יש לי שאלה, בבקשה!

nulit00

New member
יש לי שאלה, בבקשה!

שלום לכולם!

שמי רויטל, אני בת 20, ואני עוברת לארה"ב בעוד כשבועיים ל -4 שנים בשביל לימודים.
טסתי כבר לארה"ב הרבה פעמים בעבר, 90% דרך אל-על והשאר דרך DELTA.
בעוד כשבועיים בפעם הראשונה אטוס עם UNITED AIRLINES, ואני מעוניינת לדעת אם מישהו מכם כבר טס עם החברה לארה"ב בטיסה ישירה ומה התגובות שלו עליה?

אשמח לעזרה! תודה רבה!
רויטל.

squalus

New member
מכל השאלות שיכולות להיות לך על מעבר לארה"ב

לכמה שנים, זו השאלה היחידה שלך? איך הטיסה עם יונייטד?
שאלו יהיו כל הצרות שלך.
בכל אופן, לא יצא לי לטוס איתם בקו הזה, אבל מה זה משנה, עולים על מטוס, יושבים עליו 10 שעות, וזהו.

nulit00

New member
אם זו השאלה היחידה שלי..

אז אני יודעת מה אני עושה. אל תשפוט לפני שאת/ה מכיר אותי.

יונייטד התאחדו לאחרונה עם קונטיננטל

אני טסתי פעמיים בטיסה ישירה עם קונטיננטל והייתי פי אלף יותר מרוצה מאשר עם דלתא.
וחוץ מזה, שיהיה בהצלחה בלימודים בארה"ב! זה יותר חשוב מהטיסה
.

nulit00

New member
תודה רבה רבה! :)

אני מעריכה את זה! אני בהחלט כבר לא יכולה לחכות להתחיל!

BigMatilda

New member
טסנו איתם הרבה. אכן יותר טובים מדלתא.

טיסה נעימה ובהצלחה.

אור302

New member
אין כמו USAIR

ממריאים לפני חצות מתל אביב ונוחתים בחמש בפילדלפיה - הטיסה הראשונה לאותו יום! כך שאין תור של טיסה קודמת בהגירה ויש פחות עיכובים אחרים של מטוסים שעוד לא פינו את המסלול או שער שעדיין תפוס לטיסות אחרות. פעם אחת עוד הקדמנו בעשרים דקות ועבדכם הנאמן שזינק ראשון מהמטוס, עוד לפני מחלקה ראשונה, ורץ להגירה - חטף צעקות שהם עוד לא פתחו.

d a p h n a

New member
אה, הבנתי.

היתה לנו חוויה לא רעה עם USAIR, אבל ללא ספק הטיסות של קונטיננטל (עכשיו יונייטד) מניוארק הן החביבות עליי. השיטה האהובה עליי לטוס לארץ היא לקחת רכבת לניוארק ומשם בקונטיננטל.
אני באופן עקרוני מסרבת לטוס בטיסות שיוצאות בשעות מוזרות, ואני גם מנסה להמנע ככל האפשר מטיסות לילה (מאחר ואני ממילא לא ישנה במטוסים), למרות שכמובן שבטיסות ארוכות ממילא עוברים חלק מהדרך בלילה.

יש להם טיסה לארץ שיוצאת במשהו כמו ארבע אחר הצהריים - ככה שאני יכולה לצאת מכאן די מאוחר בבוקר ועדיין להגיע, והטיסה חזרה יוצאת ב-11:25 בבוקר, שזו שעה אידיאלית כי לא צריך לקום באמצע הלילה כדי להגיע אליה, והיא נוחתת משהו כמו שעתיים לפני הרכבת האחרונה צפונה, שזה טווח בטחון נאה למדי.

d a p h n a

New member
רבים מהם לא.

יש הרבה ערים בעולם שבהן יש הגבלה על השעות שבהן מטוסים יכולים לנחות ולהמריא, ואין כלל המראות ונחיתות בשעות הלילה, כך שגם מחלקת ההגירה לא עובדת.

למשל, קרה לי פעם שטיסה לאנגליה התעכבה ב-12 שעות בגלל תקנה כזו. מה שקרה הוא שהמטוס שהגיע מאנגליה סדק את השמשה הקדמית שלו בנחיתה. אז היו צריכים להחליף את השמשה הקדמית. זה כשלעצמו לא לקח המון זמן (אולי שעתיים-שלוש). אבל, בגלל שבהית'רו אסור לנחות בשעות מסויימות, הם לא יכלו פשוט להוציא את הטיסה שלוש שעות מאוחר יותר, אלא נאלצו לדחות אותה ב-12 שעות, עד שתגיע שעה שבהם הם יהיו רשאים לנחות.

בנוסף, יש שדות תעופה שבהם רק חלק מהטרמינלים פתוחים בלילה. למשל, פעם טסנו לניו יורק עם דלתא. הטיסה נחתה מוקדם. מתברר שהטרמינל של דלתא לא נפתח בשעה כל כך מוקדמת, ולכן נחתנו בטרמינל אחר. הפקידה במחלקת ההגירה שם אמרה לנו שיש לדלתא באופן קבוע את הסיפור הזה עם הטיסה הזו, שהיא תמיד נוחתת מוקדם ותמיד הטרמינל שלהם סגור. היא אמרה שהיא לא מבינה למה הם לא מעכבים את הטיסה או פותחים את הטרמינל שלהם יותר מוקדם, בגלל שמתברר שבכל פעם שהם נוחתים בטרמינל שהוא לא שלהם, הם חייבים לשלם עבור הזכות להשתמש בטרמינל אחר.

וואללה, מעניין!

אני ידעתי שיש תקנות כששדות תעופה נמצאים קרוב ליישובים (כמו בארץ) שאז אין נחיתות והמראות בלילה. אבל הנחתי שכשזה רחוק מספיק אז שדה תעופה עובד מסביב לשעון.
ולגבי דלתא דבר אינו מפתיע אותי
. נפרדנו ולא כידידים
.

d a p h n a

New member
שדה התעופה של פילדלפיה

שאליו US AIRWAYS טסה, נמצא פחות או יותר בתוך העיר. הוא לא תקוע בטיז-דה-חור כמו כמה שדות תעופה אחרים.

והית'רו אמנם די מרוחק מלונדון ממש, אבל הוא נמצא באזור די מיושב.

22ק ו ס ם

New member
זה נכון בעיקר לשדות תעופה קטנים

אצלנו למשל אין טיסות לילה. יש הרבה טיסות בערך מ5 בבוקר ועד 11 בלילה יש נחיתות וזהו. בשדות תעופה כמו לה גארדיה או ניו ארק יעבדו כל הזמן אבל בלילה לרוב יש פחות טיסות. הטיסה שתמיד אני לוקח לניו יורק נוחתת בערת ב4:30 בבוקר ויש מעט מאוד עומס, אבל זה לא שאין טיסות אחרות.

טסתי איתם מניו יורק לת"א והיה זוועה

הדיילות היו גסות רוח והאוכל גרוע במידה שלא תאמן, לא היה מקום במדפים העליונים ובאופן כללי היתה חוויה שלילית מאוד.
לא הייתי מתלוננת סתם ככה, אבל שאלת :)

בכל מקרה, נראה שבאופן כללי לנוסעים היו חוויות חיוביות...
בהצלחה :)

nulit00

New member
הבנתי.

אולי זה שונה מלטוס מהארץ לשם, כמו שאחרים כתבו היו להם חוויות חיוביות. תודה רבה, אני מעריכה את זה!

explorer32

New member
נצלוש חברות תעופה - american airlines

אני טס עם אל-על ללונדון, ומשם לוקח את American Airlines עד לJFK - למה לצפות?

למעלה