יש לי רעיון ע-נ-ק!!!!

יש לי רעיון ע-נ-ק!!!!

ראיתי הרגע ברשמי..אז קרדיט לשם אבל תקשיבו!!! אולי כל אחת מפה תשלח לאחת המנהלות 15 ש"ח ונקנה לבנים מתנה ע-נ-ק-י-ת?! ואז הם יראו שגם פה בתפוז אוהבים אותם! ואז אולי יחליטו להכנס גם לפה.. מה אתן חושבות?!

ממממ כנסי מאמי :)

1. אביחי נכנס יום שבתת [= 2. אנחנו מארגנים להם משוו אלבום כזההה זה בהכנות לפי מה שהבנתיי \= טולייי?! מה עם זה באמתת? צריך להביא כסףףף \=

רעיון נחמד..../images/Emo13.gif

אני בעד

בעד .! אבל אני לא יכולה לשלוח כסף .

כי מאיפה לי לדעת שזה באמת יגיע למנהלות ואני לא שולחת כסף למי שאניח לא מכירה

רעיון יפה!

אבל.. אנחנו לא קונים אותם במתנות... "הם יראו שגם בתפוז אוהבם אותם!ואז אולי הם יחליטו להיכנס" מזתומרת?! אנחנו אוהבים אום ולא צריכים לקנות אותם במתנות! מישהי הבינה למה התכוונתי?חחחחח

נמנמ...

דבר ראשון...לא אהבתי ממש ת'משפט: "ואז הם יראו שגם פה בתפוז אוהבים אותם! ואז אולי יחליטו להכנס גם לפה.." תאמיני לי שהם יודעים שאוהבים אותם גם פה...ומתנה בתור התחנפות כדי שיכנסו זה ממש לא נחמד... דבר שני: כבר מכינים להם מתנה, זה בשלבים... דבר שלישי:
שכל אחת תקנה מה שהיא רוצה, אני בכלל לא בעד קניית מתנה משותפת, בעצם, תלוי מהי, בעיניין הזה לא נראה לי...

חחחחחחחחחחחחחח

מה קשור אדום לבן ירוק?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה?!חחחחחחחחח

סנדרוששש את לא שפויה היום! או שאני לא שפויה..חחחחחח.. אני לא החזקתי אפילו!את אמרת לי לעזוב,אבל לא החזקתי! ו...תפרי לי אחר כך למה אמרת אדום ירקוד תכלת צהוב לבן..משו כזה חחחח

למעלה