יש לי רעיון!

KamikazA

New member
יש לי רעיון!

אולי כל אחד יספר מה הסיגנון נגינה האהוב עליו בכלי שהוא מנגן?

KamikazA

New member
נתחיל ממני

בגיטרה חשמלית הסיגנון המועדף עליי זה מן שילוב של: בלוז עם ספיד מטאל ופאנק בגיטרה בס הסיגנון האהוב עליי זה: funk and punk

Yoni16

New member
רעיון נחמד...

אז ככה: בגיטרה חשמלית - שהיא אפיפון לס-פול, אני אוהב לנגן רוק קלאסי, פרוגרסיב ומטאל - תלוי במצב רוח. בגיטרה קלאסית - גיטרה אדמירה, לא מי יודע מה, אני אוהב לנגן רוק רך, רוק קלאסי, קצת שנות ה60 וכל מיני פריטות. בס - סתם גיטרה של חברה לא ידועה(אני חושב שזה סילוורהד) - ג`אז ופאנק. דרך אגב יש פה איזה בסיסט שאוהב לנגן פרוגרסיב ומאיזור המרכז? אם יש, שיפנה אליי בבקשה לICQ 37686893 או לאימייל שכבר כתוב פה יום טוב

untitled

New member
אני מנגן בעיקר רוק

כי אני לא שומע כל כך הרבה דברים אחרים (אבל אני כל הזמן שומע עוד ועוד דברים חדשים, בעיקר בזכות הנגינה אחרי שאני מחליט שמיציתי מה שניגנתי ואני מתחיל לחפש דברים אחרים. על החשמלית אני מנגן את כל הדברים שצריכים דיסטרושין בכדי להישמע באמת טוב, או גראנג`. אה כן, והחשמלית שלי היא פנדר סקוויר, בשביל זה הזכרתי את זה בסוף. ועל הקלאסית אני מנגן את כל הדברים היותר עדינים, שצריכים באמת להתנגן טוב. כל השירי הרוק היותר שקטים, שבהם יש יותר דגש על פריטות עדינות ומעניינות. הקלאסית שלי דווקא בניגוד לחשמלית אני מתגאה בה. גיטרת ARIA בת 40+ שנים, במצב מצויין עם צליל נהדר

KamikazA

New member
כולם הזכירו את הגיטרות שלהם

אז גם אני רוצה... למרות שמליון פעם הזכרתי גיטרה בס hamer cuirsebass מגבר בס marshall 25 w גיטרה קלאסית yamaha c-40 גיטרה חשמלית cupid st 17m מגבר לחשמלית cupid pl 10

tamira

New member
ווואוווווווווווו

גברררררררררררר כל הכבוד!!!!!!! אני מתה עליהם אז אני מעריצה שלך, אפשר חתימה????? נעמה.

אז ככה (הכותרת הזאת כבר נדושה לא?)

בבס WASHBORN AXXESS XS-2 אני מנגן רוק ישראלי אלטרנטבי ובלוז ובחצוצרה (שלא יצא לי כבר המון זמן לנגן, ואני מתכוון לקנות חדשה) ג`ז ובלוז הגיטרה הקלאסית שלי סתם חרא ואני לא מנגן בקרוב אני אקנה חדשה ואני אקח כמה שיעורים אצל המורה שלי לבס כדיי שאני אדע לנגן בה טוב יותר

שייקו

New member
נו טוב...

אז ככה: בגיטרה החשמלית שלי (Fender Telecaster U.S.A!) ועם מגבר ה Ibanez 25w שלי אני מנגן בעיקר בלוז, כי בלוז בעצם מקשר בין כל סוגי הנגינה. תמיד תוכלו לשמוע שירי בלוז עם נטייה לרוק או לג`אז. בגיטרה הקלאסית שלי אני מנגן בעיקר קלאסיקות של הביטלס וכאלה. קאפיש? p-:

wiz

New member
אוקי.... גם אני רוצה

אני מנגן בעיקר פרוגרסיב רוק, רוק קלאסי, וכמה קטעים ניאו-קלאסיים, אבל גם שומע ומנגן טיפה ג`אז, בלוז ורוק ישראלי. חוצמזה אני מקשיב להרבה הרכבים אינסטרומנטליים, ושומע את כל הגיטריסטים כמו סטיב ואי, סטריאני, אינגווי וכו`, ומנסה (...) ללמוד כמה שיותר מהם. אגב הלהקה שאני הכי אוהב היא Dream Theater וכמובן הגיטריסט שאני אישית הכי מושפע ממנו הוא ג`ון פטרוצ`י האגדי !

KamikazA

New member
יש לי שאלה אליך

כמה עלה לך המארשל הנייד הזה שיש לך על המארשל הגדול? אני מחפש כזה כבר הרבה זמן...ואיפה קניתה אותו? אהה והגיטרה מאחורה זה פנדר או סקוואיר?

wiz

New member
אז ככה (המקוריות חוגגת....)

הוא עלה לי בערך 20 דולר, בארה``ב, והוא די בסדר. יש לו די הרבה כוח בשביל הגודל שלו, וזה מעולה לטיולים וכאלה, שרוצים לסחוב גיטרה וחייבים מגבר. והגיטרה מאחורה היא ``בעע``... הסקוויר שלי...

למעלה