יש לי רעיון נחמד...

נ ו ם

New member
ניצן

אם נפתח לכל אות שרשור זה ידחוק את כ-ל שאר ההודעות מהדף וחבל.

שרשור חדש-האות ב'.

בא מכאב... "לא בא ממשפחה מאושרת שכולם רק מחייכים לא בא מבית אוהב שכולם תמיד תומכים לא בא ממקום גדול וחשוב בא מעפר, בא מעפר ולעפר יום אחד אשוב לא בא ממשפחה מעורערת שכולם לא בטוחים לא בא מבית הרוס שכולם רק נפרדים לא בא ממקום קשה ועצוב בא מעפר, בא מעפר ולעפר יום אחד אשוב אם יש אלוהים בליבי אז למה הוא בורח בא ונעלם רחוק מעל כולם עמוק בתוך הים אם יש אלוהים בליבי אז למה זה צורח עכשיו למלחמה אז למרות שקר לך חבקיני אהובה לא רוצה משפחה מאושרת של הורים שמבינים כל דבר שעובר על עילד ותמיד הם מודאגים לא רוצה לרפא כל פצע בגוף בא מכאב, בא מכאב ולכאב יום אחד אשוב אם יש אלוהים..."

"רק בגלל הרוח"

" בגלל הרוח "יהיה מה שיהיה אני עוד אשנה אני אגשים את חלומי נושאי בשורה רעה מכות או עוד גזירה לא ישנו את מהותי אני את והאל שלצידי עוד ננצח לא בגלל הכוח רק בגלל הרוח הנושבת בגבי רק בגלל הרוח בתוכי במוחי בנשמתי רק בגלל הרוח בתוכי בדמי בנשמתי את שיש לי להגיד, אני עוד אצרח אפילו בירח ישמעו מי שיגיד לא כך אותו לא אשכח יבוא היום אוכיח צדקתי אני את והאל שלצידי עוד ננצח לא בגלל הכוח רק בגלל הרוח הנושבת בגבי רק בגלל הרוח .."

"בואי נגיד"

"בואי נגיד שאני שלך שאני אוהב אותך נשחק מעט לי זה לא איכפת אם נגיד שאני שלך לרגע ונגיד שאת שלי שגם את אוהבת אותי לא אחליף אותך רק אטריף אותך אם נגיד שאת שלי ימים יגידו אם זה רציני אולי אפילו יתכן משחק שני אז כל עוד אנחנו כאן ובינינו בשולחן אם במונופול אפשרי הכל אז בואי נגיד שאני שלך ימים יגידו מה יש פה לדבר אולי אפילו נעשה משחק חוזר"

fresh mishmesh

New member
יזהר אשדות- בכל פעם שאני מתאהב

כל הערב שתינו כבד ודיברנו על אושר ישן עד שלא היה אור והייתי שיכור אז אמרת תישאר לישון כאן חתולים משגעים את הלילה כוכבים מתרסקים באוזון המותש והפעם אני מתאהב בך מחדש מסתמם, מתערבב בך מחדש כן אני מתאהב בך מחדש במראות ירוקות ורעות ראיתי אותי משתקף צל של חולשה וריח אישה גנבו אותי שוב לתוכך מתעורר מול גופך לאור בוקר משתחרר משינה כמו מנשל נחש ושוב פעם אני מתאהב בך מחדש מתרסק, מתחרב בך מחדש כן אני מתאהב בך מחדש וכתבנו שירים על עצמנו ונגמרנו מרעב ודבש כשהחושך ירד רקדנו לבד בעולם שכבר אין בו ממש אך הפעם אני מתאהב כן אני מתאהב כך אני מתאהב, בך מחדש אך הפעם אני מתאהב בך מחדש כן אני מתאהב בך מחדש כך אני מתאהב בך מחדש בך מחדש כן אני מתאהב, בך מחדש כן אני מתאהב, בך מחדש

נ ו ם

New member
אבל מורן

אם נעשה שרשור לכל אות זה ידחוק את כל שאר השרשורים מהדף וחבל.

rinani

New member
בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם מילים ולחן: שרון הולצמן מכונית מוכנה הוא יקח אותה לסיבוב בשכונה ויראה לה את הנוף פה ושם זה עוזר אני לא משתכר פה ושם היא תצחק פתאום הוא ישים את ידו על כתפה השמלה תתקמט היא תחשוב על הבית פה ושם זה עוזר אני לא מוותר פה ושם היא תצעק בוקר טוב עולם - יש ברבורים באגם בוקר טוב עולם - אני הולכת מכאן בוקר טוב עולם - יש ברבורים באגם הזה באגם הזה רחלי אשתו , היא קוראת מחשבות היא אומרת: "זה בסדר, הוא לא תמיד ככה" האבטיח הצבאי לבש את הדובון וירד לרחוב הוא ירד לרחוב ואחר כך חזר הוא ידע מה עושה כאן דלת נטרקת מכשיר השמיעה התקלקל בזמן הלא נכון

rinani

New member
בא והולך

בא והולך דנה ברגר מילים ולחן: דנה ברגר אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותרת על החגיגה כבר שבוע וחצי לא שמעתי ממך אתה לא רציני, אתה נעלם לי כל פעם כבר התרגלתי אני כמעט אדישה אתה בא והולך אתה לא נשאר ואי אפשר לקבוע איתך שום דבר אתה בא והולך אתה לא נשאר אם אתה לא חבר אל תבוא יותר אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותרת על ההצגה כבר יבשו דמעותי כבר כמעט נרגעתי אתה לא אמיתי, אתה לא בשבילי עוד לילה חיכיתי לך לשווא אתה בא והולך... אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותרת על החגיגה כבר שבוע וחצי לא ראיתי אותך בא והולך...

משינה

בן המלך בלדה לסוכן הכפול בדרך אל הים לא יודעת מי כתב אותם והלחין אותם

נ ו ם

New member
אני הולכת להופעה שלהם בקרוב כנראה

אבל לא בגלל השירים אלא בגלל שידיד שלי מנגן איתו ואני רוצה לראות אותו בפעולה.

נ ו ם

New member
הוא פחות עשיר פחות יפה ופחות מתולתל

חח סתם אני לא רוצה להיות חברה שלאיתמר זה היה גילוי עריות ממש..

נ ו ם

New member
אני לא מעריכה את זה, זו לא תחרות

וזו לא המטרה של המשחק לחשוב על כמה שיותר שמות של שירים. והנה 3 שירים יפים: בשביל זה/ אהוד מנור על פי דורותי פרקר. בשביל זה אמא הלבישה אותי חם וקראה לי הבתה כשהרוח נהם בשביל זה היא הרגיעה אותי בחושך ונתנה לי בבוקר רק אוכל מזין בשביל זה היא השכיבה אותי לישון וקלעה לי צמות בכל יום ראשון בשביל זה היא שמרה עלי בכל פגישה בשביל שאגדל ואהיה לאישה שמכל מחמאה חושיה נמסים וליבה נבל לאלף רסיסים בשביל זה תשתי ותרקדי תשקרי ותצחקי כל הלילה כל הלילה תאהבי ותתפרקי כי מחר נמות כי מחר נמות בשביל זה. בך לא נוגע: יש דובים גדולים ביער ופחד מורגש ריקודים מול האש יש ינשופים ונחש יש מפלצת בתוך הנהר רעבה וערה אבל החדר חמים ונעים ואת ישנה הבל פיך התמים שקט ורוגע שום דבר לא מפחיד בך לא נוגע יש מלחמה באמצע אירופה הימים שחורים שיירה בורחת בלי בית מםני הרעים יש חיידק מסוכן שפוגע חסר הבחנה אבל החדר חמים ונעים ואת ישנה.

למעלה