יש לי רעיון ע-נ-ק!!!!

נצל"שששששש דחוףףףף בנותתתתת

אני יודעת למה דחו את הדיסקים!!! נכון נולי הבטיח לנו שתהיה מתנה בדיסק שיקנו?!חח יופי אז נולי המעופף שלנו שכח מזה חח ואז הם עכשיו שמי בכל הדיסקים מתנות אנערם חח ככה אמרו לי

lihi50

New member
חחח גם עכשיו ראיתי ברשמי../images/Emo42.gif

זה יכול להיות נחמד לאללה.... דרך אגב,נולי כתב "סיפורי נולי פרק 24.." אז קבלו: אני אף פעם לא ביקשתי ממכם משהו מהלב באמת...נכון??? אז עכשיו הגיע הזמן שתעצרו רגע את המירוץ בפורום ושתקשיבו לי לשנייה... אתם אוהבים אותי? אתם מעריצים את הלהקה? אתם מעריכים אותנו? -------------------אנחנו------------------------- חייבים להכנס לרשימת השמעה של גלגל"צ...! חייבים! ורק אתם יכולים לגרום לזה להתבצע.... לנו לא נשאר כלום לעשות...אנחנו סיימנו את הדיסק הוא אוטוטו יוצא ואני יודע שקשה לחכות...אני מבין את ההברזה שקיבלתם זה מעצבן אבל שווה לכם לחכות יש הפתעה מיוחדת שבגללה הדיסק מתעכב לצאת.... כרגע אנחנו במצעד של גלגל"צ ובמידה ונהייה עם השיר "שמחה" בעשרת המקומות הראשונים אנחנו נכנס לרשימת ההשמעה שלהם... אנחנו רוצים להכנס לשם....! וכמו שאני משתדל וכל הלהקה משתדלת להגשים לכם חלומות אז זה זמנכם לעזור לנו להגשים את החלום שלנו... אז תנו לי יד ובייחד נגשים לגיים בויז חלום.... ביום חמישי המצעד בואו נשמור במשך שבועיים על מקום מכובד בעשרת הראשונים ותראו שזה יצליח.... ועכשיו במעבר חד לזה שאנחנו כבר אחריי יום העצמאות ואני יודע שמי שהיה בהופעות נהנה מאוד... אני כבר מתגעגע אלייכם היה לי ממש כיף לבוא ולראות כמה אהבה יש אצלכם בלב! זה רק חיזק אותי ונתן לי כוח להמשיך ...כוח שמצדיק את כל המאמץ והעבודה שלנו...כוח שמצדיק את קיומם של הגיים בויז..... בקיצורצור! אני ביקשתי משהו קטן וחששששששששששוב מאוד! בואו נכסח את המצעד! אנחנו נהייה מקום 1 . אני אתם ושאר הלהקה...בייחד זה הכוח... אוהב אתכם-נולי שלא מוותר! שרון סנדלר.... נ.ב: זו הייתה כולה תמונה שלי ללא חולצה! מה עשיתי? צילמו אותי.... אני מת עלייכם! איזה חתיךךךךך שקסיי הורסס בטירוףףף עם או בלי חולצהההה

חח איזה חאמוד הואאא אמאלההההההה

בנותתת כמו שנולי אומרררר זה תלוי בנווו!! נגשים להם תחלוםם

חח כפרותת עליו חח איזה יפה הוא מבקש

חחחח בנות הוא צודקק הגיים בויז מנסים להגשים לכולנו חלומות (לפגוש אותם) אזזז בואו נעשה להם טוב על הלבב וניתן להםםם להיותת מקום 1!!!!!יאללההה בנותתתתתתתתתת ובקשר למתנהה....אממ אורן צודקת ...אבל אם ילדות ישלחו גמאני ישלח..חחח

זה מה שהצעתי ואמרתי לניצן אבל

היא אמרה שזה לא ממש יסתדר אני לא ידועת אני בכיףףףף

TOUSH

New member
תקשיבו יש לי רעיון בלי הסתבכויות של

כסף... שאני יסיים ללמוד מתמטיקה אני אפתח הודעה ואנעץ אותה ויספר מה הרעיון

כולם?! כנסו ומהרר..!!

אל תקנו להם משו כמו תכשיט בושם בגדים או משו כזה.. תקנו איזה בובה ענקית כזאת לכל אחד מהםם.. חברה שלי דיברה אם אביחי והוא לא אוהב לקבל מתנות הוא אומר שהוא מעדיף שנשמור את הכסך ונבזבז אותו עלינו..=/ היא קנתה לו חולצה ומכנס ממש יקרים והוא התביי'ש לקחת.. אז כחו את זה בחשבון.. ואין לי בעיה' לשלוח כסף..

למעלה