יש לי שאלה.. לגבי בלוגים..

F a d i

New member
חח איזה גנובים אתם...אשה כנסי

נדמה לי שמפה את יכולה להמשיך לבד :) מקווה שעזרתי... ואל תקשי יותר מדי..מה זה הקוראל דרו הזה?! :) יום טוב לכם

חחחחחחחחחח פאדי-עכשיו אני מתה

תודה דרלינג

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifCORAL DROWו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה רצית לדעת אשת סתיו יקירתי ? היא ממש דומה לפוטושופ
. אישית אני מעדיף את הפוטושופ אבל מכיר קצת את הקורל איפה בדיוק את תקועה
. אשמח לעזור ושיהיה יום נפלא לכולם ......חזרנו לשיגרה המ.............

טוב מונלייט ידידי..אפשר להוריד אותה

?? או להעתיק משהו! אני פשוט צריכה להכין כמה קבצי טקסט דווקא באמצעותה... חיפשתי ברשת ויש המון אתרים המתעסקים בה ובהדרכות וכו'..אבל שום הורדה!! כנראה היא מוגנת כמו הפוטושופ ואפשר לקבלה רק ממישהו שיש לו אותה

moonlight B

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif וליק לא מדברים על זה

פה
. את יכולה להוריד את התוכנה אבל לא מלאה וכמובן דימו. תוכנה זו עולה ...... וכן היא מוגנת ....

מנסי

New member
אשת סתיו! יש לך בכניסה לאתר תפוז..

כתוב שם ..בלוגים...אולי תביני מה מתרחש שם!

סתיו!!

ראשית כל ... את נכנסת לבלוגים שנמצא למעלה ליד הקהילות והצ'אט וכל האמצעי מניעה האלה ... וכשאת נכנסת .... רשום לך ( לחצ/י לפתיחת בלוג חדש) ואז נכנסת ... ועוקבת אחרי ההוראות ... לא להיות ראש קטן ... עדיף .. ככה הכל ילך לך חלק ומהיר .. בהצלחה

../images/Emo124.gifשתבין-אפילו יש לי כבר בלוג!!

הסתדרתי לבד אתה רואה..לפעמים הראש לא ממש משחק אותה קטן.. למרות שזה דווקא מומלץ לפעמים
בכל מקרה

ואוו גלובל../images/Emo51.gif../images/Emo9.gifלא ידעתי שכבר

אפשר לאתר אותו... חחחח רק עוד לא הבנתי אם אפשר להעלות תמונות גם- ואת זה אלך לבדוק!

GL0BAL

New member
כן אפשר . תעברי אחרי ההוראת

יש שם תמונות שאת יחכולה להשתמש בהם או שפשוט תוסיפי תמונה שיש לך במחשב

יאאאאאאאאאאא ../images/Emo25.gif

נסוכההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כפרה מה המצב נשמה?????????????????? נכנסת לראות מה יש פה אההההה? חחחח כאילו דה...

uoli13

New member
../images/Emo141.gifمبروك הב

נכנסתי לבלוג שלך והשארתי לך את האמייל שלי בכדי להתעדכן ביציורתיך

למעלה