יש לי שאלה , אשמח לעזרה

יש לי שאלה , אשמח לעזרה

שלום רב, רציתי לדעת איך אפשר לחזות פוטנציאל הריון/לידה מהצמדת מעברים על מפת לידה, מה אסטרולוג לראות? האם זה קשור לירח? ליופיטר בבית מסויים? מה הוא הבית המסמל הריון/לידה .. אני יודעת שהנושא כמובן מורכב, אך מה הן הנקודות הכלליות כשאסטרולוג רואה שמסמלות פוטנציאל הריון/לידה? תודה ולילה טוב.......

גליתי10

New member
בודקים מעבר חיובי בבית 5 או עם היבט לבית 5

בית 5 הוא בית של הורות. ובתי הצלב שיש להם היבטים אליו הם: 2,8,11 כול מעבר ב -4 מהבתים הללו, שיש לו קרינה חיובית ל בית 5 של כוכב כבד. ורק על ציר ה mc של הבית, ועל ציר מוקד הבית או על ציר בית 5 של השמש הירח או ציר המעגל המשותף, או מעבר של נקודת בניים של כוכבים כבדים, על ציר מוקד הבית או נקודת ה mc של הבית... נהיית יותר מבולבלת?

קודם כל תודה לך על התשובה

כן זה נשמע מסובך, אולי דוגמא למשל תעזור לי להבין. מה שהבנתי זה שבית 5 הוא בית ההורות, והבנתי את החשיבות של יתר שלושת הבתים שיוצרים היבטים אליו. כשאת אומרת קרינה חיובית לבית 5 של כוכב כבד זה אומר שאם לדוגמא יש ירח בבית 5 ונפטון (האם הוא כוכב כבד?) נמצא בבית 8 והוא יצור לו זוית חיובית ( האם זה 90 מעלות? 180?) זו קרינה חיובית? כל השאר מה שאמרת על נק' הביניים, ציר הMC, ויתר שאר הצירים לא הבנתי :) המון תודה על הנכונות

גליתי10

New member
בשיטה של מיכה מי שנולד לפני השקיעה אזי

כוכב נקבי הוא שמשי, וכוכב זכרי הוא ירחי. לדוגמא הכוכבים הכבדים הבאים הם: פלוטו ירחי, נפטון שמשי, אורנוס ירחי, שבתאי ירחי. ומי שנולד אחרי השקיעה אצלו הם הופכים מגמה. ז"א פלוטו שמשי נפטון ירחי, אורנוס שמשי שבתאי שמשי. כשהכוכב במגמה ירחי הוא במגמה מפרק ז"א בדכ שלילי, ובמגמה שמשית מגמה בונה. פלוטו שמשי הוא יותר טלאי, ופלוטו ירחי הוא יותר עקרבי, נפטון שמשי הוא יותר קשתי, ונפטון ירחי הוא יותר דגי. אורנוס שמשי הוא דלאי ואורנוס ירחי הוא גדאי... הכוכבים הנקביים הם: נפטון, יופיטר וונוס. כוכבים זכריים: כול השאר. כך שמחלקים את המפות למפות יום ומפת לילה, כאשר מפת לילה הופכת מגמה, ז"א אצל אלו שנולדו אחרי השקיעה הכול הפוך, הכוכבים הזכריים, הופכים לנקביים, גם במפת הלידה וגם בתחזיות. אומנם זה נשמע קצת ארוך ומסובך, אך כאשר מתרגלים בפועל זה הופך להיות פשוט. לגבי הצירים הקריטטים, אעביר לך הסבר מחר. בזה תם שיעור מס 1...סתם בצחוק. אני שמחה שאת מגלה ענין. שיהיה לכולנו יום בטוח ונפלא. ד"ש ליאיר.

יפה.. ומה אומר כל זה?../images/Emo66.gif

את מדקלמת יפה את השיטה. תלמידה מצטיינת! אבל תכל'ס בשטח - מפת יום, מפת לילה, זכרי ונקבי - תכ'לס בשטח מה קורה עם זה! מה זה אומר על האשה הזו!! הנה יש לך מקום להתבטא: למדנו את העקרונות. כעת, הסבר נמק ופרט ספציפית למפה הזו, אם אפשר: לא על השיטה, אלא על המפה. עד עכשיו לא יודע שום דבר על האשה הזו שלא ידעתי קודם, או במלים אחרות - נאדא.

גליתי10

New member
למה בגישה שלילית? אם אתה רוצה הדגמה אין בעיה

אעשה זאת מחר בבוקר, כשאני צלולה וזמני בידיי... אשמח להדגים עד הסוף, וחשבתי שעל המפה שלך זה הכי טוב, כי אז אתה יכול לאשר או להפריך...

לא שלילית, אלא סקרנית

ומעדיף לא לעשות זאת על המפה שלי, אלא על שלך..
אם יש לך פרטים מדויקים של המפה שלך, מבחינתי זה בסדר.

גליתי10

New member
אך אני לא אוביקטיבי כדי לאמר לך שזה עובד

לידיעתך, עשיתי לעצמי תחזיות לפי השיטה החדשה, ויצא מדהים, גם זכיה בכסף לא צפוי וגם זוגיות רצינית לאחר שנים של מדבר צחיח...

איזו מפה? אין מפה

הייתי רוצה לדעת לקרוא לבד את המפה המדוברת, אבל זה כנראה מאוד מסובך למתחילים.... בעיקרון הבנתי מה שגלית רשמה על החלוקה של הכוכבים לירח ושמשי אבל לא הבנתי עדיין את מהות הקשר לחיזוי לידה, כנראה שהדרך עוד ארוכה.....

גליתי10

New member
כאשר עושים תחזית מעבר של כוכב כבד על נקודות ק

קריטיות בבתים, הוא זה שמפעיל את הבתים. בצורה של צלב בד"כ. ז"א אם פלוטו למשל עובר על בית 7 והוא במגמה ירחית, אז הוא משפיע בצורה בונה על בתים 4 ו 10 ז"א הוא גורם למיסוד, זוגית וכו. אם הוא עובר במגמה שמשית בבית 7 הוא עשוי לגרום לפרידות פרוק מסגרות, שינוי בקריירה ועוד... אך חייבים לבדוק את המעלה עליה הוא עובר, לא מספיק שהוא עובר בבית מסויים, וכך מגיעים לידי דיוק בתאריך ההתרחשות.

דקל111

New member
סתרת את עצמך...כנראה בטעות אבל מעניין מה נכון

לפני כמה משפטים כתבת שמגמה ירחית הוא מפרק ושמש בונה. וכאן כתבת הפוך..אז מה נכון?

גליתי10

New member
בבתים1,7 בהם הוא עובר במגמה ירחית שם הוא מפרק

ובבתים 4, 10 הוא בונה, כך בנוי צורת הצלב, במולות מגמה זהה, ובזויות לצדדים ב 90 מעלות המגמה מתהפכת. במקרה כאן לא התבלבלתי. במולות ב 180 נשאר ירחי ז"א בבתים 1 ו 7 ובזויות של 90 מתהפכת המגמה, תמיד.

גליתי10

New member
אם לדוגמא אורנוס שמשי עובר על צירים חשובים ב5

בבית 5, יש פוטנציאל ללדת להכנס להריון. ולמה אני מתכוונת בפוטנציאל?, שצריך לקיים יחסי מין בדיוק בתאריך המדובר עם אדם פורה, או לעשות הפריה וכו. ומה זה אורנוס שמשי? אם מדובר במפת לילה ואורנוס ממש פיזית או בבית 5 או בבית 11 או שמדובר במפת יום ואורנוס עובר פיזית בבית 8 או בבית 2 ואז הוא בעצם מקרין במגמה הפוכה לבתים 5 ו 11 האם הצלחתי להבהיר ולו במעט? אם את מכירה משהיא שמתקשה להורות, נשמח להדגים כאן עליה, היו לי הרבה מקרים שבהם יכולתי לחזות הריון אצל נשים ששנים לא הרו, ויתרה מכך, יכולתי און ליין לראות שחברתי בהריון לפני שהיא ידעה על כך בעצמה, שבועיים לפני בדיקת הריון שעשתה אח"כ...זה עובד מצויין בשטח.

היי גלית, שוב תודה...ושאלה

לפי ההסבר שלך במידה והמפה היא של אשה אשר נולדה לאחר השקיעה ויש לה בתקופה הקרובה - אורנוס בבית 9, נפטון בבית 8 ( אבל הוא ירחי), פלוטו בבית 6 וסטורן בבית 3, אז זה לא הזמן שלה? כיוון שלפי מה שהבנתי הבתים הם לא הבתים המקרינים על בית 5 , ו- 8 אשר כן מקרין על בית 5 "מארח" כוכב ירחי. האם הבנתי נכון ?

גליתי10

New member
חשוב לבדוק מתי יש מעבר על הצירים הרלוונטים בב

בבתים, מעבר בבית לא מספיק כדי להפיל את ההתרחשות. נפטון ירחי בבית 8 הוא שמשי בבית 5 והוא כן חיובי בבית ההורות, אך רק כשהוא על ציר ה mc של הבית או על ציר המוקד, או על מעלת השמש או על מעלת הירח, בבית 5 בכול בית יש את 4 הצירים הללו, המאורות לא צריכים להיות פיזית שם כנ"ל נקודת האם סי, היא בכול בית, כאשר בבית 10 היא הציר המרכזי.

אוקיי, אז אולי הגעתי לתובנות........

נפטון בבית 8 במעלה 26 כאשר השמש במפת הלידה במעלה 26 זה מתאים? כל השאר לא התחברו לי , הירח במעלה רחוקה עוד יותר (29), הנפטון לא יושב על ציר הMC.

דקל111

New member
וואלה גליתי נראה לי שגם אני הבנתי והולכת לבחו

לבחון זאת מעניין. אז אני רק עושה סדר במה שהבנתי. כוכב שמשי אשר נמצא בבית מסויים ובבית שממולו הוא במגמה שמשית ואילו בבתים השניים שבצלב הוא במגמה הפוכה דהיינו ירחית ואז גם החיובי ושלילי משתנה בהתאם . [רק לא הבנתי מתי הוא שלילי מפרק ומתי הוא בונה?] והמעבר מופעל רק על המעלות שהזכרת. שאלה? האם המעבר מופעל מעלה אחת לפני ? או שצריך צמידות מדוייקת?

גליתי10

New member
בכוכבים הכבדים מרגישים את ההשפעה מעלה או שתיי

לפני שמגיע לצירים החשובים. יש גם ציר השמש והירח, אך אז סופרים את מיקום השמש כבית ראשון של השמש וכו... כנ"ל לגבי הירח. כנ"ל לגבי נקודת הבניים של המעגל המשותף, נקודה זו היא האמצע בין מעלת השמש מעלת הירח מוקד בית ראשון ונקודת ראש הדרקון. התשובה שיוצאת, היא תהייה הבית הראשון של המעגל המשותף...נשמע מסובך, כשאנו לא מתרגלים על מפה.

דקל111

New member
אני מוכנה להעלות את המפה שלי לדוגמא..למרות

ששום דבר מעניין לא קורה בקיצור תודיעו לי

למעלה