יש לי שאלה ואשמח

חילוניה עם מכנסים והשם ישמור מחשוף

יאו איזה כייף זה בקיץ ללכת משוחררת!!!!{חוץ מרגע זה שאני אצל סבתא}

קשר דם וקשר חברה חזק יותר

אני לא מבין למה אי אפשר להיות קשור, כמו למשל בדוגמה שהביאו שהאחיין התקבל לישיבה, מה זה לא משמח? בגלל שאתה לא מאמין, אבל זה מה שטוב לו, זה מה שמשמח את ההורים שלו, וקל וחומר בכל מה שנוגע לחיי היום יום האפורים והנחמדים.

תרשה לי לחלוק עליך

ולו בגלל שהייתי בסיטואציה דומה.
מישהי שיתפה אותי בכך שהבן שלה מתקשה להתקבל לישיבה בה הם רצו. ישיבה נחשקת, לא משנה מאיזה סיבה. היא אכלה סרטים כמה ימים, פרוטקציות, בגלנים מה לא.
כל הזמן הזה אמרתי לה את דעתי האמיתית, שאני לא חושבת שדווקא ישיבה ש'נחשבת' מצויינת בהכרח תעשה לבן שלה טוב. למה? כי התחרות באוויר וזה לא בריא לכולם, ובמקום קטן יכולים לפעמים להגיע לסיפוק ורוגע יותר מאשר במקומות הענקיים שבהם סופרים רק פצצות. למה להדחק למקום שהוא לא המקום שלך הטבעי?
אתה חושב שההסברים שלי נפלו על אזנים מבינות? לא.
כשלא היתה לה ברירה, אז כבר כן, אבל בגדול - כל הראיה מבחוץ היא אחרת לגמרי.
אותו דבר על שידוך, השמחה שלי בהשתדך בני משפחתי היום, כלל לא דומה לימים עברו. חתול בשק זה לא כזה להיט.
ויש עוד אלף דוגמאות של דברים שמשמחים אותם / מעציבים ואני היום רואה אחרת.

ועוד לא דברנו על אורח חיים והשקפות עולם ופרפראות ור"ח אייר ר"ת אני ה' רופאך.........

לא קשיא-כאן בהיזדהות כאן בהסכמה

לא הבנתי, אני לא מדבר על הסכמה, אני מדבר על היזדהות על הרגשת שותפות על הרגשת שמחה וכוו', ובדוגמה שהבאת לא סותר כלום.

מרגיש שייך חיצונית

מכיון שחיצונית לא שיניתי כלום אלא קצת שיפוצים, לכן אני מרגיש שייך חיצונית, אבל בפנים כאילו מה אני עושה פה????

ירא אדם

New member
סתם שאלה

מה היית עושה עם הבנים?
אה, אולי פשוט אין לך ואת פטורה מהדילמה הנוראית הזו?

אני שואל בגלל שאני לכוד בשאלת הבנים בעצמי ולא רואה דרך לספק להם כלים בסיסיים לחיים נורמלים במסגרת החברה החרדית.

אז אם באיזשהו מקום עולה בדעתך שאולי לא היית צריכה לצאת מהחברה החרדית
משום שהחרדיות לא בהכרח מחייבת אותך לוותר על דרישות בסיסיות שלך,
היזכרי נא בסוגיית חינוך הבנים.

עיזבי זו אהבה התליה בדבר...

בכהרף עיין את מוצאת את כל אוהבייך מהשטייבל מוכנים לשחוט אותך וששים במותך
הלזה תקראי אהבה
ובכלל אצל המאמנים זה מושג שאינו קיים , כי גם את סקסם הם מתנים ב"לשם שמים"

אין אהבה שאינה תלויה בדבר

אך כמובן שכל אחד רשאי להחליט
במה הוא מוכן שהאהבה אליו תהיה מותנית ובמה לא.

למעלה