יש לי רעיון!

KamikazA

New member
יש לי רעיון!

אולי כל אחד יירשום פה מי מקור ההשפעה שלו במוזיקה שהוא יוצר ומי האמן שהוא הכי אוהב שמנגן על הכלי שלו נתחיל ממני גיטרה- אני הכי מושפע מהנדריקס והאמט-שתי דברים שונים שאני משלב אותם בבס- אני הכי מושפע מטים (הבסיסט של רייג` אגינסט דה מאשין) וגרג ק הבסיסט של אופספרינג האמן שאני הכי אוהב את היצירה שלו בגיטרה זה הנדריקס בגלל הרגש שיש לו בנגינה- ממש רואים מה הוא מרגיש כשהוא מנגן

wiz

New member
אוקיי...

אני מנגן על גיטרה, וההשפעה שלי זה ג`ון פטרוצ`י האגדי מ- Dream Theater. אני הכי אוהב אצלו את הרגש, את הסולואים המטורפים, את הליוויים... בעצם, את הכל ! אני גם אוהב את סטיב ואי, סטריאני, אינגווי ועוד כמה גיטריסטים שבטח אף אחד לא מכיר... עכשיו אני מנסה לעשות שילובים בין סגנון ניאו-קלאסי לפרוגרסיב, ולקחת קטעים קלאסיים ולעבד אותם אחרת, מין שילוב בין אינגווי לפטרוצ`י. נ.ב לכל מי שמכיר את ג`ון, וזוכר אותו עם השיער הארוך... אז הוא הסתפר ! תסתכלו בתמונה...

jason newsted

New member
ההשפעה שלי

אני חושב שג`יסון ממטאליקה (אני חושב שהוא עזב) הוא ממש טוב והייתי רוצה להיות כמוהו או כמו קליף ברטון המנוח ז``ל או כמו ג`קו פסטוריוס הוא גם טוב...

Yoni16

New member
השפעות

אני מנגן על חשמלית ואקוסטית בסולואים אני מושפע מפטרוצ`י, האמט ופרידמן (ממגהדת`). בליווי אני מושפע מהטפילד בעיקר. באקוסטי אני מושפע מאל די-מאולה ואריק קלאפטון

DirtyCutFreak

New member
ההשפעות שלי

הגיטריסט של אופספרינג Noodles הוא פשוט מראה שבן אדם יכול להגיע רחוק עם גיטרה כל עוד הוא משקיע בזה. Munky and head מקורן שפשוט מראים שיש הרבה דרכים שונות להשתמש בגיטרה ולדעתי זה דבר ראוי לשבח ( לעזאזל את השבח הם קיבלו! מודל שלהם מאיבאנז )

S.C

New member
איזה כיף להיות מקורי

בכל הרצינות , אני יכול להגיד שהמוזיקה שלי לא מושפעת מאף אחד... הגיוני מאוד שמה שאני מנגן מושפע ממשהו אבל אני לא יכול להגיד ממה הבסיסט האהוב עליי הוא פלי מרד הוט אבל אין לי טיפת השפעה ממנו לצערי...

י ט

New member
חבר`ה, תפתחו את האזניים!!

A אנשים, אתם מדברים על השפעות של מוסיקאים וכו`, רק חבל שאתם הולכים כל כך רחוק עד חו``ל כדי להיות מושפעים. אם תפתחו טוב את האזניים, אתם תגלו שיש ממי להיות מושפע גם פה, בארצנו הקטנה והנחמדה. אם אתם בקטע של בס, יש את: חמי רודנר, פיטר רוט וכמובן את מייקל בנסון. אם אתם בקטע של גיטרות אז יש את: שלומי ברכה, ברי סחרוף, יש גם כל מיני נגנים שלא ממש מוכרים, ואם תקשיבו טוב טוב, תראו (יותר נכון תשמעו) שגם להם יש מה להציע... לא שחכתי גם הגדולים בארצו שהם: דיויד ברוזה ואבי סינגולדה שכל אחד מהם אגדה בפני עצמה. רוב השמות שהזכרתם במוסניקה הלועזית, אני מכיר. ואין ספק בכלל שהם טובים. אך גם פה למוסיקה ישראלית יש מה להציע. רק תיתנו צ`אנס... אני אוהב מוסיקה לועזית וגם מוסיקה ישראלית. כידוע המצב של המוסיקה בארץ, אינו משהו. אך הוא יכול להשתפר אם קצת רצון מצידנו.

wiz

New member
מישהו אמר

שאנחנו לא אוהבים מוזיקה ישראלית ??? אני מאוד אוהב רוק ישראלי, ובכלל הרבה דברים ישראלים, אבל את עיקר ההשפעה שלי קיבלתי מאדם נוכרי וגוי.... מה אני אעשה ?! (פאניקה היסטרית)... ;-p

אני לא ממש אוהב מוזיקה ישראלית

אבל יש גיטריסט אחד שלא כולם מכירים אבל בקרוב הוא מוציא דיסק. קוראים לו ארז סוטו, מי שהסתובב לפני כשנה בברבי יכיר את השם. אני מכיר אותו אישית, הוא אחלה שבאחלה.

S.L.

New member
שוב - בתופים :)

אני _מעריץ_ של ג`ין קרופא. ואני משלב אותו (הוא ג`אז משנות הארבעים!) עם הארד רוק ועםדברים כמו מטאליקה, אואזיס -מה שיוצא לפעמים זה דברים ישראלים, כמו היהודים או דברים מוזרים (7/8, 10/8...!) . - - - - - - - מצחיק אותי לחשוב שעוד כמה שנים חלק מאנשי הפורום פה (באמת, למה אין פה מבוגרים?) ניפגש על הבמות הגדולות! הטובים שבנינו שישרדו :-| מי שעכשיו ישקיע הכי הרבה! אז תשקיעו! אל תתעצלו וניפגש... ובקשר למי שאמר על ``מקוריות`` - לדעתי חשוב לבחור מישהו בתור כיוון, זה יכול להשתנות, אם ``גמרת`` עם המתופף ההוא - תחסל סגנון של מתופף אחר...אבל זה חשוב! בלי זה קשה להתפתח ללמעלה, מקסימום תדע טוב את מה שכבר ידעת. S.L.

יש כמה

אני מנגן בס ואני בעיקר מושפע מסטרול וגם מהבסיסט של מוניקה סקס שאני לא זוכר איך קוראים לו אבל היה לו גם הרכב ג`ז לא רע

י ט

New member
פיטר רוט, הבסיסט ל מוניקה סקס

אני כמעט בטוח. חוץ מזה הוא ניגן קצת לברי סחרוף. הידעת?!

ag-tink

New member
השפעותי

אני מנגנת על בס והאמן שאני הכי אוהבת הוא ג`קו פסטוריוס יש לא סיגנון טוב טכניקה מעולה אבל מבחינת השפעה אני לא יכולה להגיד במדויק מי השפיע אלי יותר כי אני הושפעתי מכל כך הרבה נגנים ואמנים אני גם כותבת וקוראת המון והמשורר שאני הושפעתי ממנו בעיקר הוא יהונתן גפן ויש לי גם המלצה קראתי לאחרונה את הספר יוליסס של ג`ימס ג`ויס ספר מעולה

המממ

גיטרה - פטרוצי והנדריקס.... התחלתי אבל בגלל פטרוצי.... ואין מישהו שאני ממש אוהבת שהוא מנגן ממש ......לפעמים אני מעדיפה את ידיד שלי על פטרוצי וכאלה.... זה תלוי באומן אם הוא טוב זה לא משנה אם הוא מפורסם לדעתי.... אבל זו רק אני....

Grass_Hopper

New member
מ...........

אני מושפע בערך מ - tre cool מ- green day (מתןפף) אבל לא עד כדי כך והמתופף שאני הכי אוהב הוא - travis barker מ- blink 182

למעלה