יש לי רעיון--

הממ.. לא זוכרת.. o_O

סתם פתחתי אמטיוי פעם ראשונה לינקין היו חביבים שמעתי נמאס לי עברתי הלאה

כרמל 1

New member
When it has began

חבר שלי אהב אותם, וביקשתי שיוריד לי כמה שירים בקאזה (הייתי computer newb) של Alien Ant Farm, והוא הוסיף כמה שירים (Crawling, In The End, ועוד משהו). בהתחלה הם היו מעצבנים ונורא נורא רעשניים, ושמרתי אותם אבל לא רציתי לשמוע אותם. לאט לאט שמעתי אותם עד שהתחלתי לאהוב אותם... זה היה לפני בערך 4 שנים..

alona8

New member
טוב אמממ...

חח אני הכרתי את לינקין ממזמן אבל לא התעמקתי בהם... עד שחברה שלי התחילה לשמוע אותם ממש וזה וכל פעם שהייתי איתה אז היא שמה אותם וממ... זהו התחלתי לשמוע אותם וכל זה....

זה היה אהבה ממבט ראשון

אחותי השמיע לי אותם כשהייתי בכיתה ד' (אני יודעת, לפני פוול זמן- בערך לפני 6 וחצי שנים) ואז פשוט נדלקתי עליהם. אחותי לעומת זאת, כבר לא כל כך אוהבת אותם (בעיקר בגלל דיסק הרימיקסים שהם הוציאו, היא חושבת שיצאו להם שירים טובים בפעם הראשונה וזה שהם כל הזמן מנגנים את אותם שירים רק קצת אחרת מעידה על כך שהם לא מקוריים, אבל אני דווקא חושבת שהשירים הופכים לשירים טובים ושונים לגמרי אחרי השינוי).

s w e e t16

New member
אני..

אני ראיתי ת'קליפ של paper cut וחשבתי לעצמי..:"הם חולי נפש..אני בחיים לא הייתי מעריצה להקה כזאת.."כי לא הבנתי ת'מילים... ואז ראיתי ת'קליפ של אין די אנד והתלהבתי..(במיוחד מהקול המדהייייייייייים של צ'ס..) ואז..עם הזמן פשוט התחלתי להעריץ אותם..אין לי מושג איך פתאום התחלתי לקנות דיסקים שלהם..ולהקשיב להם..ואחרי כמה זמן פשוט מצאתי את עצמי מעריצה אותם..

GIANTG

New member
בואנה מזה זה?

כולם מדברים פה אבל מי שהאלה את הרעיון לא מדבר? קדימה points of authority שוט אחי אתה הראשון שצריך לדבר פה על זה כמו שבן אדם חכם אמר פעם restecpa (עלי ג'י התכוון לrespect אבל התפקשש באיות)

GIANTG

New member
וואלה גם אתה אוהב את עלי ג'י?

אני חסיד שלו ראיתי תסרט אולי כבר 20 פעם בלי להגזים אני מת עליו יאללה איזה קומיקאי גדול זה הסרט שתמיד מצליח להוציא אותי מהדיכי אין סרט גדול שחקן ענק!!!

../images/Emo80.gif|עורב|מממ...

בכיתה ד' ככה אח שלי ממש אהב אותם וזה... ונורא אהבתי את השירים שהוא שם [קרולינג, אין דה אנד וכל זה...] תמיד ידעתי שהם טובים והכל אבל ממש אהבתי אותם מכיתה ח' ככה? אני לא זוכרת בדיוק

ט2לולה

New member
אני...../images/Emo80.gif

יוו זה היה ממש מזמן..... הייתי רואה מלאאאאא MTV (עדיין) והכרתי מלא שירים ואהבתי מלא סוגים, הייתי ככה בת 11 אפילו 10 שיצא אין די אנד וממש התאהבתי בשיר ואני וחברה שלי לא הפסקנו לשמוע ולשיר אותו.. אני זוכרת שלא ידענו אם העגיל של צ'ס בשפה זה עגיל או פצע
ולא ידעתי בכלל מזה קאזה או לצרוב דיסק ושאני אוהבת מאוד שיר אני קונה את הדיסק (ויש לי מלאא דיסקים ששל מלא להקות וזמרים וכולם מקוריים) אז בדיוטי פרי קניתי את הייבריד תאורי ובהתחלה הייתי שומעת רק את אין די אנד וקרולינג שגם קצת הכרתי וכל הטיול שמעתי אותו עד שהתאהבתי ממש בכל שיר ושיר וחרשתי עליו בטירוף עד היום!! כל החברים שלי לא הכירו כמעט ואני הייתי בת 10 11 שומעת רוק כבד זה היה כ"כ מוזר..... חחחח..... :| אני יודעת את כולו בעל פה מרוב חרישות וממש התאהבתי את לינקין ואז גם קניתי את מטאורה ואת קלוסין קורס ואני מתה על כל אלה! מי שקרא מלך לעלע טוב לכם

KaUrO DoNo

New member
הסיפור שלי...

בכיתה ח' ניראה לי הייתי אצל חברה שלי וחבר שלה קנה לה את הדיסק ושמענו אותו וממש התלהבתי אז היא הלוותה לי את הדיסק ובסוף אפילו נתנה לי אותו במתנה כי היא לא ממש אהבה את לינקין..לא כמוני בכל אופן..ומאז ממש התחלתי להעריץ אותם ואספתי חומר עליהם וקניתי עוד דיסקים..וזהו בערך..

למעלה