יש לי שאלה, בבקשה!

Gidi Shemer

New member
בהתחלה המטוס עולה למעלה

ואחרי לא מעט שעות הוא יורד למטה.

וברצינות, למה אתה מתכוון כשאתה שואל על ציפיות?

explorer32

New member
ע"ע נושא התגובה שלי

ציפיות מחברת התעופה - להלן American Airlines

ואני חייב להגיד ש you just rocked my world - עד עכשיו חשבתי שמטוסים יורדים לשם עלייה

Gidi Shemer

New member
עקרונית כן, אבל לא כך הדבר עם

american airlines. הפיזיקה עובדת שם אחרת.

אצלי הנסיון איתם לא היה שונה מחברות אחרות, אבל אני בעיקרון מתייחס לטיסה כאל משהו שבכל מקרה נגמר בסופו של דבר, מקום לרגליים הארוכות שלי בכל מקרה לא יהיה, ועל האוכל המחריד אני בכל אופו מוותר.

explorer32

New member
אחח הפסימיות

אני דווקא מאז ומתמיד אהבתי טיסות, וה-range של החברות שטסתי איתן, החל מאל-על\קונטיננטל (המקורית, לא המאוחדת
), ועד ל SPIRIT (טיסות זולות בתוך ארהב ולאמריקה הלטינית), יכול להעיד שהיה יכול להיות מקום טוב לנפילות, אבל אני עדיין בעד טיסות - וכמובן עדיין מחפש את המושב של היציאת חירום, תנסה את זה, הרגליים מתעייפות מרוב המרחב המטורף שיש להן

Gidi Shemer

New member
להגיד עלי פסימי זה כמו להגיד שאני נמוך

אין דבר יותר הפוך מזה. אני לא פסימי. יש לי נסיון רע ואני פשוט לא לוקח קשה את המצב. מודע לזה שזה עובר וזהו.
והיום, אגב, אתה בדר"כ כבר משלם תוספת על הכסא ליד יציאת החירום.

אגב, אני לא נגד טיסות כי אין לי שום אךטרנטיבה ריאלית.

d a p h n a

New member
הניסיון שלי איתם לא רע.

המטוסים שלהם בטיסות מלונדון לבוסטון קצת על הצד הקטן (שלי זה מפריע בתור מי שסובלת מפחד מטיסות, אבל לא אמור להפריע לאנשים אחרים). בכל מקרה, נדמה לי שבטיסות לניו יורק הם מוציאים את המטוסים הגדולים יותר.

בגדול הייתי מרוצה מהשירות שלהם. אמנם זו החברה שבה הטיסה שלי התעכבה 12 שעות (ראה למעלה), אבל הם לפחות טרחו להודיע על זה מספיק זמן מראש שגיליתי את זה לפני שיצאתי מהבית ופשוט עיכבתי את היציאה שלי. בנוסף, הם נתנו לי פיצוי של 25,000 מיילים בגלל העיכוב.

תכנית המיילים שלהם די מעצבנת בגלל שהמיילים הולכים לאיבוד אם אתה לא טס איתם במשך שנה, אבל זה לא אמור להשפיע על חוויית הטיסה שלך.

explorer32

New member
את האמת שאני לא בלחץ להגיע לניו יורק

ה orientations מתחילות רק שבוע לאחר שאני מגיע, וגם ככה פתאום התעוררה בעיה של לינה עד אז (נכנס למעונות באותו של האוריינטיישן, כלומר שבוע אחרי), ככה שאם הטיסה תתעכב\תיהיה fully booked, אין לי שום בעיה לחכות עוד יום\יומיים ולהתפנק בבית מלון\טיסה חינם על חשבון החברה

אבל תודה על התגובה. הם לרגע לא נראו (או נשמעו, עד כמה שזה ניתן דרך האתר אינטרנט שלהם) כחברה קיקיונית, אבל תמיד טוב לקבל פידבק מבנאדם עם ניסיון.

(ועל הדרך באמת נזכרתי שהתקשרתי אליהם בכדי להזמין אוכל כשר, והנציגה הייתה ממש חמודה\אדיבה, ועזרה בהכל.. סחטיין עליהם)

לפחות לפי האתר שלהם, החברה קיימת מאז שנות

העשרים של המאה העשרים.
כך שהם יכולים להיות גרועים, לא שירותיים ולסבול מאלף ואחת בעיות אחרות, אבל קקיוניים - הם לא
.

BigMatilda

New member
בזמנו הקונקשן בהית'רו היה מעצבן ביותר

היה צריך לקחות אוטובוס מעפן בתוך שדה התעופה, מה שגרם לי לפחות פעמיים לפספוס טיסת ההמשך. גם כשהעברתי שם לילה פעם בגלל פספוס כזה לא היה כלום לאכול בשדה כי הכל היה סגור... מה שכן, בהית'רו יש את האלכוהול-חינם הכי שווה שראיתי בינתיים. אפשר להעביר כמה שעות טובות אם נתקעים בטעימות וויסקי ודומייו. למעשה, ככה התחלתי עם החיבה שלי לסינגל-מאלט... מעז יצא טעים.

explorer32

New member
נצלוש מספר שתיים! מחיר

טיסה הלוך חזור מהארץ ל JFK
הלוך באמצע אוגוסט - אלעל בשעות הבוקר ללונדון, קונקשייין של 3 שעות ואז american airlines עד לJFK.
חזור בסוף דצמבר - American airlines לציריך, ומשם אלעל

סהכ 1030 דולר כולל הכל - שווה או לא?
זה היה מעט מוזר שחיפשתי באתרים באינטרנט כי המחיר של טיסת הלוך עמד על בערך 850 דולר, ככה שלמרות שאני לא סגור בוודאות על התאריך חזור שלי (למרות שוידאתי עם האוניברסיטה עשרות פעמים מתי נגמרים המבחנים ומתי רשמית מתחיל החופש), קנס של 80 דולר לשינוי תאריך עדיין לא יהיה שווה להזמין כרטיס הלוך בנפרד וחזור בנפרד..

אני מפספס פה משהו?

זה מחיר סבבה לגמרי

אני פשוט מחפש טיסות בתאריכים דומים.
קח עצה להתמודדות עם חיפוש נסיעות, תנסה (ולו רק לשם התרגיל) להוסיף עוד עצירה בדרך באותו היום. בד"כ בשדה תעופה שנמצא על המסלול. מגיעים לתוצאות טובות.
לי אישית, טיסה לוושינגטון די סי ירדה מ1500 באמצעות אל על+אמריקן ל1300 באמצעות אייר בראסלס+אייר קנדה, דרך בריסל. פשוט רושמים באותו היום טיסה מתל אביב לבריסל, ומבריסל לניו יורק, ותראה מה יוצא.

אגב, כנוסע מתמיד בעבודה הנוכחית שלי, אני ממש ממליץ לטוס עם חברות מברית תעופה אחת. לצורך העניין אמריקן היא חלק מone world, ואם תטוס רק אם אותה ברית תעופה הדרך שלך לכרטיס זהב תהיה קצרה יותר, מה שיבטיח לך יותר מזוודות. לצורך העניין, בגלל הנוסע המתמיד שלי אני יכול לקחת 3 מזוודות, במקום אחת איתי כשאני עובר ללמוד, שזה חוסך המון כסף.

לא מזהיר לא נורא

זו החברה שאנחנו בדרך כלל טסים איתה, כי יש להם את הטיסה הכי נוחה בנסיבות שלנו (עיר+שעות שעובדות עבורינו). איכשהו זה גם יוצא הכי זול או בהפרש מאוד קטן מהכי זול.
האוכל בינוני, לא מהגרועים שאכלתי (לא ירוק-סגול בלתי מזוהה כמו בצ'ארטר לברסלונה
) ולא גורמה בשום קנה מידה.
הדיילים לרוב נחמדים.
יש די מעט מקום לרגליים, אבל לא נראה לי שגרוע מהממוצע (טסתי כמעט עם כל חברה אפשרית בעשור האחרון).
מערכת הקולנוע סבירה.
אני ממליצה לקחת איתך אוזניות, כי מה שהם מחלקים ממש לא נח.

זהו, בהצלחה בלימודים, זה הרבה יותר גדול
.

למעלה