יש לי רעיון !!!!!!!

טלילה25

New member
יש לי רעיון !!!!!!!

שלום לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.............. אני כותבת לכן כי באמת נמאס לי, אני שמנה אני אוהבת את עצמי יש לי המון דברים טובים אני מודעת לכולם! אבל למרות הכל אני רוצה לרדת במשקל, אני חולמת על זה, רוצה את זה מדברת על זה אבל .... לא עושה את זה... אני רוצה לספר לכם שאתמול ( יום שישי) בערב ישבנו כמה חברות כולן גדולות בצורה זו או אחרת, ודיברנו על כמה שנמאס לשלם כל כך הרבה כסף לשומרי משקל ולמרזי מורית ובאמת שניסיתי המון (וגם חברותי). כל דיאטה עולה כסף ובסוף בעצם אם לא שינית צורת מחשבה אז גם לא יורדים במשקל. אני אישית לא אוהבת את כל קבוצות התמיכה למינהן לא אוהבת את כל הדיאטנים שהולכים אלהם משלשלים המון כסף לקופתם ואז הגעתי לרעיון .... שאותו אני משתפת איתכם. חשבתי להקים קבוצה אצלי בבית שנפגשת פעם בשבוע ונשקלת. כל אחת משגיעה לקבוצה ונשקלת משלמת סכום סימלי לקופת הקבוצה. ובין כל המשתתפים יש תחרות כך הבסוף החודש מי שיורד את מספר הקילוגרים הגדול ביותר מנצח!! ולוקח את כל הקופה. בקיצור אף אחד לא מרוויח מהירידה במשקל חוץ מהאנשים המשתתפים. אני וחברותי מתחילות השבוע ואני מזמינה אותכן אלו שנמאס להן ורוצות לרצות לרדת במשקל להצטרף.... תפנו אלי או במייל או בטלפון 052-3954024 ככל שהקבוצה תגדל יהיה לכולנו יותר כיף!!!!!!

איה א

New member
אם אפשר

באיזו עיר את גרה? אני אולי הייתי שוקלת להצטרף.

טלילה25

New member
פרטים נוספים

אז ככה לשאלותיכם: אני גרה בראשון לציון וכן יש לי יותר מ20 קילו לרדת .... לצערי

nemesis27

New member
האמת שהרעיון הזה ...

עלה גם ביני לבין חברתי הטובה ביותר לפני כחודשיים או משהו רק שאנחנו חשבנו לעשות את זה טיפה אחרת.... לשכור שירותים של דיאטנית פרטית ולשלם לה קבוצתי לאחר שנאסוף מספר הצעות מחיר..... זה לא יצא לפועל כי לא הית היענות..... אם יורשה לי לשאול באיזה תווך גילאים מדובר?

טלילה25

New member
אז ככה....

אני בת 25 וחברות שלי בערך בנות 26-27 אבל כל מי שמעונינת מוזמנת...

טלילה25

New member
לא יודעת כרגע אנחנו ....

אנחנו 3 בנות אשמח לעוד בנות אני חושבת במצב הזה אפשר לומר כל המרבה הרי זה משובח

יעלדן

New member
בוקר טוב טלילה. אני בהחלט חושבת

כמוך שאין צורך לשלם כסף. לא בגלל הכסף אלא בגלל העיניין שאנחנו צריכות לקחת אחריות על עצמינו. למצוא בתוכינו את ההבנה לרצון שלנו לאכול כל היום( או לפחות לחשוב על האוכל כל היום) ואחר כך גם למצוא את הדרך הנכונה לנו באופן הכי פרטי ואישי של התזונה. לכל אחד יש צרכים משלו ואין רצפטים אחידים. כל אחד אמור לדעת מהן ההעדפות שלו, הצרכים שלו והכמויות שלו. אנחנו גם צריכות להבין שאנשים שמנים צריכים לאכול הרבה כדי לספק לגופם מספיק קלוריות לעשות חילוף חומרים טוב. כשלא אוכלים מספיק הגוף מתגונן ושומר לעצמו שומן כרזרבה לשעות סכנה. אם נבין את זה- נבין שעלינו לאכול הרבה פחמימות. כל זה נמצא בספרה הגאוני של סמדר פרגר בשם: הרזיה שפויה. גאוני. אני ירדתי למעלה מ-20 ק"ג ועדיין יש לי הרבה לרדת. יש פורום מדהים שנקרא: הרזיה שפויה. כדאי לכן להכנס ולהתרשם מהבנות האינטיליגנטיות והחזקות שמשתתפות בו. היום, אני לא רואה שום אפשרות אחרת עבורי להרזיה. מאחלת לכן להנות מהטוב הזה גם. אגב, ברור לכן שאין לי שום רווח מזה שאני מפרסמת את השיטה של סמדר. אני פשוט נהייתי מסיונרית של השיטה. רוצה לחלק את הטוב הזה בין כולם. בהצלחה בכל דרך. אגב, בהמשך לרעיון שלך, את יכולה לעשות קבוצת תמיכה כאשר כולן קראו את הספר ןעובדות לפיו ואז גם נעזרות בפורום. כל מי שעולה משלמת קנס של 20ש"ח. וזה התשלום היחידי.

ר V י ט ל

New member
רעיון נחמד, אבל אני רחוקה מידי ..

שיהיה לכן באופן אופן המון בהצלחה!

dalfin

New member
אנחנו כבר התחלנו את זה לפני שבועיים

וזה נחמד מאוד וחוויתי מאוד, אני וחברותיי (אנחנו 10 בקבוצה) נפגשות ]פעם בשבוע , נשקלות, מדברות על איך עבר השבוע, נותנות טיפים אחת לשנייה, צוחקות קצת גם אחת על השנייה, ובאמת כל שבוע מישהי לוקחת את הקופה (בפעם האחרונה אני לקחתי
), וזה באמת כיף אבל חייבים להתמיד וחייבים להיות עם מודעות מאוד מאוד גבוהה. שיהיה לכן בהצלחה. ודא"ג גם אנחנו מראשון לציון

jak44

New member
רעיון נפלא

• מנסיוני שהצליח אני מציעה ( רק לאנשים בריאים )לכל משתתפת לנהל דו"ח יומי שבו תציין אילו פריטי מזון הכניסה לפיה ואיזה סוג של פעילות גופנית היא עשתה באותו היום . בנוסף אני מציעה שבפגישה תחלפנה בין היומנים ותנסנה להשוות בין הדפים ולנחש איזה יומן שייך לאיזו בחורה ואז תראנה מדוע מקבלת הפרס זוכה . הנחיות כלליות להרזיה ולבריאות טובה 1. בשרים: להמנע מבשרים שמנים כמו: כבש, איברים פנימיים, בשר בקר טחון לסוגיו (נקנקיות, המבורגר, קבב, סלמי) וכו'. 2. להעדיף עוץ והודו ללא עור או דגים, רצוי לא מטוגנים. 3. רצוי מוצרי חלב עד 5% שומן. 4. רצוי מאוד 3-4 פעמים בשבוע דגי ים: קוד, הליבוט, בקלה, מקרל, טונה, סלומון, סרדינים. 5. להמנע ממרגרינה ומחמאה ומוצרים שעשירים בהם כמו: בורקס, ג'חנון, עוגות קרם וכו'. להמנע מקוקוס העשיר בשומן רווי. 6. להמעיט במזון ושתיה עשירים בסוכר, כולל מיצי פירות. 7. רצוי מוצרי דיאט – מזון ושתיה. 8. להמעיט במזון מטוגן ושמן (צי'פס, פיצוחים, חטיפים מלוחים, שוקולד, מאפים שמנים, קצפות, עוגות שמנת וכו'). 9. ביצים: 3-2 בשבוע כולל בישול ואפיה. 10. כדאי לבצע פעילות גופנית 4-3 פעמים בשבוע לפחות חצי שעה לפחות בכל פעם. 11. להקפיד לשתות לפחות 12 כוסות מים ביום או תה צמחים ללא קפאין. 12. להקפיד לצרוך מידי יום 1-2 כפות שמן זית. 13. להרבות באכילת ירקות טריים ומבושלים – כדאי לשלב אותם בכל ארוחה עיקרית ואפילו כנשנוש בין לבין. 14. להעדיף מוצרי חלב עשירים בסידן (חלב 1% מועשר, גבינת סקי, גבינת ריקוטה 5% וכו'). 15. מומלץ לשלב בתפריט 2-3 כפות קוואקר ביום (שווה ערך קלורי ל- 2 פרוסות לחם קל). 16. להמעיט בצריכת מזון מעובד, מעושן ומשומר. להעדיף מזון טרי על פני מזון מוכן. ירקות קפואים דוגמת סנפרוסט עדיפים על ירקות משומרים. לבריאות,ושיהיה לכן בהצלחה !!! כל הרגל הופך לטבע אחרי תקופה קצרה . אטי יעקובסון, לא רק סטודיו לאופנה !

למעלה