יש לי שאלה , אשמח לעזרה

ענבר70

New member
אפשר לבדוק את המפה שלי...אני בהריון

הנה המפה, לחיטוטכם - נולדתי ב-27/9/76 שעה 13:05 בת"א ענבר

טומבוי10

New member
תלתלים אולי פשוט תקני ערכת ביוץ ודי

זו קפיצה קטנה לסופר-פארם, חניה בשפע

חחחח, מי אמר שזה בשבילי?

חוצמזה שאני מתה על זה, המפה בד"כ לא טועה, ולאנשים שלא מאמינים באסטרולוגיה אני אוהבת לומר- אמרתי לכם!

טומבוי10

New member
חחה תלתלים בשביל מי שזה לא יהייה ו

למרות שהתלוצצתי אני מסכימה איתך בכל מאת האחוזים וגם כייף לגלות שיש אנשים עם הומור עצמי

גליתי10

New member
אני לא מדקלמת, קוד מלמדים תאוריה אח"כ פרקטיקה

ותרגול. במילה דקלום יש קונוטציה שלילית...והשתמשתם בה רבות כאן נגדי. פשוט היה לאמר בואי תדגימי, ולא לבקר אחת שהציע מלכתחילה להדגים עלייך מיוזמתה. טוב אז מה היה לנו ? פלגים פלטינות... אנסה להדגים כאן על השואלת, ואתה תשאל אותה אם צדקתי, והכי טוב זה יהיה לפי תחזיות של ארועים שכבר התרחשו, כך היא תוכל לאשר או לאשש את מה שכתבתי, נקווה ששעת לידת מדוייקת, אני מעדיפה לעשות זאת על מפת של טומבוי, נראה אם היא תסכים, כך לפחות לרגע לא יהיה לך ספק, שיש לי הכרות מוקדמת איתה, ושנית היא אסטרולוגית לדעתי מעולה בחסד עליון שלמדה הכול לבד, אין לי מושג איך היא יכלה להגיע לרמה כזאת לבד, כמו כן היא פתוחה ללמוד דברים נוספים. טומבוי השמיעי קול...

טומבוי10

New member
גליתי זה לא מדוייק

אינני חושבת שאני ברמה גבוהה, יש לי עדיין המון מה ללמוד זה תחום אינסופי ואני פרפקציוניסטית ולמדתי הכל לבד כי טרם מצאתי את "המורה שלי" לכן "בנתיים" אני לומדת לבד, גם זה סוג של בעיה שלא אוסיף לפרט אודותיה. ונכונה אמירתך לגבי הפתיחות להיחשף לנושאים ותחומים נוספים/שונים,אני פלורליסטית וסקרנית, דלי קשת. ושמחה על כך שביכולתי לברור את המוץ מן התבן ולקחת את הדברים הרלוונטיים, בתולה ב-2. בכל אופן אם יאיר יראה לי את שלו אני מוכנה להראות לו את שלי

גליתי10

New member
טומבוי לא מעונינת אז ננסה להדגים על גלעד שליט

אנסה לאתר את שעת לידתו ממשפחתו, אמן שיזור מהר.

מה איתך, גלית? מה עם תאריך הלידה שלך?

לגלעד שליט אין שעת לידה, ולך יש... בואי, תדגימי עליך. מוזר שטומבוי לא מעוניינת... היא דווקא מאוד בעדך ובעד השיטה.., מוזר..

טומבוי10

New member
גליתי, האם זה אומר שהנולדים בזריחה

או אחרי הזריחה מפתם תהייה בעלת אופי "ירחי"? אם כן מה זה אומר ולמה צריך את זה? אולי לאיבחון אישיות כיוון אופי, וחתימות כפולות? האם תוכלי להרחיב בנושא?

גליתי10

New member
כוכב נקבי מפרק בד"כ וזרחי מגמה בונה

זה נכון לניתוח אופי וגם לתחזיות, אפרט ואתן דוגמאות מחר עם נץ החמה... מה שלומך?

גליתי10

New member
האם את רוצה שנעלה את המפה שלך כאן לבדיקת השיט

השיטה של מיכה וולנר? אני אכתוב גם ארועים מהעבר וגם תחזיות עתידיות לגבייך, וכך יוסר הספק לגבי יעילות השיטה שבה אני משתמשת, ובא לציון הגואל, לא אני , סתם משפט שישחרר אותי מכול המלעיזים, שקוראים לי מדקלמת ממחברות, המחברות שלי בכלל תקעות בבוידם, אני סיימת ללמוד לפני כ 13 שנה לערך, ולמדתי במשך 3 שנים, אצל מורה שניסת קודם את כול השיטות הישנות, וגם מספר שעורים בסוף אצל מיכה וולנר.

למעלה