאלה לפורום...

shelycat

New member
עקרונית חשבתי שאני בעד...

עד שהגענו לשלב הזה בעצמנו... ואז גיליתי שהעיניין קצת דופק לי את הרומנטיקה ומבחינתי יש רק דרך אחת לסיים את הנישואין שלנו וזה לא תהיה אופציה של גירושין ואז השני מקבל את הכל בין כה. וגיליתי כי אמנם אני תומכת החום בהסכם ממון, זה חכם והגיוני אבל לא כל מה שטוב לאחרים טוב לי.

maz

New member
לא תמיד צריך

אם שני בני הזוג הגיעו אל החתונה עם פחות או יותר אותו רכוש, כלומר לאף אחד מהם אין דירה או סכום כסף גדול במיוחד או משהו אחר, אני לא רואה את הטעם בהסכם ממון. את הממון שזוג צובר במהלך הנישואין ממילא צריך לחלק ביניהם. הרי כל זוג שמתחתן לא מתאר לעצמו גירושין, אבל אם חלילה זה יקרה, לפחות שהצד שהגיע לנישואים עם יותר לא יצא ´מופסד´ כלכלית.

זה נכון, זה בעיקר דרוש במצב של אי

שוויון בנכסים שמגיעים עמם לנישואים

זמן קצר לפניח החתונה סגרתי

את החשבון שלי , והפכתי לשותפה בחשבון של לירון . כי אצלו היה יותר נוח , בבנק אוצר החייל יש יותר הטבות בגלל הקבע. אז משלמיפ פחות עמלות, החשבון יותר מסודר , כיו יודעים בקלות מה קורה בו. לכל אחד יש חופש משלו , בכל זאת אנחנו אנשים בוגרים .

יעלי2

New member
ואני דווקא שמתי לב שיש הרבה שפתחו

(כמונו) חשבון משותף לפני הנישואין. אולי זה מקרי כי במקרה בבנק שלו/הם היו תנאים מועדפים?

שמופית

New member
זה הגיוני לפתוח חשבון משותף

לפני הנישואין, כי גרים ביחד ויש הוצאות משותפות... וגם צריך חשבון להוצאות החתונה ולמתנות...

למעלה