יש לי שאלה חשובה

MaYo0sH

New member
יש לי שאלה חשובה

טוב, זה אולי נשמע טיפשי למדי, אבל לאחרונה אני מרגישה שיש איזה עין הרע על המשפחה שלי. הרבה טרגדיות וארועים יוצאי דופן קרו לאחרונה במשפחה שלי. השאלה שלי היא: האם אפשר לעשות משהו בעזרת מאגיה? והאם כדאי לפנות למישהו מקצועי (יש כזה דבר בכלל?)? תודה.

deadzombie

New member
כמובן שאפשר

יש לי את הכישוף: את צריכה לקחת נר אפור ונר שחור להדליק אותם להגיד בקול רם "רוחות רעות עזבו אותי ותעזבו את סביבתי" ואז לשבת ולדמיין את הרוחות עוזבות ואז לזרוק את הזנרות לתוך שקית שחורה ולשים אתה בתוך פח אשפה של שכנים ואז להדליק נר לבן במשך 9 ימים וכול 3 ימים להגיד "נר לבן תן לי אור, נקה את הבית מהכישוף השחור" (להגיד לפני הדלקת הנר)

holy_sheep

New member
תשובה חשובה

השאלה היא אם זה באמת בגלל מאגיה. לפנות לאיש מקצוע? אלה שאני שמעתי עליהם סתם לוקחים כסף. בקשר לכישוף שנתנו לך... א. תמיד עדיף להכין כישופים משך עצמך- אני מציעה לך להתמש בכישוף אבל לא להעתיק אותו. ב. למה לך לעשות כישוף? לא בטוח שזה מאגיה. \ג. כישוף הגה על השמחה או עלהבית הוא דבר נחמד לעשות... כבשה קדושה

MaYo0sH

New member
אוקיי ועוד שאלה

אפשר לעשות כישוף להעלת המצב רוח (אפילו באופן זמני?)

תשובות ל-2 השאלות.........

לשאלה הראשונה- תבני מגן לעצמך...... ותעשי כישוף הגנה על ביתך ומשפחתך או על כל דבר אחר שאת דואגת שיש עליו עין הרע...... בקשר למצב הרוח- תעשי מה שאני עושה או מה שכמה מאיתנו עושים..... (אתה יודע שאני מדבר אלייך.......
...) פשוט תשתי כמה כוסות...... זה בטוח יעזור........ הפיתרון המאגיה הוא לא הקל ביותר!!! מקווה שעזרתי "ניאו המקורי"

למעלה