יש לי שאלה גדולה

גילה37

New member
אם את במכון כושר לשינוי המראה....

כנראה שבתוך תוכך את לא ממש מקבלת את עצמך ופה אנו כדי להדגיש את הנושא הזה של קבלה עצמית למשל. אבל הכי חשוב זה להיות מרוצים מעצמך ואם טוב לך במלחמה שלך נגד המשקל אז זה אחלה צמשיכי כך העיקר שאת עושה דברים ש"את" רוצה ולא שמשהו מכתיב לך או שבגלל החברה שמכתיבה לך. אני למשל אוהבת לרקוד המון ואני חושבת שאני צריכה לרזות מעט כדי להיות יותר קלילה אבל זה לא מספיק חשוב אז אני לא עושה דבר בנידון.. ואני יכולה להצהיר שאני ניראת טוב. כבר דיברנו בדפים קודמים שלא כולם יכולים או מסוגלים לרזות ויש המון סיבות להשמנה כך שאי אפשר לשפוט אנשים אלה , אני מאמינה שיש פה חלק מהבנות שכן רוצות להיראות רזות יותר וכבר נאמר בנושא הזה מספיק , אבל לא יכולות ויש אפילו כאלה שהקצינו ועשו קיצורי קיבה.... שלך גילה

פה הטעות. אני לא כאן כדי להתנצח

איתך או אתכן, אני כאן כדי לשאול, אם זה יוצר בעיה, תגידי ואלך לבלי שוב. בכל מקרה, רק להעמידך על טעות. אני במכון כושר לא כדי להגיע למידה 36. מידה 42 תספק אותי בהחלט, והכושר הוא בגלל ההרגשה. החיטוב הוא הערך המוסף, הצ´ופר, ולא המטרה. אני לא חושבת שאני מתייחסת למשקל לפי אותם אמות מידה שציינת בהודעה הקודמת, אני רק אומרת שעם כל הכבוד לשמנה היא יפה, יש גבול מסויים שבו שמנה הופכת לעיגול שומן שלא חושף את אותם חיטובים וקימורים של אשה גדולה כפי שהשתקפו בציורים במאות קדומות יותר. אם קראת את ההודעות שלי בקפידה, ואני רוצה להניח שכך עשית, היית מגלה שלא באתי לשפוט אלא באתי לתהות. התגובה שלך לעומת זאת מעידה על הפעלה של מנגנון הגנה חזק מאוד דברשגורם לי לתהות אם אכן יש משהו שעומד מאחורי ההצהרות כאן. ושוב, אם מטרת הפורום היא רק ליצור קבוצת תמיכה לנשים השמנות ולא לדבר על הפועל היוצא - המראה, אז אין בעיה. הייתי כאן.

למעלה