יש לי שאילתא!

Dawson girl

New member
אבל דניאל...

תראה, גם אני ממש התאכזבתי מהחלק הראשון של הפיינל. לא כמוך אמנם, אתה משו מיוחד
אבל התאכזבתי. אבל החלק השני הרבה יותר טוב! הוא נורא מרגש! ואולי זה לא יסתיים כמו שאתה רוצה, לא יודעת איך אתה רוצה שזה יסתיים, אבל בחייאת... זה עניין של כבוד. אתה רואה את הסדרה מיום היוולדה (חחחח נהייתי פיוטית) אז לא תראה את הפרק האחרון שלה?.. זה לחלוק כבוד למת! כולל בכי, הספד וביקור אבלים! (ע''ע השרשור לפיינל...) צ'או נמש

shira245

New member
דניאל זה כמו../images/Emo113.gif

לראות את השני החלקים הראשונים של שר הטבעות ואת השלישי לא לראות.. או לראות את שני החלקים הראשונים של מאטריקס ולא לראות את השלישי.. תמיד בחלק האחרון הכל נסגר,אתה מקבל תשובות להכל.. נכון שהחלק הראשון לא היה משהו אבל החלק השני הרבה יותר טוב,הרבה יותר מרגש,הרבה יותר דוסוני קריק.. זה ממש חובה לראות את החלק השני אבל ממש!!!!! אגב,ג'ואי לא נשואה,הוא רק חבר שלה.. וג'ן ממש לא שיכורה!..ונכון שהקטע של דאג וג'ק מבאס(איפה טובי לעזאזל?!?) אבל עדיין יש שם קטעים שאסור לפספס.

DAN1EL

New member
אני מעדיף לזכור אותה באופן חיובי.

והפיינל יכול לקלקל לי את זה יותר ממה שזה כבר קלקל. אה ולא קשור: מי שיש לו את העונה הראשונה, זה הדבר שהכי כיף לראות בחורף! אז תפנו לכם זמן ותראו כמה שיותר פרקים ממנה באוירת חורף

Dawson girl

New member
לי יש!

יש לי 3 פרקים מהעונה הראשונה!! מהדיוידי!!! טל הנשמה הביאה לי במפגש....

shira245

New member
לי אין../images/Emo10.gif ../images/Emo113.gif

אבל עד אפריל בטוח יהיה לי..
אני עדיין לא מבינה למה לא קניתי אותו בארה"ב..אוח הטמטום! ודניאל,אתה חייב לראות..זה לא יקלקל..על אחריותי..

shira245

New member
בעאכס מהזה השעה הזו?!?../images/Emo113.gif

10:10..פויה יותר מדי מוקדם.. אני גם לא מבינה למה משדרים את העונה הזאת עוד פעם.. אם כבר שישדרו את העונה ה-6!! וב19:45 יש את הפרק האחרון של העונה ה5.. נקווה שאח"כ הם יתחילו לשדר את העונה ה-6.. אבל כמו שקרין אמרה,הכי טוב לשדר מההתחלה..

לא גנבתי!

שלי מחובר ושלך עם רווח! :) האמת שלא הייתי מודעת אליך... כשאני הצטרפתי לא היית כאן...(בדקתי לפני שהחלטתי על הכינוי) ו... אני ממש מצטערת.. אבל זה הכינוי שאני משתמשת בו בכל מקום אז פשוט המשכתי בשוונג... :))) אבל אם את שואלת אותי... כמה שיותר daydream believers , יותר טוב!! :))))

למעלה