יש לי שאלה (בעצם 2...)

LdsPdV

New member
יש לי שאלה (בעצם 2...)

על אילו נושאים לדעתכם לגיטימי לדבר בשיחות ראשונות (כולל דייט ראשון) ?
על אילו נושאים לדעתכם לא לגיטימי לדבר בשיחות ראשונות (כולל דייט ראשון) ?

אביeג7

New member
אין לי בעיה לדבר על הכל

כשהגבר מתחיל לדבר איתי על סקס,זה מבחינתי לא לגיטימי.
בדר"כ החרמנוביצ'ים האלה לא מתאפקים ועושים את זה עוד בטלפון. מבחינתי מי שעושה את זה,לא מתאים לי.

Anna Vasserman

New member

1. גבר שישר מתחיל לדבר על סקס מראה שזה הדבר היחיד שמעניין אותו, וקשר רציני ממש לא בראש שלו.
2. לדעתי באיזשהו מקום זה חוסר כבוד. זה מראה מיד שמבחינתו הבחורה שאיתה הוא מדבר זולה.

ivgy1980

New member
איזה ילדותיים הגברים האלו, משהו

אשכרה גועל נפש, לדבר על סקס
אייככססהה!! קצת כבוד עצמי
זה פאפואסים, לא יותר

אביeג7

New member
אני מבינה שאתה ציני יבגנוש

אבל לכל דבר יש מקום וזמן
מבחינתי גבר שבשיחה הראשונה שואל או מדבר איתי על סקס, מראה על כך שכל מה שהוא מחפש, זה מקום לשים את הבולבול שלו.

לא תודה.

puma141

New member
במקום להקשיב ולהפניםאתה

מתגונן.

הפסד שלך, שתדע......

אצלי אין חוקים

וגם לא רשימת עשה ואל תעשה..
בכלל לתכנן מראש זה נורא.
הופך את הכול ללא טבעי ומכני.

מה שזורם.. טבעי ונינוח בלי אילוצים ובלי דברים שצריך לעשות עליהם וי.

LdsPdV

New member
ומה לגבי

מחלות \ פגמים גנטיים ?
הרגלים מוזרים ?
פאטישים למיניהם ?

מוזר כמה שמגרדת לי היד לאחרונה...
את חושבת שיש משהו שיכול לעזור לי בעניין ?

לגבי

מחלות/פגמים גנטיים - מי שואל שאלה כזו? נראית לי הזויה אבל לגיטימית ביותר.
כנ"ל לגבי הרגלים מוזרים.

פאטישים - תמיד מתקשרים לי לסקס, אז לא.
אני לא מעוניינת לדעת לפני הדייט הראשון שהוא מתגרה מכפות רגליים.

ואם מגרדת לך היד אז אולי זה יעזור לך: גרוד בכף יד ימין מעיד על קבלת כסף בקרוב, גירוד בכף יד שמאל מעיד על תשלום בקרוב.

אם אמונות טפלות זה לא הקטע שלך, אנא פנה לקבלת טיפול רפואי ומשם אדריך אותך הלאה

הרסת אותי

מחלות/פגמים גנטיים - מי שואל שאלה כזו? נראית לי הזויה אבל לגיטימית ביותר.

אולי רק לי זה קצת מוזר

שיש משהו שאף אחד כמעט לא שואל, ושהוא הזוי לגמרי, אבל עם זאת לגיטימי ביותר... אם היה כל כך לגיטימי לשאול דברים כל כך אינטימיים בדייט ראשון (פגמים גנטיים), אז מן הסתם יותר היו שואלים, וזה לא היה כל כך הזוי.

כמו שאמרתי קודם, אפשר בעיקרון לדבר על הכל בדייט ראשון, בתלות במי שנמצא מולך. יש דברים שצריך להפעיל שיקול דעת עליהם, כמו כסף/סקס, ובטח ובטח פגמים גנטיים !

אם בחורה היתה שואלת אותי בדייט ראשון

אם יש לי פגמים גנטיים, בלי שהשיחה הובילה לשם באופן טבעי, אז מן הסתם דייט שני לא יהיה, כי מבחינתי רק בחורה הזויה וחסרת טאקט תעלה שאלה כל כך חודרנית בדייט ראשון, ואסיק מזה מסקנות כלליות לגבי התנהלותה בחיים.

הסבר

זה שמשהו הזוי לא אומר שיש טאבו לדבר עליו (לא שיש טאבו לדבר על סקס וכסף, אבל עדיין, זה מראה משהו על הבנאדם).

אם מישהו שואל אותך שאלה על פגמים גנטיים בשיחת טלפון או בדייט הראשון - אז וואלה הבנאדם הזוי אבל השאלה עצמה דווקא די מתקבלת על הדעת.
אני לא מדברת על מחלה גנטית כמו G6PD או אין לי דוגמא אחרת.
אבל אם הבנאדם רוצה לדעת אם יש מחלות נפש במשפחה או אין לי דוגמא אחרת - זו הזייה שכן מתקבלת על הדעת.

ברגע שמישהו מתחיל לדבר איתי על סקס - לרוב זה אומר שלשם הוא מכוון וזה סבבה לגיל מסוים אבל היום זה לא יתקבל על הדעת מבחינתי.
על כסף אף אחד לא שואל אותי.... מממ טוב אבל זה כי בד"כ גברים לא שואלים על כסף.
אבל אם אישה תשאל, זה בד"כ אומר משהו עליה ועל מה היא מחפשת.

אבל אם ישאלו אותך על איזו מחלה תורשתית - מה זה אומר על האדם ששאל?

זה תלוי בקונטקסט

אם זו בחורה שיש לה נגיד מחלה תורשתית במשפחה, והיא חייבת בן זוג שאין לו את המחלה (או הנשאות) הזו במשפחה, אז אני יכול להבין את הלגיטימיות של השאלה הזו במועד הזה.

אם היא סתם מעוניינת "לבדוק את הסחורה" (בלי שהנושא הזה עלה בצורה טבעית בשיחה שלנו), לא לגיטימי לגמרי מבחינתי, ומדובר בבחורה הזויה שאין לי רצון להמשיך איתה קשר.

למעלה