יש לי שאלה חשובה

sengoku

New member
יש לי שאלה חשובה

היתי בקשר עם מישהיא כשבועים ןחתכתי את הקשר אחרי שראיתי שהיא מתחילה להיות אובססיבית אלי ,התחילה לדבר על חתונה וכדומה.[לא היה לי רגש אליה] אחרי שניפרדנו היא ביקשה להיפגש עוד פעם ובאתי ,וממש הצטערתי שבאתי היא התחליה לזיין לי את השכל שהיתה אצל מגדת עתידות והיא ראתה שהיא תנשא [לא לי]ץטוב אחרי זה לא שמעתי ממנה הרבה חוץ מטלפון פה ןשם.אבל אחרי כמה ימים התחיל לי מעין לחץ בלב שלא עוזב אותי כבר כמה שבועות,ולפעמים יש לי דפיקות לב חזקות ואני חושב על הבחורה הזאת די הרבה ,לא מתגעגע אליה או משהוא סתם נזכר בה,אני יודע שאם רציתי היא היתה חוזרת אלי תוך שניה,השאלה שלי האם יכול להיות שהיא עשתה לי איזה כישוף או משהוא?בחיים לא האמנתי בזה אבל בחיים לא היתה לי הרגשה כזאת של לחץ כל היום

Bartal j

New member
לא יודעת זה נראה לי כמו

תהליך התאהבות קטן אולי? אולי אתה מתחיל להתאהב בחורה הזאת ואתה עוד לא מודע לכך אפילו? גם לי זה קרה פעם .. תראה לומר שכושפת זה אמירה די חזקה ולפני שאתה חושב על זה אתה צריך לבדוק אם היא בכלל מתענינת במאגיה ומבינה בזה אתה מבין לא כל מגדת עתידות אומרת אמת רובם רמאיות בעיקר אלה שלוקחות כסף , ודי נדיר למצוא מישהי אמיתית וכנה , יכול להיות גם שעצם העובדה שאתה חושב שכושפת גורת לך להיות תחת כישוף פסיכולוגי ובלי לשים לב אתה נותן את הכח לזה להתגשם ומכשף את עצמך בתת מודע.. לחץ בחזה יכול לנבוע גם ממצוקה אולי אתה דואג לה? מרחם עליה? יש מלא סיבות ללחץ בחזה כשאתה חושב עליה אולי אתה מרגיש נקיפות מצפון או משהו כזה? לדעתי אתה צריך לברר טוב טוב עם עצמך מה אתה מרגיש באמת בלב שלך ותהיה כנה עם הרגשות שלך , ורק אז תוכל לדעת מה באמת קורה אחרת לא תתקדם לשום מקום... מקווה שעזרתי שלך:בר

בכל מקרה

אפשר לקרוא גם את המאמרים המצורפים בתחתית ההודעה. בכל מקרה, מה שתיארת, מנסיון אישי, נשמע כמו אגו גברי שקצת רע לו

ebonyW

New member
אהבה

אולי אהבה ,סתם געגוגים למה שאיננו , יש לנו את זה

ebonyW

New member
דאמט, אני לא כתבתי את זה... ../images/Emo4.gif

מי פה מתעסק עם הניק שלי???

LoooLitA

New member
געגועים.

רק כשמשהו נעלם לך אתה מבין כמה שהוא היה חשוב לך. זה לא חדש. ואגב, אני בדיוק בדיוק בדיוק באותו מצב שלך. זה מדהים - כאילו תיארת את המקרה שלי. הוא נהייה אובססיבי בטירוף, אבל אני לא רציתי. הוא לא עזב אותי, כל היום התקשר, כל הזמן זיין לי במוח. כמה זיוני שכל ספגתי ממנו, אין לך מושג. כל כך שמחתי כשנפטרתי ממנו, אבל אחרי כמה זמן התחלתי לחשוב עליו, ולא הפסקתי. במשך כמה שבועות טובים חשבתי רק עליו כל הזמן. געגועים. פשוט ככה. שום כישוף. סך הכל רגשות אנושיים...

sengoku

New member
נו ולא חזרת אליו בסוף?

אני יודע שזאת תהיה טעות לחזור אליה...

LoooLitA

New member
לא, לא חזרתי...

כמו שאמרת, גם אני ידעתי שזאת תהיה טעות גדולה. וכמה שרציתי, הצלחתי לעצור את עצמי בזמן.

אני ממליץ...

גם אני הייתי במצב הזה, הדרך הכי טובה זה לנתק את הקשר לגמרי. אתה עשיתה את הטעות הראשונה בזה שניפגשתה איתה. יום טוב.

למעלה