יש לי שאילתא!

יש לי שאילתא! ../images/Emo9.gif

אוקיי אז ככה.. קראתי פה ושם בפורומינו הנחמד שהיו כאן כל מיני מפגשים של כל חברי הפורום... תהיתי אם אי פעם נפגשתם כולכם לעשות איזה מרתון דוסוןקריקי חביב... כל העונה הראשונה למשל או משו כזה... ואם זה לא נעשה... האם שקלתם את זה? נראה לי עשוי להיות רעיון חביב...אבל מאידך, אני לא מביהנ גדולה בענייני פורומים וכו, ויכול להיות שלא הבנתי נכון את עניין הפגישות האלה .. לא יודעת.. מבולבלת..:) אל תתיחסו.. בעצם כן תתיחסו!
מצחיקולה שכמותי.. אה ועוד שאלה אם אני כבר בשוונג... מתי היה המפגש האחרון?

אמממ אז ככה../images/Emo187.gif

נפגשנו כבר פעמיים!! (מה עם פעם שלישית גלידה..) לא עשינו מרתונים של דוסון כי דבר כזה מצריך ביית ועוד לא מצאנו מישהי שתנדב את בייתה לעניין כי יש בזה משו לנעים שמלא אנשים פתאום נוחתים עלייך..

1Shir

New member
נצל"ש - דוסון קריק בשבת בבוקר, 3 פ'

מישהו יודע מאיזו עונה?

מחקרי הקצרצר העלה שחמישית

אוווווף... אין בי המון אהבה לעונה הזאת...כבר קיוויתי שאולי הם החליטו להתחיל מההתחלה.. חוץ מכל העסק עם ויילדר שאהבתי.. וצ'ארלי שהוא- מה לעשות - מדהים
, אין בעונה הזאת טעם... הפרק האחרון של העונה הזאת מביא אותנו בדיוק לאותה נקודה של הפרק האחרון בעונה הרביעית- פלוס מינוס כמה דברים שהלכו לאיבוד בדרך, ג'ק איבד את טובי, פייסי איבד סירה, דוסון איבד אבא ובתולין... לא יודעת... זה פשוט ... היה אפשר להתחיל תא העונה השישית ישר אחרי הרביעית והרצף עדיין היה נראה הגיוני... לא נראה לכם? (חוצמזה שהיה צריך להסביר את היעדרותו של מיץ'..) אבל למרות הכל- לא משנה מה מי ומו- אני תמיד שמחה ששמים לי דוסון בטלווז.. אז איזה יופי טופי.. :)) ולכבוד שזה בשבת בבוקר- רגע של זימרה שבת בבוקר יום יפה
אמא שותה המון קפה
אבא קורא המון עיתון המון עיתון
(או ספר) ולי ייקנו המון בלון!!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשוב פעם העונה המשעממת ?!?

עונה רביעית או חמישית - עוד לא החלטתי איזו עונה הייתה משעממת יותר... בעאכס מבעסססססססס... שישדרו מהתחלההההה...

LillipooT

New member
היא דווקא עונה טובה לדעתי ../images/Emo60.gif

אבל למה לשדר מאמצע-סוף של הסדרה
שישדרו כבר מההתחלה!! ובקשר למפגשים - יש גם את הבעייה של למצא מישהו שמוכן לארח את כולנו, וגם יש כאן כמה שטענו שזה קצת מפחיד.. ושצריך להכיר אחד את השני קצת יותר טוב לפני זה.

וגם..

אמממ זה לא נראה לי יילך כ''כ כי..סה''כ דוסון קריק אפשר לראות בבית...ואם נהיה קבוצה כ''כ גדולה אני לא בטוחה שנצליח להתרכז בסדרה...

shira245

New member
אפרופו מפגשים....../images/Emo113.gif

למה שלא נעשה אחד בחנוכה?!?!??!?! *סתם רעיון שעלה במוחי*

Dawson girl

New member
אני לא יכולה....

אני כל כך עסוקה בעבודה והכל (יש לי בגרות בלשון בשמיני לינואר, מלא עבודות ומלא מבחנים אחרי)..... ולא נראה לי שאני אוכל לנסוע למרכז, מקסימום לחיפה... גם כן משהו... חחחח

shira245

New member
גם אני אהבתי את העונה ה-5..

ולפי דעתי,היא היתה יותר טובה מהעונה ה-6.. למרות שגם בעונה ה-5 היו פרקים די גרועים ת'כלס היא הייתה עונה טובה נוכח כל מה שקרה(עזבו את קייפסיד ועברו לבוסטון..)

DAN1EL

New member
לדעתי

העונה החמישית והשישית הן אחלה פיצוי על עונות 3 ו- 4, הדי צולעות...
רק חבל שהעונה השישית והאחרונה הסתיימה בפיינל כל כך מאכזב

LillipooT

New member
דווקא עונה שלישית אהבתי.. ../images/Emo60.gif

עונה רביעית הייתה פחות טובה. ואני דורשת שתראה את החלק האחרון של הפיינל
לא ראית עדיין, לא

DAN1EL

New member
גם את לא לומדת בשישי ../images/Emo6.gif

חחח חשבתי שרק אני פה... Anyway לא, לא ראיתי את חלק ב' של הפיינל ותהרגי אותי - גם לא מעניין אותי לראות אותו. אחרי האכזבה מחלק א'...אני פשוט לא רוצה להתאכזב עוד יותר... וחוץ מזה רק מחלק א' אפשר לדעת כבר מה יקרה מחלק ב'. התאכזבתי פשוט מהכל שם. לא היה רגע שעלה לי חיוך. זה היה כל כך בנאלי...צפוי. שום דמות לא הזכירה את עצמה, וזה לא היה חיובי. בכלל לא. דוסון הפך ליוצר הסדרה של עצמו. כל כך בנאלי. ג'ואי מוצלחת עם בעל מוצלח וקריירה מוצלחת. כמו שתמיד היא רצתה. יכול להיות יותר צפוי? כן , יכול להיות! היא גם לא מאושרת! היא הרי לא באמת אוהבת אותו. היא אוהבת את אחד הידידים הנצחיים - פייסי וג'ואי. וג'ן? שיכורה מטומטמת. אם חד הורית מבואסת מהחיים. ממש לא ככה רציתי לראות את אחת הדמויות האהובות עליי. ודמות כזאת באמת עדיף להרוג. מה לגבי ג'ק? הוא מורה בקייפסייד. המקום בו יצא מהארון. המקום בו התעללו בו כל כך. סגירת מעגל מושלמת, לא? וכמובן - הוא חבר של דאג. ולמה? כי לפי דוסון קריק, שני ההומואים היחידים בעולם הם דאג וג'ק, אז ברור שהם יהיו ביחד בסוף. מממ....מה עם שאר משפחת מקפי? טוב, אז אחת ההחלטות הכן נכונות בפיינל הייתה לחתוך את אנדי. וטוב שכך. מה לגבי אודרי? הדמות האהובה עליי? נו טוב, אפילו לא טרחו להראות אותה. גראמס? דווקא הדמות היחידה שכל עונה רציתי שתמות, לא מתה. גייל? מתחתנת מחדש. נשאלת השאלה: למה הדמות שלא מעניינת אף אחד מקבלת את עלילת הרקע המרכזית לפרק? לילי? גדלה להיות יצור מעצבן. נראית כאילו תלשו אותה הרגע מגרסה מחודשת ל"צער גידול בנות" (שכמובן דוסון מפיק) ומה לגבי פייסי? חזר לקייפסייד, הקים מסעדה. הגשים חלום - כמובן. הפך לדמות מגעילה , מתעסק עם נשואות. טוב עדיף שאני אפסיק כי אני סתם מדכא את עצמי
אז לא, אין לי כוונה לראות את הפיינל חלק ב'.

DAN1EL

New member
תיקון:

היא אוהבת את אחד הידידים הנצחיים - פייסי ודוסון

האמ!!

אובכן...רק בגלל כללללל מה שכתבת פו את חייב לראות את החלק השני! שם הכל כבר מסתדר! מה אכפת לך לנסות?!

DAN1EL

New member
הכל מסתדר?

מה יש להסתדר פה? הכל כבר מסודר בצורה כל כך מושלמת! וזה מה שמפריע לי...

DAN1EL

New member
חוץ מזה!

שכל הקטע של 5 שנים אחרי.... זה כל כך.... לא יודע. כל הרעיון של הסדרה זה שהם צעירים, תמימים וכו'. אבל לראות אותם בני 25 פשוט הורס את הכל.

למעלה