יש לי שאלה חשובה מאוד

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member
הקישור של השרשור

יש לי שאלה חשובה מאוד
הפנו אותי אליכם שתעזרו לי הייתי במילואים בבית אל וראיתי מלא סככות שיש שם אוטובוסים ישנים חונים שם ומישטרה צבאית לא נותנת להתקרב לשם מישהו יודע על על זה מה קורה שם
הקישור של השרשור
לחצו על
הטייגר

gsx750f

New member
ותקבל תשובה שאין דבר כזה

תודה ,יום ראשון אני אתקשר
לנח ולדני לשאול אותם על העניין הזה.
ותקבל תשובה שאין דבר כזה
אם היה ממי היו לוקחים חלקי חילוף מאגד מכונות ישנות שעומדות מיתקלקלות כל הזמן מי מתחזק אותם האם אפשר לסמוך על אוטובוס בן 30 -40 שנה שיקח את החילים למילחמה בוא נחשוב קצץ בהגיון יש כל כך כלי רכב ממונעים בצבא כדי לשנע חילים בדיונות מי צריך את הטיגרים האלה ניראה לי שמי שכתב את זה רצה להרגיז כמה אנשים

נראה לי שאתה צודק,למרות שאני אדבר

ותקבל תשובה שאין דבר כזה
אם היה ממי היו לוקחים חלקי חילוף מאגד מכונות ישנות שעומדות מיתקלקלות כל הזמן מי מתחזק אותם האם אפשר לסמוך על אוטובוס בן 30 -40 שנה שיקח את החילים למילחמה בוא נחשוב קצץ בהגיון יש כל כך כלי רכב ממונעים בצבא כדי לשנע חילים בדיונות מי צריך את הטיגרים האלה ניראה לי שמי שכתב את זה רצה להרגיז כמה אנשים
עם נח ביום ראשון.

נח קיבל הנחייה לשפץ עוד GMC בשביל

עם נח ביום ראשון.
איזה מוזיאון באילת !!! מזכירות אגד בכבודה ובעצמה אישרה זאת השבוע ! אם כך: חובה עליהם לשפץ את האוטו שלך עד תום. ליל מנוחה גדעון ידידי !

רגע הג'י אם עוזבת את המוזיאון?

איזה מוזיאון באילת !!! מזכירות אגד בכבודה ובעצמה אישרה זאת השבוע ! אם כך: חובה עליהם לשפץ את האוטו שלך עד תום. ליל מנוחה גדעון ידידי !
רגע הג'י אם עוזבת את המוזיאון?

דרור יקירי: כאשר הייתי בצו-8 בחודש

ותקבל תשובה שאין דבר כזה
דרור יקירי: כאשר הייתי בצו-8 בחודש
מרס 2002 שרתתי במחנה עופר בתור מדריך כלואים. יום אחד ערכנו ליווי לבית-אל. כמעט התעלפתי: ראיתי גגות רבים של טייגרים במחסן, נדמה לי האנגר 8. רובם קאוצ'ים. מישהו מנסה להסתיר את המידע הזה מהציבור כאילו שכולם לא יודעים שיש לנו --- ------ ------ או כאילו שאין פירוט על כנף-2 באתרי אינטרנט בחו"ל. הלוואי וזו היתה טעות. לצערי ראיתי שם אוטובוסים. פנינו באופן רשמי לדובר צה"ל לפני שלושה שבועות לקבל אישורי צילום. צוות מיוחד של "אגד" י-ם טיפל במכונות האלה ואכן יש שם שמירה ולא נותנים להתקרב. אף אחד מאגד לא יאשר דבר כזה מן הסתם. רק שבעידן האינטרנט אין יותר סודות צבאיים ! אתה יכול למצוא מידע על כנף-2 באתרי אינטרנט ערביים. לצערי הרב מידע כזה דולף אז מהם 118 טייגרים עלובים לעומת דברים אחרים ???? מה יש בהם בטייגרים האלה שכל-כך מתאמצים להסתיר אותם ??? הייה סמוך ובטוח שאוטובוס דן מס' 336-337 נמצא שם !!! יתכן שיש באוטובוסים אלה משהו מיוחד ??? ולמה הצבא צריך אוטובוס כרטיסן של דן לעזאזל ??? (336-337 נצפה על-ידי והוא כרטיסן ! ). ככל הנראה 666-362 וגם 666-368 גם נמצאים שם ! אעשה כל מאמץ לבדוק מה קורה שם אך דע לך שהבחור המילואימניק לא אמר דברים סתם ! ליל מנוחה ידידי היקר !

מצב
הנושא נעול.
למעלה