../images/Emo23.gif../images/Emo111.gifאני:
כל הילדוּת שלי היתה מלאה בפופ (בין היתר אהבתי את היי פייב. מודה. הם עדיין לא רעים בכלל.), ומתישהו בת דודה שלי שאלה אותי אם אני מכירה את לינקין פארק, ואמרתי לה שלא, והיא היתה די בשוֹק..חחח.. זה היה בתקופה של וואן סטפ קלוזר אם אנלא טועה.. אניוואי, אין די אנד יצא, ואני כזה "היי, נחמד, קליט, רעש.." (הייתי עוד בתקופה הפופיסטית שלי, לא לשכוח..) ואז הוא סתם היה שיר סבבה כזה, ואז בא קרולינג (מכירים ת'שירים האלה שכל פעם שהם מתחילים אתם מעבירים- לא כי אתם לא אוהבים אלא כי אתם לא מכירים ואין לכם כוח להתעמק בהם
אז זה היה ככה) והייתי מעבירה ערוצים כל פעם שהיה אותו במיוזיק בוקס (נראה לי שזה הערוץ שראו בו את זה הכי הרבה
). ואז כזה מתישהו היה אותו ואני כזה "נו טוב, נשמע איך הוא הולך" והשארתי ואני כזה שומעת ת'שיר ולאט לאט מחייכת כזה של "וואו... ט-ו-ב!!". ואז צרבתי לי דיסק עם המון שירים (התקופה שעוד הייתי צורבת...), ובין היתר שמתי שם את קרולינג. כל פעם שהייתי מרגישה רע או מתעצבנת או משהו- הייתי שומעת אותו, ואז לאט לאט התחלתי לשמוע אותו בשביל הכיף. את הדיסק נתתי לחן, ואז רבנו אז לא ראיתי אותו איזה שנה
בינתיים גם מיטיאורה הספיק לצאת, ונאמב/פיינט/סאמוואר איי בילונג נשמעו לי ממש חמודים ואמרתי לעצמי שהגיע הזמן להוריד שירים שלהם! אז כמובן שהורדתי אותם ואת אין די אנד וקרולינג, ואז החלטתי לקחת דברים באיזי ולהוריד אותם דיסק- דיסק. אז הורדתי את כל הייבריד. והתאהבתי בעיקר באה פלייס פור מיי הד וראנאוואי. חן צרבה לי ת'דיסק, (על דיסק של MP3, אז יצא שגמככה לא יכולתי לשמוע אותו) והתחלתי להוריד גם שירים ממיטיאורה וקצת קליפים מטקסס (את פיגיור.09 הכרתי דרך הלייב שלו מטקסס). ידיד שלי צרב לי את הייבריד ומיטיאורה, ושניהם הפסיקו לעבוד בשלב מסויים (המערכת שלי פשוט משמידה צרובים, זה מדהים). ליומולדת הבנות של הלהקה קנו לי את מיטיאורה וההורים קנו לי את ריאנימיישן. מאוחר יותר רכשתי לי גם את הייבריד, ואני חורשת עליהם בלי סוף. מה שטוב בלינקין, זה שכשכואב, השירים שלהם פוגעים בדיוק בנקודות. ב-ד-י-ו-ק. את הלייבים של טקסס ורוקסי (קוליז'ן קורס) עוד אין לי, כי אין לי דיוידי, וזה יקר מדי בשביל הדיסק עצמו בלי הדיוידי, ככה שעוד אין לי אותם. בשנה וחצי האחרונות הטעם שלי במוזיקה השתנה מקצה לקצה... גאד, אם קראתם את הכל אני סוגדת לכם