אז לא להאמין לך שרשמת שאת לא מעשנת ?
L LdsPdV New member 24/7/13 #88 מצוין אז אני יכול לרשום אצלי שלקחת את הפרויקט הזה על עצמך ? אם צריך שכ"ט או עמלה מסוימת, שלחי לי מסר בפרטי ואדאג לעניין.
מצוין אז אני יכול לרשום אצלי שלקחת את הפרויקט הזה על עצמך ? אם צריך שכ"ט או עמלה מסוימת, שלחי לי מסר בפרטי ואדאג לעניין.
ב ביזיון ברשת New member 24/7/13 #89 לא מתעסקת עם שכ"ט. רק רוצה הערכה. יש דרישות מסוימות לחמודה הזו? תן רשימה.
L LdsPdV New member 24/7/13 #92 יש רק דרישה (בקשה) אחת שתגרום לי לחייך והרבה (אני מצידי מבטיח לגרום לה לחייך והרבה).
ב ביזיון ברשת New member 24/7/13 #93 לא טוב. אתה לא נותן לי טווח חיפוש. מהבחינה הזו אני יכולה גם להכיר לך אלמנה בת 63 שתגרום לך לחייך והרבה. גיל? גובה? אזור בארץ? משהו?
לא טוב. אתה לא נותן לי טווח חיפוש. מהבחינה הזו אני יכולה גם להכיר לך אלמנה בת 63 שתגרום לך לחייך והרבה. גיל? גובה? אזור בארץ? משהו?
L LdsPdV New member 24/7/13 #108 BZ תביני אם את רוצה לגרום לי לחייך, רצוי שתספרי לי דברים חיובים על עצמך במקום לומר לי שאסור לי להאמין לך או כמה שאת נבלה...
BZ תביני אם את רוצה לגרום לי לחייך, רצוי שתספרי לי דברים חיובים על עצמך במקום לומר לי שאסור לי להאמין לך או כמה שאת נבלה...
ב ביזיון ברשת New member 24/7/13 #109 אבל אני מתביית אז הנה שיר שאני אוהבת: http://www.youtube.com/watch?v=zMBTvuUlm98