אני אנסה לענות למרות ש...
אלוהים אדירים, כמה חפרתן בסוף שבוע הזה!!!
(באמת חבל שאין לי מבחן ב"תאוריות לגבי למראית עין" במקום "תאוריות אישיות" כי אז בטוח הייתי מקבלת מאה.
) בכל אופן אני אסייג את התשובה שלי מכמה סיבות: 1. קשה לי להתנסח אחרי 10 שעות למידה רצופות
2. את "כל נדרי" ראיתי בפעם השניה שזה הוצג, כלומר ישר אחרי הבכורה, מה שאומר שיש סיכוי סביר שטלי עוד לא הייתה לגמרי "בתוך" התפקיד הזה. אז ככה: אם הייתי צריכה לדרג אז זה היה (בסדר יורד): קולנוע, טלויזיה, תיאטרון. ***אני חושבת שבסרט למראית עין היא נתנה את התפקיד הכי טוב שלה עד עכשיו, אבל גם בסרטי הסטודנטים שצולמו מזמן, אפילו עוד בתקופת הלימודים שלה, היא שיחקה ממש ממש מעולה. יכול להיות שזה כמות הטייקים הגדולה יותר או הבימוי הספציפי אבל מבחינתי היא מוציאה את כל הטוב שבה בפיצ'רים. ***טלוויזיה: מבחינתי זה רק טב"ע וכבר דובר על זה כ"כ הרבה שאין לי כוח לחזור על מה שכולם יודעים...בקצרה, היא שיחקה ממש ממש טוב בהתחשב במעט חזרות, אינטנסיביות מטורפת וכו'..אבל בגלל שרננה נכנסה לי כל כך עמוק ללב אני ממש משוחדת בקטע הזה
***ב"כוונות טובות" לא הייתי אבל לי דווקא הייתה בעיה עם "כל נדרי". לדעתי ההצגה היא די דלה בטקסטים שנונים והיא גם קיצונית מדי (אבל לא באנו לדבר על זה אלא על טלי!). לגבי טלי - שוב, יכול להיות שזה בגלל שראיתי את ההצגה רק בפעם השניה שלה, אבל לדעתי היא שיחקה בצורה מופרזת מ-ד-י, והיה לי מאוד קשה להאמין בדמות הזאת או להשתכנע שהיא אישיות בפני עצמה - היא פשוט לא שיכנעה אותי מרוב שזה היה מופרז יתר. בגלל זה לשאלתך, כן היא מאוד בלטה על הבמה, הרבה יותר משאר השחקנים, אבל זו בדיוק הבעיה במקרה הספציפי הזה - שאולי היה עדיף שלא... מה שכן, הבעות פנים זה חלק מאוד חשוב אצל כל שחקן, ואני חושבת שאצל טלי זה מאוד בולט, אולי הדבר הכי בולט במשחק שלה (בגלל זה היא כ"כ מדהימה בסרט לדעתי). מה שכן - גם בקולנוע, גם בטלוויזיה וגם בתיאטרון היא שומרת הדומיננטיות של הבעות הפנים כי זה פשוט חלק בלתי נפרד ממנה.