יש לי שאלה חשובה מאוד

מצב
הנושא נעול.

scooby5

Member
לי אין מקורות באגד, בדן או בצבא

אתה שמעת?מעניין אותי שלא רק אני שמע
תי על זה.
אבל אני זוכר שרשור בנושא, שהתחיל אביתר, נדמה לי, לפני כשבוע-שבוע וחצי. אותי באופן אישי העניין מסקרן, ולו רק לשם הביקור באוטובוסים כאלה שוב, לאחר המון שנים. זכיתי לנסוע בהם רק בילדותי הצעירה ממש.

ראיתי במו עיניי את 336-337 כרטיסן

אבל אני זוכר שרשור בנושא, שהתחיל אביתר, נדמה לי, לפני כשבוע-שבוע וחצי. אותי באופן אישי העניין מסקרן, ולו רק לשם הביקור באוטובוסים כאלה שוב, לאחר המון שנים. זכיתי לנסוע בהם רק בילדותי הצעירה ממש.
של דן נוסע נסיעת ריענון עד צומת הגבעה הצרפתית כאשר על חלונו הקדמי מדבקת "צ" גדולה. אני אידיוט גמור כי המצלמה לא היתה עימי !!!!

אם זה ככה למה למוזיאון יש בעיות

של דן נוסע נסיעת ריענון עד צומת הגבעה הצרפתית כאשר על חלונו הקדמי מדבקת "צ" גדולה. אני אידיוט גמור כי המצלמה לא היתה עימי !!!!
אם זה ככה למה למוזיאון יש בעיות
של חלקים?

ה דרומי

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gifממש לא הכונה היתה

אתה רומז שאני חמור?אני יודע
מה ששמעתי
ממש לא הכונה היתה
על זה שהיה כאן שרשור היה נכון?. ממש לא מזמן. והנה בא עוד משהו ששאל את השאלה. לגבי הטיגרים שם. נכון?. והפוך 10 כותבים על הדבר הזה. אז {"אנחנו"} חמורים"?. טוב יכול להיות שאולי לא ראינו לא שמענו לא יודע . עובדה ששוב עלתה השאלה מחדש. ל א י ו ד ע.

האם יש כאן עוד מישהו שיודע פרטים

ממש לא הכונה היתה
על זה שהיה כאן שרשור היה נכון?. ממש לא מזמן. והנה בא עוד משהו ששאל את השאלה. לגבי הטיגרים שם. נכון?. והפוך 10 כותבים על הדבר הזה. אז {"אנחנו"} חמורים"?. טוב יכול להיות שאולי לא ראינו לא שמענו לא יודע . עובדה ששוב עלתה השאלה מחדש. ל א י ו ד ע.
האם יש כאן עוד מישהו שיודע פרטים
אולי אבייתר?

מ-עו-ל-ה !!! רצחת לי את הדיאטה

בתאבון אבויה
מ-עו-ל-ה !!! רצחת לי את הדיאטה
במו-ידיך יא אחויה ! תקבל ממני כתב אישום והעונש שלך: 80 סטייקים עסיסיים עם טון צ'יפס במשך 6 חודשים ל...אביה השמן וה...חמור כמובן...חמור עם הרבה כולסטרול...

מצב
הנושא נעול.
למעלה