יש לי שאלה חשובה:

Get up kids

New member
יש לי שאלה חשובה:

אני רוצה ללמוד להפעיל דברים בעזרת כוח המחשבה(טלקינזס). יש כמה דברים שאני רוצה לדעת: 1) קראתי פעם שטלקינזס קשורה ליכולת של המוח ליצור כמה שיותר אנרגיה- ואנשים שיכולים להשתמש בזה הם רק אנשים שמשתמשים באחוז גדול מהמוח שלהם. 2) כל העניין הזה של מאגיה מפחיד אותי...זה רק אני?

היי

בקשר לטלקנזיס....זה קצת קשה לבצע... ואם יש לך כישרון טיבעי זה הרבה יותר קל! בכל מקרה הנה משהו שכדאי לך להתאמן עליו אם אתה רוצה לעשות טלקנזיס: שימו עיפרון על השולחן, עכשיו תנסו להרים אותו בעזרת היד ולא להשתמש בשרירים. כלומר...תרצו מאוד מאוד שהיד תיקח את העיפרון ותזיז אותו אבל אל תזיזו את היד פיזית. לאחר שתתאמן על זה...יש עוד תרגיל... אבל זה אני אמסור לך בהמשך אם תרצה. 2. גם אני קצת חששתי בהתחלה להיכנס לזה...אבל זה לא כל כך מפחיד! במיוחד כשיש פה אנשים נחמדים שעוזרים לך...

BomberMan

New member
תשובונת

שלום לך, קודם כל שיהיה לך בהצלחה בלימודי המאגיה למעשה כדי ללמוד להשתמש בטלקינזיס צריך הרבה מאוד אימון, ואין כמעט דרך להשיג כוח שיאפשר ממש לשלוט בדברים... אולי רק להזיז עלה פה, עיפרון שם. לא משהו רציני. זה לא משהו שהייתי משקיע בו את זמני. בקשר למאגיה - מאגיה היא הבסיס לשליטה בגורל שלך ובחיים שלך. אם אתה לא פוחד לחשוב - אין מה לפחד ממאגיה. אני התחלתי להתעסק עם מיסטיקה ומאגיה מכיתה ו´ - אז תסיק בעצמך עד כמה מפחיד זה. שיהיה לך בהצלחה.

הבוהן

New member
טלקינזיס

אני חושב שהמטרה העיקרית בטלקינזיס זה כדי לחזק את יכולת הריכוז שלך, זה לא מאוד שימושי להזיז דברים עם המוח, אבל זה מאוד שימושי להיות מאוד מרוכז.

למעלה