יש לי רעיון נחמד...

fresh mishmesh

New member
אביב גפן- אור הירח (אני מקווה שעוד

לא רשמו): כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים את הירח שם גבוה שלא נוכל ליגוע ויש כמה שעדיין מנסים ילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים נעלמים עמודים בעיתונים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו פוחדים את הירח שם גבוה שלא נוכל ליגוע ויש כמה שעדיין מנסים ילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים במשברים ההורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צורח זה אור הירח זה רק אור הירח

בא מכאב...

"לא בא ממשפחה מאושרת שכולם רק מחייכים לא בא מבית אוהב שכולם תמיד תומכים לא בא ממקום גדול וחשוב בא מעפר, בא מעפר ולעפר יום אחד אשוב לא בא ממשפחה מעורערת שכולם לא בטוחים לא בא מבית הרוס שכולם רק נפרדים לא בא ממקום קשה ועצוב בא מעפר, בא מעפר ולעפר יום אחד אשוב אם יש אלוהים בליבי אז למה הוא בורח בא ונעלם רחוק מעל כולם עמוק בתוך הים אם יש אלוהים בליבי אז למה זה צורח עכשיו למלחמה אז למרות שקר לך חבקיני אהובה לא רוצה משפחה מאושרת של הורים שמבינים כל דבר שעובר על עילד ותמיד הם מודאגים לא רוצה לרפא כל פצע בגוף בא מכאב, בא מכאב ולכאב יום אחד אשוב אם יש אלוהים..."

נ ו ם

New member
בשדה ירוק. ובלדה על אדון כמעט וגברת

כבר. בשדה ירוק/ מאיר אריאל בשדה ירוק על גבעה תלולה במקום רחוק, סוף דרך לא סלולה בשדה ירוק, על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה על מרבד עלי עשב רוח שם ישבנו לראות שקיעה והייתה תחושה של תפוח והיינו כל כך קרובים לנגיעה בשדה ירוק, על גבעה תלולה בושם אהבה נודפת וטלולה בשדה ירוק על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה עדרים גלשו אל השוקת על שפתי מפלי שיער חלילים התחילו למשוך את קו הרכס הרץ במעלה ההר בשדה ירוק, על גבעה תלולה מגמה שקופה, בהכרה צלולה בשדה ירוק על גבעה תלולה פי תהום שחורה רובצת חלולה בין הרים השמש שקעה לה וירח עוד לא עלה יפתי פתאום פחדה לה אל תהום פעורה - כאילו צללה היא נתנה לדעת לדעת היא הפליאה להיוודע ואני צמא דעת לגעת עד לקצה ידיעה, אל תוך הלא נודע בשדה ירוק, על גבעה תלולה פי תהום שחורה רובצת חלולה בשדה ירוק על גבעה תלולה מגמה שקופה, בהכרה צלולה בשדה ירוק על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה בשדה ירוק על גבעה תלולה ריח תפוחים נודפת ותלולה בשדה ירוק על גבעה תלולה במקום רחוק בשדה ירוק על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה אדון כמעט וגברת כבר/ חנוך לוין אדון כמעט אהב את הגברת כבר כמעט ואמר לה זאת, אבל הוא לא אמר. החורף קר היה וכבר עבר עלה אדון כמעט והגברת כבר. גברת כבר טיילה עם האדון כמעט היא אהבה אותו כבר נתנה לו יד, הלילה חם היה, ירח שט על האדון כמעט והגברת כבר. ועוד אביב חלף וסתיו נוסף נגמר, והאדון כמעט ראה בלב נשבר כמה הפסיד כל השנים שלא אמר את דבר אהבתו אל הגברת כבר. ועוד שנה חלפה, ועוד שנה אחת, וגברת כבר שכבה על משכבה לבד חושבת איך כמעט היה וכבר אבד, לגברת כבר ולאדון כמעט. שנים חלפו מאז, לא השתנה דבר. אדון כמעט אהב את הגברת כבר כמעט אמר לה זאת, אבל הוא לא אמר. עכשיו כבר באמת היה קצת מאוחר. גברת כבר התגוררה בבית קט, כמעט שהתגורר בו גם האדון כמעט, עכשיו לא מתגורר בו אף אחד לא הגברת כבר ולא אדון כמעט

THE sky angel

New member
לי יש משו.. :)

השיר הבא מוקדש ליובלי (וויצמן) בהמון המון אהבה
!!!! בימבה
בימבה בובי ופונפון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך אילו הפתעות השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים בובי בובי בימבה בימבה בובי בימבה ופונפון 2X זעם הרשע מנסה לתפוס את בימבה הקטנה אך לעולם הוא לא יצליח כי בימבה חכמה כי בימבה - חכמה! האהא! :) בארץ הקטקטים בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק אל תשכחו לקחת טרילי לי טרה לה לה טרילי שק אחד גדול מלא שמחה וצחוק שם ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים אז בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי ונחלום יחדיו חלום מתוק ובחלום נפגוש את טיפ-טיפ טיפ-טיפ ואת חברה הטוב טיפטיפון טיפטיפון והשאר עוד לא ידוע איך אפשר לנחש חלום? רק דבר אחד בטוח שהכל יסתיים בשלום! טרה לה לה טרה לה לה טרילי טרה לה לה טילילילילי

rinani

New member
בואי נגיד....

בואי נגיד מילים ולחן: אלון אולארצ'יק בואי נגיד שאני שלך שאני אוהב אותך נשחק מעט לי זה לא איכפת אם נגיד שאני שלך לרגע ונגיד שאת שלי שגם את אוהבת אותי לא אחליף אותך רק אטריף אותך אם נגיד שאת שלי ימים יגידו אם זה רציני אולי אפילו יתכן משחק שני אז כל עוד אנחנו כאן ובינינו בשולחן אם במונופול אפשרי הכל אז בואי נגיד שאני שלך ימים יגידו מה יש פה לדבר אולי אפילו נעשה משחק חוזר

rinani

New member
ואם כבר שירי ילדים אז איך לא...

בבית של פיסטוק מילים: לאה נאור לחן: נורית הירש הבית של פיסטוק הוא בית מוזר, הולכים קצת ימינה עוברים את ההר, מעבר לשביל על יד הענן, יש בית מוזר ומצחיק וקטן. איזה בית יש לפיסטוק, תיק טוק תיק טוק תיק טוק תיק טוק, איזה בית יש לפיסטוק, תיק טוק תיק טוק תיק טוק תיק טוק, ינשוף על הגג מבלה שם לא רע, ושני קיפודים שגרים במגרה, אוגר בסלון פסנתר בחצר, שירים בכיור ותווים במקרר. איזה בית יש לפיסטוק... הבית של פיסטוק מלא הפתעות, מכל השעונים שם ברחו השעות, וכל המחוגים שבשעונים, מראים בהחלט על דברים משונים. יש סיר עם פנים מחייך לו ושר, צלחת עם אף וספלים מסוכר, ורוח שובב קורא בספרים, ובכל הפינות מתפזרים סיפורים. איזה בית יש לפיסטוק...

נ ו ם

New member
שיר יפה של יהונתן גפן:

ברדיו של גברת גולדנברג אמרו שהתחיל הסתיו. תקות הסתיו להיות סיומם של אוהבים. בראשית נגיעת העלים בלחיי התפרחות. להרגיש את הטל בעודו פרחים ואת הפרחים בעודם דמעה.

כמה שירים בב'...

בואי כלה- אחינועם ניני מילים: לאה גולדברג לחן: אחינועם ניני וגיל דור קרבתך וקרבת הים גזלו את שנתי. נשמת אפך נשבה מן הים ותחדור, מלוחה, אל ביתי. וגלים בדכים עולים בבכים למרומי אהבתי. בואי כלה - בירח אדום מול הים מפכה דמך. בירח אדום מול הים דמי ודמך. וגלים בדכים זועקים בבכים את שמך, את שמך, את שמך, בואי כלה. איך אסגור את חלוני וקרובה הסופה? איך אסגור את חלוני ואת יחפה? איך אסגור את חלוני והים קרא? איך אסגור את חלוני ואת ערה? והאוח מלב הליל את שנתי קרע? בואי כלה. בגללך- אריק איינשטיין מילים: מיכה שטרית לחן: ארקדי דוכין קוסם שולף שפן כמו מלצר שעורך שולחן אוהב אותך, אוהב אותך אוהב אותך כמתאבד שקופץ ממגדל כמו אסטרונאוט אבוד בחלל אוהב אותך, אוהב אותך אוהב אותך כמו קוסם ששולף שפן כמו מלצר שעורך שולחן אוהב אותך,אוהב אותך אוהב אותך מאבד את שיווי המשקל מאבד את עצמי ובכלל אוהב אותך, אוהב אותך אוהב אותך בגללך לילה לא לילה איך בגללך - אני למטה, למעלה איך בגללך - כלום לא הולך באה מאהבה- יהודית רביץ מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: יהודית רביץ קצב הליכתה קמט בשמלתה הם שיעידו הם שיגידו שדבק בה טעם האהבה עשב בשערה ושתי עיניה גם מספרות עליה שהיא באה מאהבה שמץ של מבוכה קסם בחיוכה הם שיסבירו הם את סודה יסגירו שהיא באה מאהבה כמה שהיא יפה אור על פניה נח ורואים עליה שהיא באה מאהבה ריח שדה פורח ומשפתיה עולה ובא טעם רוצה עוד פעם לטעום את טעם האהבה. בלדה לנאיבית- יעל לוי מילים: יהונתן גפן לחן: יצחק קלפטר אמרת שהכל יסתדר לך בסדר, כמו בספרים שקראת בבית ספר. כולם לך אמרו, אתם זוג משמיים. עכשיו השמיים ריקים ובינתיים - ארבע בבוקר, השחר מפציע, חושבת אולי הוא בכל זאת יגיע, שמה קומקום, מציתה עוד סיגריה, ברדיו שירים שסוגרים את הלילה. יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך. יום בא ויום הולך ואת נשארת, נאיבית שכמותך. חולמת ליד התנור ורוקמת צלבים וקוים לחולצה של הילד, הגבר שלך מי יודע היכן הוא שותה ובורח כמו אליהו. בבוקר תצאי בחלוק לנער את הברוש המשיר טיפת לילה זוהרת, מרחוק אז תראי איש שכור רץ אליך ושוב לקראתו תפרשי זרועותייך יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך. יום בא ויום הולך ואת נשארת, נאיבית שכמותך. ברחובות שלנו- משינה מילים: יובל בנאי לחן: אבנר חודורוב, איגי דיין, יובל בנאי, מייקל בנסון, ראובן שפירא ושלומי ברכה ברחובות שלנו יש קסם מיוחד זה לא מפריע רק אם אתה לבד כשאתה לבד הכל נראה גדול הכוכבים למעלה לא רוצים ליפול האנשים הרגילים לישון בשקט הם הולכים חתולים מיללים ילדים לא נרדמים ברחובות שלנו הכל כבר התרוקן זה לא מפריע רק אם אתה זקן קם מתוך שינה מביט בלבנה ששרה שיר קינה אווו... כל כך הרבה תמונות חולפות במהירות אתה רוצה לחיות אתה רוצה למות כשאתה לבד זקוק לאהבה אתה פתאום מרגיש עוד יש לך תקוה קם מתוך שינה מביט בלבנה ששרה שיר קינה אווו... ברחובות שלנו יש קסם מיוחד זה לא מפריע רק אם אתה לבד ברגעים המעטים הכל קורה מהר אתה פתאום מרגיש כמו מישהו אחר כמו מישהו אחר מספיק בנתיים....

יום חדש-אות חדשה!!!---

גאולה,הו גאולה, נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים, הן מים חיים אוהו גאולה אהבה ביניו תתעצם ותהפוך להיות שתיקה גדולה כמו מעיין לפלג אליי נחל בואך נהר לתוך הים שלה, הגוף שלה ייקח מה שיקח, יתן מה שיתן גאולה, הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים, הן מים חיים אוהו גאולה הברית בינינו אחותי אהובתי יפה שלי אשה שלי יש בה כובד ראש וצחוק בזויות וריח כריות ויש אמת גדולה, ואהבה ייקח מה שייקח גאולה, הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים, הן מים חיים אוהו גאולה"

השיר של ג"ע מעלה יוסף-גן סגור:

"אתמול בחמש אחר הצהרים הלכנו עם אימא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים כי הגן שלנו סגור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל. ואין שם אף גננת שתגיד מה מותר ומה אסור וכל הספרים מסודרים על המדף כי אין מי שישמע סיפור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים. אתמול בחמש אחר הצהרים הלכנו עם אימא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור."

rinani

New member
גלי...

מילים: אהוד מנור לחן: קובי אושרת גלי, גלי מדוע צחקת כשלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון? מדוע צחקת? האם הוא סיפר לך דבר מצחיק על שעון שתקתק שתקתק ותקתק ותיק תיק? בואי גלי, בואי גלי לי, מאין הצחוק המתוק? בואי גלי, בואי גלי לי, גם אני עוד רוצה לצחוק. גלי, גלי מדוע שאלת מה קרה ומה פתאום שכבר לילה ולא יום? מדוע שאלת? האם את נזכרת איך הוילון מן השמש פחד כל היום, כל היום בואי גלי, בואי גלי לי, מאין זכרת את האור? בואי גלי, בואי גלי לי, גם אני עוד רוצה לזכור. גלי, גלי מדוע בכית כשהגשם הראשון התדפק על החלון? מדוע בכית? האם הוא סיפר לך דבר איום על חתול שנרטב שנרטב ועלה לו החום? בואי גלי, בואי גלי לי, מאין באות הדמעות? בואי גלי

hadasbaril

New member
גאווה,אבח הוא לא נראה לי מושר אז:

dגינה לי: מילים: לוין קיפניס לחן: דוד מערבי גינה לי, גינה לי, גינה חביבה! כל צמח בה צומח, כל פרח בה פורח, גינה לי, גינה לי, גינה חביבה! גינה לי, גינה לי, גינה חביבה! ציפור בה מצפצפת, דבורה בה מיץ אוספת, גינה לי, גינה לי, גינה חביבה! גינה לי, גינה לי, גינה לי חביבה! אצא לי בה לשוח, אשב לי בה לנוח. גינה לי, גינה לי, גינה חביבה! כן,זה מה שקורה לי אחרי שאני מדברת הרבה עם נריה:)ושיש בגרות בספרות.בהצלחה! נ.ב. גאווה מאת דליה רביקוביץ

קשתונה

New member
עוד שיר ב-ג

אני לא יודעת את כל המילים אבל: גידי אתה מתרחק ממני נעלם באופק זה מחליש ת'דופק:))

rinani

New member
גשם חזק

כל הפרידות כמו סיכות נעוצות על הלב הסיבוב התארך כשהאוטו שלי התהפך אז נשארתי מחוץ למירוץ אין לי כח לרוץ יש אנשים שעומדים בלחצים ואני מנסה. גשם חזק קשה לי לראות אפילו שעיני פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח. כל הבדיחות הכריכות הדקות בחיוך שלך יש אהבה הכדור שזרקתי לסל כמעט ונכנס כמה חבל נראינו כמו זוג מג´ורנל יש בחורים אדישים לנשים ואני מנסה. כי בא לי לברוח מהכל לשכוח

נ ו ם

New member
גשם- אהוד מנור

גשם בוא, רד עלי. בוא כסה אותי עכשיו, אותי ואת ימי. רד לאט, רד ושא אותי לים. אנא, אל תחדל לרדת לעולם. אל תחדל עכשיו, רד עלי. שא אותי ואת ימי אל תוך הנעלם. וענן יחוג מעל ימי הים. חוג יחוג יומם וליל, חוג יחוג ברוח מיילל. והים יגיע עד גגות תבל. אין אוויר, אין אש, אין חול ואור אחרון יגווע בלאט בלי קול, וקץ לכל. לילה בוא, רד עלי. בוא עטוף אותי עכשיו, עצום את שתי עיני. רד לאט, את עין השמש האפל, שים ידך ביד הגשם הנופל ונופל. וענן יחוג מעל ימי הים...

THE sky angel

New member
לי הייתה בגרות היום בספרות!!

וגם לי היה שיר של דליה רביקוביץ..!!!!!!!!!!!!!

THE sky angel

New member
לא זוכרת היה לי יותר מידי...

אממ בובה ממוכנת... זה לא בלמידה שלכם, זה רק יחידה פנימית.

נ ו ם

New member
בלילה ההוא הייתי בובה ממוכנת ופניתי

ימינה ושמאלה ולכל הכיוונים.

THE sky angel

New member
תיקון- "בלילה הזה הייתי בובה ממוכנת

ופניתי ימינה ושמאלה, לכל העברים," מאיפה את מכירה? גם את למדת?!

למעלה