יש לי רעיון מגניב!!

גיברותי ורבותי

הסדרה סוד מגיעה לשיאה ולאחר הפרק ה-14 תגמר העונה שאותה אפשר להשיג ב-D.V.D תקציר פרק ה-14 פרק אחרון לעונה :
רוני נוסעת אם חן באמבולנס בגלל...יריה
יעל מתאהבת בגל ומנסה לשחרר אותו ממאסר
אבא של רוני נעלם
הביה"ס נסגר
רוני חוזה דבר שיקרה בעתיד והיא ויעל מנסות לעצור את זה פרק שחבל לפספס תקליטו ותצפו.......... יום חמישי ה-18-3
רוני הסופר סטארית של ישראל בתוכנית חדשה סוד

התלהבנו עם התמונה של הDVD

אבל זה לא המקורי.. כי שם יש את פרקים 1-10 עוד מעט אני אעשה את המקורי

Hen m

New member
פרק הספיישל

חלק א' ביום שבו גמצאו את גל לא הבהרנו את כל הפרטים כלפי אחותה המאומצת של רוני בסרטון הבא תוכלו לראות הכל! לצערנו הרב פס הקול של הפרק הושמט ולכן אנו נראה את הסרט עם כתוביות

Hen m

New member
../images/Emo9.gif חחחח

המיקרופון שלי לא עובד
הייתי מדובב את זה אבל...לא נורא

o15

New member
חחח...איך אומרים? נחמד...וקצת הזוי

אבל אחים שלי...אתם מה זה מוכשרים כל הכבוד לכל הכותבים המוכשרים!!!!אתם קרועים וקורעים!!!

Masteron

New member
לא שמתם לב למה שכתבתי!

וחוץ מזה- בלבלתם את כל סדר הפרקים! מפרק 15 קםצתם שוב לפרק 14, ולא עשיתם את הספיישל!!!

הודעה חשובה

יוצרי ה"סדרה" הודיעו על יציאת הדיוידי של "סוד". יהיו בו 16 פרקים + ראיון עם רוני על האלבום החדש. המחיר עומד על כ-100 ש"ח, ותמונת העטיפה מצורפת.

אתה היוצר של הסדרה!

כלומר, זה שהתחיל עם הרעיון הזה! אני כבר מחכה לעונה השניה.. ואני מצפה לדמויות חדשות.. כי כל 15 הפרקים היו רק : רוני, שרוני, יעל, חן וגל.. משעמם..

ניסניס

New member
../images/Emo45.gifשכחתם להמשיך ב25.3 אני ממשיכה!

איזה יופי כתבתם רק חבל שלא המשכתם אז אני ממשיכה מתחילת העונה השנייה! קבלו: *********************************************************************בפרק הקודם: יורים בחן הרופא מודיע לרוני שחן יהיה בסדר רוני נרגעת והולכת לישון היא שוב חולמת סיוט שיר הפתיחה עולם שלם בחוץ רוני מתעוררת וצועקת לאאאאאאאא כולה מיוזעת ומתנשמת. יעל רצה אליה לראות מה קרה לה רוני: יעלי אני שוב חלמתי זה היה נורא....חלמתי ששאני וחן מטיילים והכל בסדר ואז פתאום הופיע גל, היה לו פצע גדול על המצח, כמו של יריעה, שדימם אבל הוא רק צחק ואמר שלעולם לא יתן לנו להיות יחד כל עוד הוא חי ואז הופיעה שרוני היא גם צחקה ואז היא הוציאה מגבון ושמה על הפצע של גל והוא נישק אותה...אוי יעלי מזל שזה היה רק חלום אבל בכל זאת אני חייבת להפסיק את זה! את תעזרי לי? יעל: בטח חמודה, בטח שאני אעזור לך! הכל יהיה בסדר. אני בטוחה שכל החלומות האלה שלך הם בגלל הלחצים והארועים המסעירים שקורים בזמן האחרון. יש לי רעיון! לכי לבקר את חן בבית החולים! רוני: איזה רעיון טוב כך אעשה! תודה לך יעלי. @ בבית החולים מצפה לרוני הפתעה נעימה: חן ער ומחייך יושב במיטה ומצפה בקוצר רוח לנשיקה ממנה! באותו הזמן עוצרים את גל ואת שרוני ומגלים שהם פעלו יחד ויחד תכננו את הרצח של רוני וחן. נראה שהכל הסתדר סוף סוף: חן ורוני יחד ומאושרים והפושעים בכלא, אבל אז... יעל מגלה שגל אהובה בכלא והולכת לבקר אותו כדי לברר אם הוא באמת רצה להרוג את אחותה. גל מצליח לבלבל ליעל את המוח ומשכנע אותה בכך שהוא לא אשם וששרוני ניסתה להפליל אותו. יעל מאמינה לו ומצליחה לשחרר אותו בערבות. גל יוצא מהכלא ומתחיל לתכנן תכנית נקמה נגד רוני. רוני מרחמת על אחותה שרוני ומוציאה גם אותה מהכלא. שרוני מוציאה את אוסף המסכות הישן שלה ומתחפשת לשירי-אהבתו הגדולה של חן לפני שעבר לראשון ופגש את רוני. שרוני יוצאת לשכונה בדמותה של שירי היפיפיה וכל הבנים נדבקים אליה ואז היא פוגשת את חן ורוני מטיילים... מה שרוני מתכוונת לעשות? איך יגיב חן? איזו מהאהבות תגבר, האהבה לרוני או האהבה לשירי? ואיזו תכנית נקמה מתכנן לו גל? כל זאת בפרקים הבאים של סוד שיר הסיום סוד

למעלה