יש לי רעיון--

יש לי רעיון--

כל אחד יתחיל לרשום איך הוא התחיל לשמוע את לינקין פארק.... הסיפור שלי ארוך ביותר...חחחחח אבל הייתי בת 11 ופחדתי מהקליפ קראולינג... חחחח....

GIANTG

New member
אהההה אתה לונאטיק?

איזה יפה אחי סחתן עליך אהבתי את החתימות והרקעים שלך כנס לשלי אבל אצלי אין הרבה עבודות

GIANTG

New member
אתה כלי בפוטושופ

מת על העבודות שלך אתה מוכשר לאללה ומשתפר בכל עבודה סחתן עליך אח שלי

GIANTG

New member
חחחחח בהצלחה עם זה

נכנסת לאתר החתימות שלו? יאללה כאילו שהבן אדם עוסק בה כבר שנים על גבי שנים איזה מוכשר הוא

omrikalmi1

New member
אחח הנוסטלגיה:)

אני זוכר שראיתי את הקליפ של ONE STEP CLOSER.... היה נחמד ביותר לא ממש ממש עקבתי אחריהם ואז בא קראולינג ואז נשביתי:) בכוחות לינקין.. ומאז שומע רצוף כל יום לפחות איזה 2-3-4 שעות של לינקין כל השירים גם את המאש אפ עם JZ:) לחלק שלא אהבו אני דווק אדי אוהב אותו...

אז ככה...

בהתחלה חברה שלי שמעה אותם... ואני לא אהבתי אותם אמרתי שהם עושים כאב ראש ובלה בלה בלה אז כל פעם שנפגשנו היא שמה לי את הDVD בטקסס אז אחרי כמה ימים כבר השירים רצו לי בראש עד שנשברתי בטיול השנתי של כיתה ט'(שנה שעברה) ושמעתי אותם באוטובוס והתוודתי שאני אוהבת את השירים שלהם! ועכשיו אחרי כמעט שנה אני חולה עליהם ברמות!!! ואפילו אני חברה ב-LPU !!! אז זה הסיפור שלי! ארוך קצת.. אבל תסתדרו!

Lp Fairy

New member
חחח זה משו כזה..

אני זוכרת שראיתי את הקליפ שלהם קרולינג ואני כזה גאאד זה שיר טוב..ואז שוב פעם ושוב פעם ואז הבנתי שקוראים להם לינקין פארק..ואני כזה טוב נחמד.. אז איזשו יום חזרתי מחברה שלי מאשדוד זה היה התקוה שכולם היו קונים צרובים אז קניתי בתחנה המרכזית צרוב שלהם (בושה לי!!!) של הייבריד ת'יאורי.. והשירים נשמעו לי נחמד עד שהגעתי למצב שכול יום כול היום הייתי שומעת אותם.. ומאז זה התחיל... חחח ווואי חחח אני זכורת שכשיצא הקליפ סומוור איי בלונג..אז חברה שלי אמרה לי שהיא ראתה אותו ואני עדיין לא ראיתי אז אני כול היום ישבתי על אמ טי 2 ופתאום אני רואה שמתחיל איזה שיר ואני כזה יוו הלוואי לינקין הלוואי..פתאום רשום כזה לינקיןם פארק סומוור איי בילונג.. ואני דופקת צרחות ומגבירה עד הסוף..חחח

../images/Emo23.gif../images/Emo111.gifאני:

כל הילדוּת שלי היתה מלאה בפופ (בין היתר אהבתי את היי פייב. מודה. הם עדיין לא רעים בכלל.), ומתישהו בת דודה שלי שאלה אותי אם אני מכירה את לינקין פארק, ואמרתי לה שלא, והיא היתה די בשוֹק..חחח.. זה היה בתקופה של וואן סטפ קלוזר אם אנלא טועה.. אניוואי, אין די אנד יצא, ואני כזה "היי, נחמד, קליט, רעש.." (הייתי עוד בתקופה הפופיסטית שלי, לא לשכוח..) ואז הוא סתם היה שיר סבבה כזה, ואז בא קרולינג (מכירים ת'שירים האלה שכל פעם שהם מתחילים אתם מעבירים- לא כי אתם לא אוהבים אלא כי אתם לא מכירים ואין לכם כוח להתעמק בהם
אז זה היה ככה) והייתי מעבירה ערוצים כל פעם שהיה אותו במיוזיק בוקס (נראה לי שזה הערוץ שראו בו את זה הכי הרבה
). ואז כזה מתישהו היה אותו ואני כזה "נו טוב, נשמע איך הוא הולך" והשארתי ואני כזה שומעת ת'שיר ולאט לאט מחייכת כזה של "וואו... ט-ו-ב!!". ואז צרבתי לי דיסק עם המון שירים (התקופה שעוד הייתי צורבת...), ובין היתר שמתי שם את קרולינג. כל פעם שהייתי מרגישה רע או מתעצבנת או משהו- הייתי שומעת אותו, ואז לאט לאט התחלתי לשמוע אותו בשביל הכיף. את הדיסק נתתי לחן, ואז רבנו אז לא ראיתי אותו איזה שנה
בינתיים גם מיטיאורה הספיק לצאת, ונאמב/פיינט/סאמוואר איי בילונג נשמעו לי ממש חמודים ואמרתי לעצמי שהגיע הזמן להוריד שירים שלהם! אז כמובן שהורדתי אותם ואת אין די אנד וקרולינג, ואז החלטתי לקחת דברים באיזי ולהוריד אותם דיסק- דיסק. אז הורדתי את כל הייבריד. והתאהבתי בעיקר באה פלייס פור מיי הד וראנאוואי. חן צרבה לי ת'דיסק, (על דיסק של MP3, אז יצא שגמככה לא יכולתי לשמוע אותו) והתחלתי להוריד גם שירים ממיטיאורה וקצת קליפים מטקסס (את פיגיור.09 הכרתי דרך הלייב שלו מטקסס). ידיד שלי צרב לי את הייבריד ומיטיאורה, ושניהם הפסיקו לעבוד בשלב מסויים (המערכת שלי פשוט משמידה צרובים, זה מדהים). ליומולדת הבנות של הלהקה קנו לי את מיטיאורה וההורים קנו לי את ריאנימיישן. מאוחר יותר רכשתי לי גם את הייבריד, ואני חורשת עליהם בלי סוף. מה שטוב בלינקין, זה שכשכואב, השירים שלהם פוגעים בדיוק בנקודות. ב-ד-י-ו-ק. את הלייבים של טקסס ורוקסי (קוליז'ן קורס) עוד אין לי, כי אין לי דיוידי, וזה יקר מדי בשביל הדיסק עצמו בלי הדיוידי, ככה שעוד אין לי אותם. בשנה וחצי האחרונות הטעם שלי במוזיקה השתנה מקצה לקצה... גאד, אם קראתם את הכל אני סוגדת לכם

GIANTG

New member
וואי כמה את צודקת אין הם פוגעים

בכל מקום מתי שאמא שלי מעצבנת אותי אני מתחבר לשירים מתי שאני רבתי עם החברה שלי הייתי מתחבר למילים פשוט בכל מצב!!! ולמה שלא ניקרא את הכל?

me 16

New member
../images/Emo108.gif סגדי לי../images/Emo98.gif

הדיסק היה אצלי שנתיים...אם לא יותר...הבאת לי אותו בכיתה ז'..בסביבות מאי
...אחר כך רבנו (סליחה...א-ת והאדיוט עשיתם עלי חרם) ואז הבאתי לך אותו
. ומוזר..הדיסק היה אצלי שנתיים..ולא שמעתי את קרולינג. חבל. יום טוב

GIANTG

New member
וואי אני זוכר

שזה התחיל כשעוד אהבתי רק שירי אהבה שקטים כאלה (אני עדיין מת עליהם) הקיצר הייתי בכיתה ז' ושנאתי mtv כל פעם שהייתי הולך לבנות דודה שלי הן היו שומעות mtv ויום אחד הגיע ושמעתי לי את in the end בהתחלה בגלל הקליפ ואז התחלתי לאהוב את זה ממש והייתי דוס מי היה יודע שאני שי הצדיק יתחיל לשמוע לינקין פארק ויחזור בשאלה אבל זה קרה ומתי שנסעתי לטיול באילת קניתי שם את הדיסק הייבורי טיאורי וזהו התחלתי לשמוע אותם ואת הליריקס שלהם ונגנבתי התאהבתי בלהקה הזאת ויש לי את כל הדיסקים שלהם יותר נכון היו לי ידידה שלי לקחה לי אותם ועוד לא החזירה נשארו לי רק מטאורה והייבורי טיאורי

כרמל 1

New member
חחח איזה אדיר!!

ברצינות, למה חזרת בשאלה? חייב להגיד לך, זה מעשה מאוד מאוד קשה וחכם, אני לא מבין אותך (כי אף פעם לא הייתי דתי, או אפילו האמנתי ביהוה), אבל כל הכבוד!!! סליחה שיצאתי טיפה מהנושא

GIANTG

New member
כי זה לא התאים לי יותר../images/Emo32.gif

אז יענו הייתי צריך לצאת מזה אבל אני עדיין שומר על כמה דברים יענו הבסיס אבל חוץ מזה אני רגיל וזה חרא להיות דוס מלמדים אותך הרבה חרא בבית ספר אז הקיצר מזל שיצאתי בזמן

GIANTG

New member
../images/Emo32.gifחחח

מה חשבת שעכשיו אני כופר שונא את אלוקים ואוכל כל בוקר קוטלי חזיר עם ביצת עין?

S i m s G i r l

New member
נמנמ...

"זה התחיל בסוף הקיץ..." בערך בתקופה ההיא.. אניוויס אני זוכרת שכל הזמן שמעתי שארלוט וגרין דיי ובעיקר פאנק וראיתי קליפים שלהם באמטיוי ואז התאהבתי בצ'ז ובקול שלו
והתחלתי להקשיב להם מילה אחר מילה ואז המילים סחפו אותי... הורדתי שירים ובמיוחד כשיצא הקליפ של "נאמב" המקורי התחלתי להעמיק בהם וכל מיני שיט... ו.. בעיקר זה הסיפור.. אחרכך הצטרפתי לפורום

למעלה