יש לי שאלה אליכם

מתחבט

New member
יש לי שאלה אליכם

אני מנגן כבר 4 וחצי שנים על הפסנתר ואל תבינו אותי לא נכון אני אוהב את זה ואני לא מנגן יצירות של ארבע שנים אלא של 6 ו8 שנים אבל ביום ראשון לפני פורים שמעתי כמה אנשים מנגנים על סקסופון וזה נשמע לי ממש מגניב ואני מת ללמוד לנגן על זה אבל ההורים שלי אומרים רק כלי אחד. אם יש כאן מישהו שמנגן על שני כלים שיגיד לי אם זה באמת אפשרי או שזה מש קריעת תחת ותנו לי בבקשה כמה עצות איך לשכנע את ההורים שלי שאני אסתדר עם שני הכלים האלה תודה רבה יובל

elad2002

New member
בטח שאפשר יותר מכלי אחד

אפשר כמה כלים שאתה רוצה, ואם אתה חושב שאתה לא יכול ללמוד שני כלים באותו הזמן אז תעשה הפסקה מפסנתר,אל תדאג אתה לא תשכח איך לנגן....

psynation

New member
גם לי זה קרה.....

רציתי ללמוד עוד כלי וחשבתי שאני יזניח את הפסנתר. עכשיו אני רוצה ללמוד סקסופון אבל אין לי זמן. תתחיל ללמוד עכשיו כל עוד יש לך זמן.

ram liran

New member
אפשרי ואף רצוי

למה בלתי אפשרי??? ה-כ-ל אפשרי. הכל. לא חסרים מולטיאינסטרומנטליסטים בעולם (עוד הוכחה לכך שזה אפשרי
). Ram-bo

מתחבט

New member
יש לך מושג כמה יעלה לי...

להשכיר סקסופון ולקחת שיעורים פרטים או בקובסטוריון??? מה יותר טוב-פרטי או קונבסטוריון??? יובל

ram liran

New member
לי אישית אין הרבה מושג בכלי נשיפה..

או בשיעורים פרטיים. או בקונסבטריונים.
אבל יש לי מושג בסקרי שוק, ולדעתי כדאי שתעשה אחד. דבר עם כמה שיותר נגנים, כמה שיותר מורים, לך לכמה שיותר חנויות, תקציב לך תקציב וזמן - ותעמוד בהם. רק ככה תגיע לתוצאה הרצויה. המון המון בהצלחה! נ.ב - לך על סקסופון טנור. אחחחחח, איזה צליל!
Ram-bo

Der-Albert

New member
תלוי מי המורה הפרטי ותלוי מי המורים

בקונסרבטוריון. לכל אחד יש יתרונות, בקונסרבטוריון אתה בד"כ יכול לקבל שיעורי תאוריה נפרדים ולנגן בהרכבים של הקונסרבטוריון. הבעיה היא שקונסרבטוריון זה בד"כ סיפור יקר, ויכול להיות שהמורה הפרטי יהיה יותר טוב מהמורים בקונסרבוטיון.

Phlawless

New member
ברור!

אני מנגנת על פסנתר וגיטרה ואני רוצה להגיד שכל ידע וכל העשרה עצמית לא משנה באיזה תחום או נושא תורם לך או יתרם ך בעתיד. לכן אני חושבץ שזאת טעות להתמצע וחייבים לעשות דברים שאוהבים (ואם אתה אוהב אז זאת לא קריעת תחת). בהצלחה phlawi

elad2040

New member
אני מנגן

על גיטרה, חלילית, חצוצרה, סקסופון ומפוחית. אני מנגן בשביל הכיף, כך שקשה לי להגיד מה נכון למישהו שמתכנן קריירה בתור נגן. לי אין פרטנציות, אני לא נגן גדול ואני גם לא אהיה, אז אני יכול להנות בשלווה ממגוון כלי נגינה.

מתחבט

New member
מישהו מכיר את הקונבסטוריון

בקרית אונו??? אתם יכולים להגיד לי אם שווה ללכת לשם או להמשיך לחפש במקומות אחרים כמו מורה פרטי??? אם מישהו מנגן כאן על סקסופון מאיזור המרכז זה ממש יועיל אם תתנו לי שמות וטלפונים של מורים לסקסופון תודה יובל

למעלה