יש לי שאלה לכולם

אלדר

New member
יש לי שאלה לכולם

ובבקשה תענו בכנות ויושר..... אז ככה: נכון שכולכם נורא מעוצבנים שאני עונה לכל שאלה או תשובה של מישהו אחר?? נכון? נכון??? זה מאוד מעצבן שאני ´נדחף´ לכל מקום וכותב סתם שטויות ואני מזבל את המוח לרוב ועונה ממש זיבולים שאף אחד לא ממש מעוניין לשמוע נכון??? תענו אבל בכנות ויושר! אני צודק????? האם אני באמת אומר שטויות?? לא שאמרו לי אבל אני שאול את זה כדי לדעת מה חושבים על מה שאני כותב וזה חשוב לי אז לא לעשות צחוק! האם אני מפגר כמו שאני חושב שאני או שלא??? תענו בכנות שוב פעם וביושר... אני צודק נכון??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????. שלכם באהבה ואור tksr

ten

New member
דעתי

אתה בסדר כל עוד הינך עונה לשאלה הינך בסדר כל עוד אינך מקנטר אתה בסדר אם אינך כופה את דעתך אתה בסדר גם כשאתה עונה מה לא בסדר מצא לבד.

דרדרית

New member
אני יחסית חדשה אבל..

כמו שמבינה פורום הוא לכולםוכל אחד רשאי לענות ולהגיב. לא כן??? לשאלות "פרטיות" נועד מכשיר הטלפון או הדואר האלקטרוני. לא?? ולפעמים- מרבה דעות - מרבה כיווני חשיבה. ואם זו התשובה שתקבל גם מהאחרים... אז אני נשארת פה
דרדרית

אלדר

New member
אני יודע שאני לא אמור לכתוב את זה

כאן! אבל מותר לי לעשות את זה וזה מאוד מאוד חשוב אם את לא מבינה אמרת שאת די חדשה אז בטח לא ראית את ההודעות הראשונות שלי בפורום הזה.... אז גם ככה שלא ממש תביני את מצבי היחודי והקשה אז לא ממש חשבתי שתהיה לך דעה אחרת מזו אבל את אחלה בת אדם דרדרית!!! שתדעי לך את בכל מקרה תמשיכי לכתוב כאן......! בכל מקרה ולא משנה אני או מישהו אחר!! שלך אלדר

לפי הודעתך - אם להתיחס אליה בלבד

אתה סובל מרגשות אשם כבדים וגם אתה לא יודע מי אתה באמת - אך נמצא בשלבי חיפוש אתה רוצה לדעת מאחרים מי אתה.

אלדר

New member
אז להשיב לך??

לא ממש אין לי רגשות אשם על שום דבר שקשור בפורום הזה.... אבל עוד משהו חשוב.... אני באמת לא יודע מי אני ואני לא חושב שמישהו יודע את זה..... אבל זה לא חשוב..... אז בהצלחה לך מרים

sunlight

New member
אלדרי, נשמה טובה

תגיד מה אתה מקשקש? אנשים שכותבים כאן רוצים תגובה אני נהנתי לקרוא את התגובות שלך אתה לא מדבר שטויות בכלל, מה קורה לך הה? פשוט שלא היה לי זמן להגיב עד עכשיו מבטיחה להשאיר לך הודעה על ההתנסויות החדשות שחויתי

למעלה