פרק 15.... מתח!
צעקה חזקה נשמעת מלמעלה. יעל וחן עולים במהירות לגג ורואות את שרוני מחזיקה ברוני. "חה חהח ה, את האחות הכי גרועה בעולם, הגיע סופך למות!" אמרה שרוני. "לאאא!" צעק חן. הוא הסתובב וראה שיעל נעלמה. שרוני הסתובבה גם ופניה הפכו לנדהמים. "חן?" היא שאלה. מרוב שלא שמה לב, הידיים שלה שהיו במגע על החולצה של רוני, הושמטו, ורוני נ...נ.. (אני לא יכול להגיד את זה, זה עצוב מדי!) "לאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לא לא!!!" צעק חן. דמעות יצאו מעיניו. הוא קפץ מהגג בעקבות רוני, ואז פתאום משהו שחור, ענקי, הופיע למטה. חן לא שם לב מה זה, הוא רק שם לב שרוני חוזרת אליו בחזרה! בום! "איי!" צעק חן. "התנגשת בי! ואיך את..." פתאום, הוא נפל אל הדבר השחור הזה, וקפץ בחזרה ללמעלה. "אה?" הוא שאל. "אה הבנתי! זו מקפצה! מי הביא אותה לכאן?" פתאום יעל הופיעה. "את! בגלל זה את נעלמת!" "נכון!" אישרה יעל. @ "יש דבר אחד שאני רוצה לשאול אותך," אמרה רוני. "מה?" "איך הכרת את שרוני?" שאלה רוני את גל. "טוב.... אני לא יכול להסתיר ממך עוד כלום.." אמר גל. השיר- סוד "אז ככה אתה מכיר את שרוני? והם השודדים שרדפו אחריך ואחרי דינאיי? ו... עכשיו הבנתי הכל!!!!" אמרה רוני. "גם אני! אלה ממש חיים כיפיים!" אמרה יעל. "נכון," אמר חן. "עכשיו אתן גם מבינות למה לא יכולתי לספר לכם ממקודם?" "כן," אמרו שתיהן ביחד. "אני אוהבת אותך," "אני אוהב אותך," והם התנשקו. * הפרק הבא- ספיישל! הסוד של חן* מי שכותב את הפרק הבא יכתוב ספיישל לפניו- שיסביר את הסודות של חן!