יש לי שאלהה

../images/Emo13.gif

דבר ראשון- זה ווסטרן ואינגליש דבר שני אין כזה דבר יותר טוב, לכל אחד יש ת'מאפיינים שלו! וכל אחד רוכב פה בסגנון שונה! אני למשל רוכבת אינגליש!

תלוי מה את אוהבת.

אם את אוהבת ריננג, פלז'ר טרייל אז לכי לווסטרן. אבל אם את רוצה דרסאג' קפיצות אז לכי לאינגליש. ואם את רוצה מרוצים לכי לפרדס חנה.

כנס!

דבר ראשון אני בן! ודבר שני, אין לי מושג מה זה כל הדברים האלה שרשמת, ריננג ופלז'ר וכל מה שרשמת... אני בסך הכל שאלתי מה יותר טוב!

סליחה ואני בת...

היו לנו הרבה ויכוחים פה ואם אני אגיד שווסטרן יותר טוב פתאום כל מי שרוכב אינגליש יתנפל עלי. ואם מישהו אחר יגיד שאינגליש יותר טוב אז רוכבי הווסטרן יתנפלו עליו. אז אני אשלך לך מסר ותראה כבר...מה עדיף לך אוקי?

oldenburg

New member
../images/Emo6.gif

ווסטרן- יותר טיולים! אינגליש- יותר קפיצות אם הסוס! תחליטי מה את אוהבת.. לטייל אם הסוס באוויר הפתוח, או לקפוץ גבוה אם הסוס...

שטויות../images/Emo182.gif

אינגליש יכול להיות בלי קפיצות בכלל, תלוי במה הוא רוצה להתמקד... וחוצמזה הוא אמר בכלל שהוא מעוניין במרוצים.

NTL

New member
אף אחד

לא הולך להגיד לו שזו תשובה מפגרת? ווסטרן יותר טיולים?! מה זה הבולשיט הזה

מסר, זה מן הודעה מיילל כזאתי, למעלה

כתוב לך יש לך מסר אחד אתה לוחץ על זה ואז לוחץ על הקישור וזייהו וקורא את ההודעה.

אתה מתכוון לזה?

"האינגליש בוני מקפיצות, ודרסאג´ וולטאז´ וכל מיני דברים אחרים. וולטאז´ זה דרסאג´ קלאסי. זה אם אתה אוהב אקשן והכל עם הקפיצות. אבל ווסטרן זה: טרייל= מעבר מכשולי דרך כמו לפתוח שער אחרי קנטר, לעבור קורות עץ בריצה או בדהירה. רינינג= לראות כמה הסוס מקשיב לך. אתה מסתובב 4 פעמים במקום עם הסוס זה נקרא ספין עוצר ומחילק עם הסוס. רץ מעגלים בקנטר ועוד. פלז´ר= כינוס של הסוס ולראות איך הוא הולך או רץ כמה שיורת לאט. קאטינג= עבודת בקר= להוציא עגל מהעדר. זה הרבה דהירה וזה ממש כיף. רופינג= עבודת בקר= לתפוס עגל בעזרת לאסו. גם עם הרבה דהירה. עכשיו אתה יכול לראוץ מה אתה רוצה.. ודרך אגב אפה אתה גר? כדי שנוכל להמליץ לך על חוות."

למעלה