יש לי שאלה.. לגבי בלוגים..

יש לי שאלה.. לגבי בלוגים..

אז איך עושים כזה.. שאפשר להעלות בו תמונות-יצירות-טקסטים!!! בבקשה בבקשה מי שיודע הדרכה מפורטת.. אפשר גם מסרים..ניתן להודיע גם לאשה עם אש

glock X

New member
אללה עליק יא מותאוואחש אינתי

ניזו ניזו ויאע עטיזו

הבדואי

New member
היי!!!! זה מהאתר שאני שלחתי.

איפה הקרדיט? - טוב נו, אסתפק במלוא חופן דינרים זהובים או מוזהבים.. תחתום כאן, זה בשביל האוטו, וכאן, אתה מוותר על הסודיות האישית וכאן, אתה מוכר את הבית.. כאן בשביל מוצרי החשמל.. הלללללךךךךךךך הכל.

כמה שבחורים אוהבים ליטופים הא!!

קבל קרידט ידידי בטונותתתתתתתת
הרי אז גם אמרתי
על האתר המקסים!!

הבדואי

New member
אווחח איזה הרגשה טובה, עוד נושנוש..

עוד .. כן, אז מה, זה לא סוד, בחורים אוהבים שמטפחים להם על האגו.. "טוב, גם על הקרס, בעיקר אחרי גיל 50 - NO OFFENSE חוצמזה, אני רואה שהעדפת את הקרדיט מאשר הדינרים המוזהבים..? שו, אין לך? עלא אסם מין אכתוב אלדנאניר? פיש פי אלקום אסם ענא?

מי צריך דנאניר..

יש דינאורים.. ושמיים צבעוניים- אז מה איכפת לי מה יש בכיס כעת
וזה שזה לא סוד..תאמין לי יודעת

הבדואי

New member
יא עיני על אלצניעות.

קלאמק עסל זאי אלדבס "שלא תגידי מה זה!". אחח אחח... לפעמים יש לי הבזקים של התגלות.. שמנסים לרמוז לי שלא הכל זה חומר.. שיש חיים מעבר לדינרים... אבל מה לעשות.. מעפר ואבק הארץ אנוכי וכי יכולתי להתעלות על החומר... ככל שקיבלתי יותר, כך רציתי עוד, ולא קצה נפשי במנעמי הארץ והשמיים... עד שיבוא יום.. אבל עד אז.. נחבק את כל החומריות של העולם עם ידיים גדולות ועיניים חמדניות. שו פי, חראם?

אוף לא הלכתי היום לעבודה..

ותגידו..יש פורום תמיכה למכורי אינטרנט?!! נו ומה אף אחד לא שמע על בלוג..או יודע איך מתחילים בזה... יאללה חכמינו ורבינו.. קצת התחשבות במשועממת של היום פליז

ויייייייייי עליקקק!!

לא יודעת להסביר.. יעני קישור לאתר משלי..ולאא לא לבנות אתר..אבל נראה לי יש מקום כזה קשור לתפוז שאפשר לבנות פה אתרון קטן ונחמד המכיל קבצים שאני מעלה והאתרון יהיה בעיצוב שלי.. טוב משהו כזה... קביש??

glock X

New member
כן הבנתי

לא מכירמוס אנינמוס, אתוס צריכטוס לשאולוס את גלובלוס, אבל אם את לא מוצאת בלוג תסתפקי בפודל או בדוברמן או רועה גרמני כי בלוג זה כלב שדורש המון טיפול צמוד....נו? ערבי או לא ערבי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שתגיד יקירי

למעלה