יש לי שאלה לאלה מכם

אם את אומרת ../images/Emo3.gif

לא יודעת, זכרתי שאמרו שהוא עשה סרט בשם הזה אז עשיתי חיפוש בVOD... לא התעמקתי

m e m o r y

New member
אני אנסה לענות למרות ש...

אלוהים אדירים, כמה חפרתן בסוף שבוע הזה!!!
(באמת חבל שאין לי מבחן ב"תאוריות לגבי למראית עין" במקום "תאוריות אישיות" כי אז בטוח הייתי מקבלת מאה.
) בכל אופן אני אסייג את התשובה שלי מכמה סיבות: 1. קשה לי להתנסח אחרי 10 שעות למידה רצופות
2. את "כל נדרי" ראיתי בפעם השניה שזה הוצג, כלומר ישר אחרי הבכורה, מה שאומר שיש סיכוי סביר שטלי עוד לא הייתה לגמרי "בתוך" התפקיד הזה. אז ככה: אם הייתי צריכה לדרג אז זה היה (בסדר יורד): קולנוע, טלויזיה, תיאטרון. ***אני חושבת שבסרט למראית עין היא נתנה את התפקיד הכי טוב שלה עד עכשיו, אבל גם בסרטי הסטודנטים שצולמו מזמן, אפילו עוד בתקופת הלימודים שלה, היא שיחקה ממש ממש מעולה. יכול להיות שזה כמות הטייקים הגדולה יותר או הבימוי הספציפי אבל מבחינתי היא מוציאה את כל הטוב שבה בפיצ'רים. ***טלוויזיה: מבחינתי זה רק טב"ע וכבר דובר על זה כ"כ הרבה שאין לי כוח לחזור על מה שכולם יודעים...בקצרה, היא שיחקה ממש ממש טוב בהתחשב במעט חזרות, אינטנסיביות מטורפת וכו'..אבל בגלל שרננה נכנסה לי כל כך עמוק ללב אני ממש משוחדת בקטע הזה
***ב"כוונות טובות" לא הייתי אבל לי דווקא הייתה בעיה עם "כל נדרי". לדעתי ההצגה היא די דלה בטקסטים שנונים והיא גם קיצונית מדי (אבל לא באנו לדבר על זה אלא על טלי!). לגבי טלי - שוב, יכול להיות שזה בגלל שראיתי את ההצגה רק בפעם השניה שלה, אבל לדעתי היא שיחקה בצורה מופרזת מ-ד-י, והיה לי מאוד קשה להאמין בדמות הזאת או להשתכנע שהיא אישיות בפני עצמה - היא פשוט לא שיכנעה אותי מרוב שזה היה מופרז יתר. בגלל זה לשאלתך, כן היא מאוד בלטה על הבמה, הרבה יותר משאר השחקנים, אבל זו בדיוק הבעיה במקרה הספציפי הזה - שאולי היה עדיף שלא... מה שכן, הבעות פנים זה חלק מאוד חשוב אצל כל שחקן, ואני חושבת שאצל טלי זה מאוד בולט, אולי הדבר הכי בולט במשחק שלה (בגלל זה היא כ"כ מדהימה בסרט לדעתי). מה שכן - גם בקולנוע, גם בטלוויזיה וגם בתיאטרון היא שומרת הדומיננטיות של הבעות הפנים כי זה פשוט חלק בלתי נפרד ממנה.

אממממממממממ

אוקי רק בגלל שהכרחת אותי להגיב אני יגיב.. אם לא לא הייתי מגיבה
חח סתם כפרע שלי דנה
אמממ ככה. יש מצב שבכל נדרי טלי נראת כמו שתארת או יותר נכון מדברת כי זה היתה הצגה ראשונית כזאת וכן גם אני חושבת ששם היא היתה הכי פחות אמינה. אבל אולי ה כי אני רגילה לראות אותה במדיה אחרת. דמות של הצגה היא שונה. היא מדברת יותר חזק. פחות אפשר להשתמש בטריקים של המדיות האחרות סאונד, זויות צילום, תאורה. הכל יותר מוגבל. על הבמה זה נטו אתה גם מבחינת הצורה החיה של המשחק. אבל אני כן חושבת שבמגבלת הטקסט הלא סגור על עצמו ומגבלת ה"במה" נקרא לזה היא כן עומדת בציפיות שלי. הבנתי מה היא הבינה מהדמות הזאת. לא בטוח שלזה התכוון המחבר אבל ראיתי שהיא מתחברת אליה שהיא מוצאת את נקודת החיבור הזאת עם הדמות וזה מה שתמיד מקסים אותי בה. כמה שהדמויות שהיא תגלם יהיו שונות מטלי עצמה היא תמצא איך לאכול אותן ולתת להן להיכנס לתוכה. אז נכון יש לה עוד המון ללמוד במיוחד על סוג המדיה הזה אבל חייה לפניה והיא בהחלט בכיוון ויש לה את כל הכלים לשם כך.. מה שנקרא יש פוטנציאל.

mary17

New member
../images/Emo12.gif מפחיד!

זאת בערך אותה שאלה שאני רציתי לשאול רציתי לדעת איפה הכי הייתם רוצים לראות את טלי בתאטרון סרטים או טלוויזיה ואיפה היא יותר "מוכיחה את עצמה"....

חזרתי הרגע מלמראית עין

בפעם השלישית
אני חייבת להגיד לכם שאני פשוט מאוהבת בבחורה הזאת. היא מדהימה. היא מרגשת. היא מקסימה. היא הכל. יש בה באמת הכל. (שמתם לב שלא אמרתי מושלמת נכון?
) היו כבר יותר אנשים בקולנוע אם מישהו שאכפת לו באמת קורא את זה
(קוראים סמויים למינהם) חשבתי על זה שאני יכולה לאייש את התפקיד הסמוי הזה של 'סופר' אנשים בקולנוע. אני מוכנה לראות את הסרט הזה 3 פעמים כל ערב. אפילו שזה נשמע מטורף והזוי. האהבה הזאת מפחידה אותי. גם בזה שהיא 'חד צדדית' (אתם מבינים את הכוונה) וגם בזה שלא נראה כי יש לה סוף. לפחות לא בקרוב. קצת מלחיץ לא? בכל מקרה ההבעות פנים שלה בסרט מדהימות היא כל כך שקולה מצד אחד אבל מאוד זורמת מצד שני. כל הבעה מחושבת אך עם זאת נראת כל כך טיבעית ועמוקה. מדהימה כבר אמרתי?

ניסיתי לסכם את החפירה שלי במסן...

לא יודעת מה יהיה אבל משהו שכתבת באוף העיר את עיני... אנחנו תמיד מחפשים את הרע במקום לראות את הטוב. למה כשאנחנו מאושרים אנחנו לא נהנים מזה ומחפשים רק מה יגרום לנו יותר אושר? דיי אבסורד לא? זהו אני מאושרת סימן קריאה. לא צריכה יותר מזה. זה מספיק בשבילי

את מזכירה לי איזה פוסט בבלוג של

גילי, תזכירי לי להראות
אבל זה נכון שתמיד אנחנו מחפשים איך להפוך למאושרים ולא שמים לב שהיי, גם עכשיו טוב. זה נראה לי השינוי הכי גדול שלי בחודשים האחרונים... ההבנה הזאת שלהיות מאושרת לאוו דווקא אומר כל היום לחייך ולהיות במצב רוח הכי עילאי שקיים, אלא קודם כל, להיות שלמה עם מה שיש לי עכשיו.

את צודקת

להיות מאושרת זה לדעת שאני לא יכולה להיות יותר מאושרת מזה. (אפילו אם זה לא לגמרי נכון) אם אתה מחפש תמיד אושר יותר עילאי אתה לא באמת מאושר.

mary17

New member
גילי../images/Emo99.gif

הקטע עם האושר שאפילו שהכל טוב לך..... תמיד יהיה חסר משהו אין דבר כזה מושלם אבל תמיד שואפים לשם ואנחנו (או לפחות אני) מפחדים ממצבים של טוב ואושר ותמיד מחפשים את הדברים הפחות חיוביים באותו הרגע קצת קשה לי להסביר את עצמי
בקיצור אנחנו צריכים ללמוד להגיד תודה על מה שיש לנו ולסתום

תשמעי אושר זה דבר מפחיד

ואני אגב לא מדברת על מצב מושלם, אלא מצב שבאופן כללי טוב לך כלומר שאת אומרת - וואלה, יש לי גג מעל הראש, יש לי משפחה שאוהבת אותי, יש לי חברים, ואולי אני לא באמת צריכה את כל הדברים שאני חושבת שאני צריכה כדי להיות מאושרת. מה שגילי כתבה בפוסט ההוא, והאמנתי בו מאוד כבר לפני אבל היא פשוט ריכזה את זה, זה שאנחנו יותר מידי מתעסקים בלהגיד מתי נהיה מאושרים [למשל - אני אהיה מאושרת כשאני אתחתן, אני אהיה מאושרת כשאני אמצא את העבודה המושלמת, אני אהיה מאושרת כשאני אטוס לחו"ל] ולא שמים לב בכלל להווה, שגם הוא יכול להיות טוב. וזה אושר שאני לא חושבת שצריך לפחד ממנו, כי הוא לא מושלם. זה שיש לך משפחה, חברים, לא אומר שהכל מושלם והכל בסדר והחיים שלך הם רק משהו לקנא בו. אבל זה מספיק טוב כדי להיות שלמה ושמחה עם מה שיש.

וכשאת כבר כן מאושרת

לא קורה לך שאת בטוחה שהנה משהו הולך לקלקל את זה? ומה היית עושה אם זה באמת היה קורה?

כן ולא.

כי באיזשהו מקום נכנסתי כבר למחשבה שגם אם יקרה משהו רע, אני אמצא את הדרך להתגבר עליו. כי כן יש לי את הכוחות לזה. אני בטוחה שגם יקהר משהו שזמנית יפגום בשלמות הזו עם החיים אני אתגבר עליו, אולי אפילו אלמד ממנו. איכשהו אתעל אותו למשהו טוב. תראי, לתובנה של 'עכשיו טוב' הגעתי לפני כמה חודשים, כשהיה לי מין רצף כזה של הרבה כיף ורגעי אושר, וגם כשהם נגמרו המשכתי להיות שלמה עם החיים שלי. להגיד שלא היו משברים מאז? היו. אז בכיתי וצעקתי ואמרתי שאני שונאת את העולם אבל התגברתי על זה. יש לי עכשיו את הכח להאמין שאם אני רוצה יהיה בסדר, משהו שלא היה לי לפני כמה שנים.

שירוש1989

New member
../images/Emo6.gifאני רואה שאני מתחילה להשפיע עליך

אחח אני רוצה לראות ת'סרט הזה כברררררררררררר אבל אין לי את מי לגרור לעזריאלי
אולי תראי איתי ב 14 שוב?
ובניגוד למה שאומרים, גם אהבה אפשר לעצור, למנוע, ולשים לה גבול עוד חצי שנה אני רואה אותך כבר"טלי? איזו טלי?"
יא רייט

אני יספר עליה גם בארה"ב

שידעו איזה בן אדם מדהים הולך להיות מפורסם שם
אני באמת מאמינה בה ובכל מה שהיא משדרת ויש מצב שאפשר "לשים לאהבה השאת סוף" אבל אני לא בטוחה שזה יהיה אמיתי ובאמת ולא סתם אשליה שלנו (למראית עין
) וגם אנילא בטוחה שאני רוצה כמו שאמרתי אחרי כל השלות והלבטים הפנימיים החלטתי שטוב לי וזהו. לא רוצה יותר מזה לא פחות טוב לי עכשיו דוקא אני שעברתי חויות לא קלות לאחרונה מעריכה את התקופה הזאת מאוד.. גם בכל מה שקשור אליה

r0tem1234

New member
תגובה על השאלה

איך הייתם משווים את המשחק שלה על הבמה למשחק שלה בקולנוע למשחק שלה בטלוויזיה? כבר אמרו את זה פה אבל אני אגיד שוב היא אמרה את זה שהיא מעדיפה את התאטרון ושם הכי כיף לה ורואים את זה יש לה מין אנרגיה כזו יש לה "דרייב פנימי"להיות בהצגה ורואים את זה,רואים את זה שהיא נהנת.. בקולנוע זה נכון שרואים יותר את ההבעות פנים ועושים קלוז אפ וזהו אבל בתאטרון צריך למשוך צומת לב אין לי דרך אחרת להגדיר את זה והיא עושה את זה מצויין!!ומעבר לזה זה היא עצמה וזה תמיד עובר יותר טוב אני אישית מעדיפה הצגות על קולנוע וטלוויזיה כי צריך יותר ריכוז וכל הזמן רואים אותך ואתה צריך להכנס לדמות יותר ואני זוכרת שבקול נדרי יש רגע שהיא יושבת ליד השולחן ומקשיבה לפרטנרים שמדברים (הסצינה בסוף שכולם על הבמה..)ואני זוכרת שאז הסתכלתי עליה בכוונה כדי לראות אם היא מרוכזת וראיתי שהיא באמת הקשיבה וזה היה נראה כאילו היא מתעניינת במה שיש לו/לה אני לא זוכרת בדיוק להגיד למרות שהיא שמעה את זה כבר בערך מינימום מליון פעמים וזה מה שיפה!!!וגם בהצגה אתה לא יכול להגיד אופס רגע מההתחלה ומביחנת טקסט הקהל לא יודע והיא עבדה עם פרטנרים מצויינים כך שגם אם מישהו מהם אילתר זה לא היה בולט בכלל(לא שמתי לב) ולטלי יש נוכחות בימתית כי לדעתי יש לה דרייב פנימי,אהבה לתאטרון,רצון להצליח ולעשות את מה שהיא עושה על הצד הטוב ביותר וגם כן עוד איזה פרט שולי שנקרא כישרון(אבל זה ממש בקטנה אצלה..
)בקיצור אמרתי את זה ואני אגיד את זה עוד הרבה פעמים היא פשוט שחקנית מוכשרת!!!

r0tem1234

New member
דיברו על אושר ורציתי להגיב וחשוב לי

שתקראו ותגיבו.... דיברו פה על מה זה אושר אז לדעתי אושר זה באמת להנות ממה שיש לך,להעריך את זה כי אנשים רואים דברים כמובן מאליו זה ברור הרי שקמים בבוקר כל יום,זה ברור שיש מה לאכול זה ברור שיש מים זה ברור שיש לי כסף להצגה ולקולנוע במקום להבין שהדברים האלה לא ברורים בכלל!!!ושיש אנשים שוואלה אין להם,אין להם כסף להצגה ולקולנוע שלא נדבר על אוכל ואנשים(אומנם בדרך כלל בגיל מבוגר יותר)שהולכים לישון ולא קמים...וצריך להתחיל להעריך את מה שיש ולהנות ממה שיש ואני לא מדברת על דברים גדולים אלא דווקא על הדברים הקטנים על האוכל והמים ועל זה שאתה קם בבוקר...אם הופכים את האושר לעניין יחסי זה משלב בדרך כלל את הרגש המגעיל הזה שנקרא קנאה ואז אתה אף פעם לא תיהיה מאושר כי אתה תמיד תסתכל על מה שיש למישהו אחר ואז תגיד אבל אוףףףף אם היה לי את זה הייתי יותר מאושר... אנשים שרצים אחרי מה שאין להם אף פעם לא יהיו מאושרים ולא יהנו מהחיים...והאושר מגיע ממך,מתוך הלב והנשמה שלך... ויש המון משפטים שאמרו גודלים וחכמים ממני כמו: תפסיק לחפש את הדרך לאושר ותתחיל לחפש את האושר שבדרך מאושר הוא שיש לו אישור מעצמו על עצמו אושר הוא הסתפקות סוד האושר והסיפוק נימצאים בליבו של אדם ועוד ועוד.. חשוב לי שתגיבו...

למעלה