יש לי שאלה חשובה!

יש לי שאלה חשובה!

אני מתעסקת במאגיה לא הרבה זמן אבל רכשתי הרבה ידע. אני כבר עשיתי כישוף אחד ועשיתי מעגל אנרגיה ועוד כמה כשפים קטנים כמו כן אני מנהלת ספר צללים. ויש לי בעיה כזאת- חברה מאוד טובה שלי נמצאת בבעיה ממש קשה עם החבר שלה. היא אוהבת אותו מאוד והוא...לפי מה שאני יודעת אוהב אותה בחזרה אבל זה לא בטוח. הוא כבר בן 18 וצריך להתגייס אבל הוא לא רוצה! לכן ברגע שמתקשרים אליו תוך שעתיים הוא עולה על מטוס לגרמניה, אף אחד לא יודע מתי זה יהיה יכול להיות עוד שבוע ויכול להיות שהוא על מטוס עכשיו. הוא לא יכול להודיע לאף אחד כלום כי זה נגד החוק הוא יחשב לעריק מהצבא וכו´ וכו´. היא ביקשה ממני לעזור לה, לעשות כישוף שיגרום לו לאהוב אותה יותר כדי שהוא לא יסע...בשביל שהוא ישאר איתה! היא אמרה לי שאם פתאום הוא יעלם היא תהיה באבל והיא אפילו חושבת על להתאבד. אני מכירה הייטב את חוק ההחזר (פי שלוש) ואני מודעת לכך שאם אני אגרום לו לאהוב אותה זה כפייה וזה נחשב כישוף של מאגיה שחורה, אבל אני מאוד דואגת לחברה שלי!!! השאלה שלי היא - האם המטרה מקדשת את האמצעים או שבכל מקרה אני וחברתי נפגע? כלומר אם המטרה היא להציל את חיי חברה שלי עדיין זה נחשב כישוף שחור? נ.ב. כבר ניסיתי לדבר איתה ....לשכנע אותה שהוא לא שווה את זה אבל...היא ממש אוהבת אותו, היא אפילו אמרה לי שהיא רוצה להתחתן איתו

simba00

New member
כפייה...

לדעתי המטרה לא מקדשת את האמצעים אין פה שום דבר... את באמת רוצה להכריח אותו לאהוב אותה??? אז זאת לא תהיה האהבה שלו אלא שלך...

pink sunset

New member
שני דברים:../images/Emo101.gif

א. אם הוא כל כך נלהב לעזוב את הארץ, אנחנו לא מדברים כאן על משהו שולי, אז אני לא חושבת שכישוף יוכל לגרום לשינוי דעה שכזה- מין הקצה אל הקצה.
ב. עצתי היא שתעבירי לחברתך את המסר הבא: אם הוא היה אוהב אותה באמת, הוא לא היה עוזב את הארץ, אלא היה "סובל" את הצבא כמו שאר מליוני הגברים במדינה. אז כאן היא צריכה לשאול את עצמה אם יש מקום לאהבה ההרסנית הזאת שהיא חשה?
היא מוכנה לוותר על החיים שלה בגללו והוא אפילו לא מוכן לעשות שינוי קל בתוכניות בגללה. אהבה בגיל הזה היא דבר שמבלבל אותך לגמרי, חווים אותה נורא בעוצמה וחושבים ש"זהו- זה האדם איתו אני מעוניינת לבלות את שארית חיי!" את צריכה לעזור לה לשים דברים בפרופורציה במקום לחפש כישופים בשבילה, תגרמי לה להבין שאף אחד לא שווה שהיא תתאבד בגללו! ושזה סך הכל בחור מזדיין! (נשמעת מרירה משהו, אני יודעת
) היא תכיר עוד הרבה בחורים אחרים, שיעשו לה מה שהוא עשה ואולי אפילו יותר מיזה. כל מה שצריך זה להגיד: "אני רוצה להתגבר, ואני לא אשקע ברחמים עצמיים", וזהו, לעבור את התקופה המבאסת שתהיה בהתחלה. התרופה
הכי טובה ללב שבור
זו אהבה חדשה

Unblessed

New member
...

אני אסכים עם פינק סאנסט ואוסיף שאם את לא מתעסקת במאגיה כל כך הרבה זמן אז לא נראה לי באמת שתצליחי לעשות כישוף כזה. בלי הרבה קשר, אפשר לשאול אותך מה האמונה שלך שאת כל כך "פוחדת" מחוק השילוש? ירדן

RainBird

New member
אולי לא ממש שישאר בארץ אבל אני חושב שיש מקום לכישוף קטן שיגרום לו, פעם אחת, יום אחד לחזור לפה. וזה המקסימום שאני הייתי מוכן לעשות... סתם רעיון לקחת אבן אדמה ועשב מהארץ ולשים את זה בשקיק ולטעון את זה באנרגיה. שהאדמה של ישראל תקרא לו לשוב. זה מה שאני הייתי עושה לפחות.

L e s t a t

New member
במה זה יעזור?

התשובה של ג´סטין הייתה הכי הגיונית. עדיף להסביר לחברה שאולי המצב הזה נועד ללמד אותה להתמודד עם מקרים כמו אלה, שאולי הוא לא "האחד" שלה..

Justin Angel

New member
אני אחרוג ממנהגי

ואגיב בפורום הזה בקריאה השבועית שלו. הסוד האמיתי במאגיה ובכל האספקטים הקשורים אליה היא לא לרוץ ישר לכישוף ולאלים ברגע שיש בעיה, אלא לקחת את הכוח האישי ולהתמודד עם בעיה. אי-אפשר לרוץ ולהתחבא מבעיה בעזרת כישוף, עלייך לסמוך על עצמך. הדבר הנכון וההגיוני לעשות יהיה לתת לאירועים להתרחש כפי שהם אמורים להתרחש, ולעמוד לצד החברה שלך בזמנים הקשים. תעזרי לה לא בעזרת כישוף, אלא בכך שתתמכי בה בזמן שהיא צריכה עזרה.

Remirat

New member
../images/Emo127.gif / ../images/Emo128.gif

בכלליות, אני מסכימה בהחלט. צריך להתמודד עם דברים לבד, ולא לרוץ לאמא כל פעם שמשהו הכי קטן משתבש... עכשיו, בנימה אישית יותר... ג´סטין... אני לא אגיב על זה פה...

simba00

New member
לי יש רק שאלה אחת קטנה...

לשקיעה וורודה... למה לא לשקוע ברחחמים עצמיים??? זה יכול דרך טובה להרוג שעתיים שהיו יכולולת להיות נורא משעממות...

תאמין לי שרחמים עצמיים הם לא דברטוב

אפשר לנצל את הזמן המושקע ברחמים בכל כך הרבה דברים טובים ומועילים יותר... לפי פסיכולוגיה, רחמים עצמיים צריכים לקחת זמן מסויים, אבל אמורים להגמר, ולתת מוטיבציה להתגבר. יש יל ידיד, שכל מה שהוא עושה זה לשקוע ברחמים עצמיים. הוא יכל מזמן כבר לחסל אותם ולהציע לילדה שהוא אוהב לצאת(היא אוהבת אותו גם) ובכך להיות מאושר, ובגלל שהוא כל כך שקוע ברחמים, הוא לא שם לב לזה בכלל. מסקנה? עדיף לעשות משהו עם עצמך מאשר להיות דיכאוני. וזו הייתה שדקה וחצי על פסיכולוגיה.

simba00

New member
לא אמרתי שכל הזמן יש לשקוע בהם...

אמרתי שיש זמן שצריך להתבשל קצת במיץ של עצמך לפני שאתה ממשיך...

simba00

New member
עניין של דעה...

כל אחד ודעתו שלו... אין פה מה להתווכח...

זה לא דעה, זו בריאות הנפש.

מה מעדיף? להיות בדיכאון, או לעשות משהו עם עצמך, שעלול לעזור לך לפתור את הסיבה לדיכאון?

Unblessed

New member
זה הכל עניין של דעה

תתפלאי, אבל יש אנשים שהם לא כמוך ושלהיות בדיכאון זה די נחמד או סתם נחוץ. ירדן

simba00

New member
אני רוצה ומרשה לעצמי...

להקצין מה שאמרת: זה לא דעה!!!! אין דעה כזאת!!!! רק אני צודקת!!! רק אני!!!!!!!!! רק אני מבינה יודעת ומחליטה מה נכון!!! אני ורק אני!!!!! אנייייייי!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאנננננננננננננננייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!! לא לא סתם אבל עדיין זה דעה יש זמנים שצריך לשבת קצת ולהיות עצוב או לכעוס או מה שזה לא יהיה... ואין מה לעשות ככה זה החיים!!!

L e s t a t

New member
אני לא סגור על זה

כמה דיכאון באמת מועיל לבן אדם? האם האגו צריך לפעמים איזה רגע של שבריריות כדי להיבנות בצורה יציבה יותר?

NIMRODEL

New member
"דיכאון".

דעתי היא כזאת, הדיכאון שאתם מדברים עליו הוא עצב שלרב נובע ממשהו שקרה לך או לסביבה, משהו שהשפיע עלייך באופן שגרם לך להיות עצוב. ויש את הדיכאון הכרוני שזו מחלה נוראית שלרב אתה נולד איתה וגם לרב אין לך שליטה עליה והיא לא עושה שום דבר טוב. אבל מבחינתי טוב להיות לפעמים קצת עצובה כי זה גורם לי לחשוב יותר על הסיבות לעצב שלי ואז זה גורם לי לחשוב על איך אני פותרת את הבעיה ומה אני יכולה לעשות בשביל שהבעיה לא תחזור על עצמה שנית, בעתיד ולבסוף ההרגשה משתפרת. ויש אנשים שמכניסים את עצמם לדיכאון שזה גם משהו לא טוב בכלל. שלכם דניאל.

simba00

New member
לדעתי כן צריך האדם...

לפעמים קצת עצב כדי ללמוד ממנו ואם רק זה... ואם לא רק זה, אז אפשר גם להיות עצובים לפעמים כי להיות רדיש לכל זה אף לא טוב ממש ממש ממש לא טוב...

למעלה