יש לי שאלה ??האים.....

בזרה"ק...

בס"ד ובזרה"ק בזרה"ק = ר"ת בזכות רבינו הקדוש... באיזה עמוד נמצאת ההודעה...? או אם את יכולה לתת לי קישור... בבקשה...

בסדר... מצאתי!

בס"ד ובזרה"ק תודה...

kordilya

New member
רועי אלימלך

מה זאת אומרת ובלבד שלא תתעלה על בעלה? אישה צריכה לבלום את ההתקדמות הרוחנית שלה מיפני שבעלה לא מתקדם כמוהה? או שמה אתה אומר שאישה לא יכולה להתקדם רוחנית מהר יותר מגבר?

לעולם...

בס"ד ובזרה"ק טבע העולם הוא שכשאשה מתגדלת על בעלה כך זהו מתכון להרס השלום בית... ואם נשאל למה כי הרי זהו הטבע שהשי"ת קבע בגבר...! לעולם אשה לא תבלום את ההתקדמות הרוחנית שלה מפני שבעלה לא מתדם כמוהה אלא תתקדם ותקדם גם את בעלה איתה... (וזה נכון גם לגבי הגבר...). אשה מטבעה היא יותר רוחנית ולכן יכולה היא להתקדם מהר יותר מגבר... ולכן ע"פ רוב כשהאשה מתחזת בעבודת ה', מושכת היא אחריה את כל בני ביתה...

kordilya

New member
לא מבינה

אז מה המשמעות של מה שאמרת על כך שאישה צריכה לילמוד כל עוד עוד היא לא עולה על בעלה?

תשאלי את הגדולים...

בס"ד ובזרה"ק בענין הזה תשאלי את הגדולים ממני הם בוודאי יענו ויסבירו לך הרבה יותר טוב ממני...

BaaMan

New member
כמובן!

בס"ד רק שהשכר עליו קטן יותר מאשר גמרא למשל(אני כמעט בטוח) כמו שאמרו חז"ל: "הרץ למקרא משובח הרץ למשנה משובח ממנו הרץ לגמרא משובח משניהם" ואני לא יודע בדיוק איפה מוסר נכלל...

BaaMan

New member
כמובן!

בס"ד רק שהשכר עליו קטן יותר מאשר גמרא למשל(אני כמעט בטוח) כמו שאמרו חז"ל: "הרץ למקרא משובח הרץ למשנה משובח ממנו הרץ לגמרא משובח משניהם" ואני לא יודע בדיוק איפה מוסר נכלל...

למעלה