יש לי שאלה לא קשורה....

סקסיית

New member
יש לי שאלה לא קשורה....

אם יצאתי עם גבר, ופתאום אחרי כמה פגישות הוא כותב במסנג'ר: "רוצה שלא נמשיך.. כי יש הבדלי מנטאליות" מה זה אומר? <סקסיית משחקת אותה נעלולית ליום אחד>

dalfin

New member
ורדה רזיאל ז'קונט הייתה עונה לך....

תתרחקי , תתרחקי מיד. בהצלחה

סקסיית

New member
זה היה האקט המיידי.

אבל מנסה להבין מה התכוון הפרופסור המכובד במילים האלו???

ורדה רזיאל ז'קונט היתה אומרת ....

זרקי אותו בובה

סקסיית

New member
לא זרקתי אותו

פשוט הסכמתי אותו שאנחנו אכן לא מתאימים
אבל באיזו זכות בןאדם בא ביציאה כזו?? <סקסיית מצהירה שמבחינתה יותר מעליב לקבל כזו הערה מאשר לשמוע שאני שמנה מדי או גדולה לו מדי>

ועים איזו יציאה הוא יופיע לך מחר

יאחתי עיזבי תינתשי תיצעדי קדימה שהוא הוא יחפש תחברים שלו הבדלי מנטליות קטלק

הבדלי מנטליות

מה זה אומר ? זה אומר שהוא פרימיטבי ,חסר חוט שדרה (דרך המסנגר....ממש בוגר מצידו) והכי חשוב זה שהוא מתנשא -הבדלי מנטליות מרגישים רק מי שחשים נישאים על פני אדם אחר .... חבל שלא ענית לו שבאמת יש הבדלי מנטליות כי הוא פרימיטיבי מידי בשבילך!!! הבדלי מנטליות משתקפים אצל חלק מהאנשים בעדתיות /אורח חיים/השקפת עולם וכו ... אבל בנינו לא יותר קל להגיד-לא מתאים לי !!! אל תקחי ללב ופשוט תשכחו ממנו מ נ ט ל י ת !!!!!!!! שיהיה לך יום כתום אורית

סקסיית

New member
חחחח אהבתי ../images/Emo45.gif

האמת שידעתי בדיוק מה זה אומר... רק שלא הבנתי מאיפה אדם בוגר (45) מביא כזו הצהרה הזויה. עדתיות - אנחנו שנינו מזרחיים. לימודים - אני יותר ממנו. אורח חיים - הום מקצוע חופשי אני בהיי טק. השקפת עולם - די זהה. נבדקה בשיחות מקדימות. אז מה נשאר??? התנשאות... אני לא
אוהבת להרגיש, לדבר, להקשיב ולשוחח עם אנשים בגובה העיניים. ואם לא מתאים אני אומר להם בהתחלה ולא אמשוך את זה כמה פגישות. נו לא נורא... לפחות יש אחרים שמחמיאים לי בלי סוף
ותודה לכל מי שמגיב לי כאן.

DREAM111

New member
יפתיייייייייי קודם כל

אין כזה דבר לא שייך / קשור, הכל קשור כל עוד את איתנו וחשוב לך לשמוע דעה. ועכשיו
מי זה הפרימיטיב הזה
מה אנחנו בימי אנו באנו
הבדלי מנטאליות היו פעם שאנשים עשו הבדלים בין אשכנזים לעדות המזרח, אבל ראבק היום שרובינו מעורבבים וילדינו הם כבר מוקה מעורבב במיליון עדות יש עוד משפטים כאלה
יקרתי אחותי גרה בקומה 4 בלי מעלית, נפילה מלמעלה זה נחיתה רכה יאללה בואו.

nemesis27

New member
זה אומר שאת יותר מידי סקסית לטעמו..

כלומר.... אני לא מכירה אותך... אבל ממה שהתרשמתי ממך ומקצת שיטוט בקומונה הנחמדת..... יתכן ואת פשוט קצת נועזת אולי אפילו פרובוקטיבית בשבילו.... (יש סיכוי מאוד גדול שאני טועה - לא מכירה את הנפשות הפועלות... לא אותך ולא אותו...) בכל מקרה.... זה אומר שאתם לא מתאימים וצריך להמשיך הלאה עד שמוצאים את אותו אחד שיראה בהבדלי המנטליות האלה דווקא את הקסם שבך...

למעלה