יש לי רעיון מגניב!!

perrinat

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

אוי, אתם קורעים

היא שגעה את המדינה..

היא הרעידה את הטלויזיות... עכשיו הסדרה "סוד" בכיכובה של הזמרת רוני מגיעה לDVD ולקלטות הוידאו! הDVD כולל את פרקים 1-10 וישנן 2 קלטות, אחת כוללת את פרקים 1-5 והשניה את פרקים 6-10!!

איזה מהממם אבל......

תמשיכו עוד!!!!!!!! סוניק או איך שקוראים לך (אני אשמח לדעת.) זה מהממם ותמשיכו לכתוב זה מעודד אנשים להכינס כל החברות שלי נכנסו בזכות זה!!!!!!!!

Masteron

New member
וואי לאן זה התדרדר...../images/Emo6.gif

טוב, אני ידרדר את זה עוד קצת.... רוני מסתכלת על המכתב ואומרת: "אני לא מאמינה! כתוב פה... ש.... ש... אני אוכלת בייגלה שמיניות עם שומשום של בייגל-בייגל ובגלל זה יש לי את כל החיים עם האהבות האלה! חן מסתכל במכתב ונדהם. "אם כך... משהו גרם לבייגלה האלה להפוך כל מי שאוכל אותם למאוהבים! בואי נבדוק!" רוני וחן מתנשקים ורוני אומרת: "אוי,אתה כזה מתוק!" הם הולכים שבינתיים נשמע השיר סופרסטאר! רוני וחן מציצים מאחורי קיר ורואים שם את דינאי! כן, זה שרץ בפרק הראשון לבניין של רוני בבהלה ואמר ששודדים רדפו אחריו! "זה... דינאיי?" אמרו רוני וחן ביחד. "מאיפה את/ה מכיר אותו?" "הוא הגיע אליי יום אחד לבית, משליחות גל!" אמרה רוני. "ואני... אני לא יכול לשמור איתך יותר סודות. אני מכיר את דינאיי בכך ש... @ "אז ככה אתה מכיר אותו?" שאלה רוני. "כן," ענה דינאיי. "בסדר.... ועכשיו, בוא נבדוק מה דינאיי עושה שם לבייגלה האלה..." פתאום, בלי שום הפתעה, שתי ידיים מכסות על פיתוהם של רוני וחן, הם מסתובבים ו... "את?!?!?!" סוד! אם היא לא לבד אז זה כואב פחות..... תגלה לה את הסוד!

פרק 12

רוני מסתכלת על המכתב וחולמת על דינאי ו... ביגלה חן:"רוני רוני" רוני:"מה?" חן:"חלמת בהקיץ!" רוני :"טוב תקרא אתה אני לא יכולה" חן:" טוב כתוב פה שהפחד נובע מ........גל???????" רוני:"אני לא מאמינה" חן:" אני לידך וביחד נודא שהוא לא יציק לך טוב?" רוני:"טוב, חן אני אוהבת אותך" חן:"גם אני" השיר ליבי פועם בגללך "רוני רוני" רוני:"יעל, מה קרה?" יעל:"זה גל הוא רודף אחרי" לרוני פתאום י פלאש' ממשהוא שקרה בעבר רוני:"אההההההההההההההההההההה הצילו............." ממשיך השיר ליבי פועם בגללך בפרק הבאה בסוד
רוני נזכרת במשהוא שגל עשה ומפחדת
יעל נעלמת
חן גם נעלם ורוני נתקעת עם גל עד ש...... תמשיכו אותי ובלי דברים מטומטמים על ביגלה

Masteron

New member
פרק 13

"גל רודף אחרינו!" יעל, חן ורוני רצות- וגל אחריהן. "חכו לי!" גל צועק אליהם. "רגע? הוא לא הרע פה בסיפור. הוא צועק שנחכה לו!" נעצרת רוני. "נכון! התבלבלתי.." אמרה יעל. גל מגיע אליהם, מתנשף, ואומר: "כמעט הרגו אותי שם.... רדפו אחריי!" פתאום רוני בהלם ורואים פלאש- בק שלה רואה את דינאיי רץ וצועק: "הצילו! שודדים רודפים אחריי!" "רגע..." רוני אמרה. "גם אתה וגם דינאיי רצתם וברחתם ממשוגעים, נכון?" "אה...נכון," אמר גל. "אם כך... מיהם השודדים האלה?" פתאום עוד פלאש- בק של רוני שהייתה קטנה, משחקת על גל בחול. "בוא נבנה בית מחול!" אמרה רוני הילדה. "בסדר, אבל תבני לבד, אני לא רוצה," אמר גל. רוני בנתה את הבית ופתאום חבורת אנשים לבושים שחור באו מאחרוי גל ודחפו אותו על הבית שבנתה רוני. "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!" צעקה רוני הילדה. "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!" צעקה רוני הגדולה. "מה קרה?" שאל חן. "אני...אני....נזכרתי בשודדים האלה.... ראיתי אותם גם שהייתי קטנה.... זוכרת יע-.... איפה יעל?" שאלה רוני. "יעל?" אמרו גל וחן. "יעל?? יעל!!" צעקה רוני. "אל תעלמי לי גם!" היא מסתובבת וגם חן נעלם. "מה... חן? גם אתה... לא!!" היא בוכה. "אל תדאגי, בואי אליי!" אמר גל וניסה לחבק אותה. "אתה!" היא הצביעה אליו. "אתה העלמת אותם נכון? מנוול! בוגד!" היא הוציאה אקדח ו... "רוני- השתגעת? מה את עושה???!!!" צעק גל. בוםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוד!אם היא לא לבד אז זה כואב פחות.... *יש לציין שבמהלך הסדרה,הסצנה בה רוני יורה בגל היא לא אמיתית. שום אדם לא נפגע במהלך הצילומים. המשך צפייה מהנה!*

Hen m

New member
פרק 14

גל נשכב על הריצפה מדמם רוני: אני לא רוני, אני שרוני, האחות המאומצת של רוני, כל חיי אהבתי אותך.. אבל אתה לא היתיחסת אלי, אם לא תהיה שלי, לא תהיה של אף אחת! *מוציאה מפניה מסכה ולפתע נגלות פנים מכוערות* גל:אני...אני..... *מפסיק לנשום* שרוני לוקחת את גל ונעלמת מהמקום כולם חוזרים ומחפשים אותו חן:טוב אין זמן לחפש אותו, רוני איחזי בידי, רוני? לפתע נשמעת יריה וצעקה חן: רונייייייייייייייייי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוני חן דיאני ויעל רצים לכיוון הצעקה ומוצאים את רוני על הריצפה חן: לאאאאאאאאאאאאאאאאא מסתכל לשמים וצורח חן:למה לי???? למה זה קורה לי????????????? *הסצינה עוברת לחדר בית החולים* חן: רוני אני רוצה שתדעי, אם את שומעת, אני אוהב אותך...תמיד אהבתי, תמיד אוהב
אני לא יכול לחיות בלעדיך ולכן אני עולה עכשיו לגג אני אקפוץ, רוני תזכרי שאני אוהב אותך :&#39
*לפתע המוניטור משמיע פיייפ פייייפ פייפ פייייייייייייייייייייייייייייי* חן: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הרופאים נכנסים רופא:להתרחק *זרם של חשמל* היא לא חייה תעזור לי כאן הרופא השני:שעת המוות 14:11 חן: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :&#39
לפתע המוניטור משמיע שוב רעש פייפ פיייפ פיייפ הרופא לוקח את חן אשר בוכה ומסביר לו: מה שקרה לרוני עכשיו היה חזרה לחיים, זה לא קורה להמון אנשים, אבל כנראה, שכמה מערכות בגוף שלה כעת לא יעבדו, תצטרך לעזור לה.... הם נכנסים לחדר ומגלים מיטה ריקה לפתע נכנסת יעל לחדר יעל: חןןןן מהר לגג שרוני תפסה את רוני והיא עומדת להשליך אותהההה צעקה חזקה נשמעת מלמעלה

Masteron

New member
פרק 15.... מתח!

צעקה חזקה נשמעת מלמעלה. יעל וחן עולים במהירות לגג ורואות את שרוני מחזיקה ברוני. "חה חהח ה, את האחות הכי גרועה בעולם, הגיע סופך למות!" אמרה שרוני. "לאאא!" צעק חן. הוא הסתובב וראה שיעל נעלמה. שרוני הסתובבה גם ופניה הפכו לנדהמים. "חן?" היא שאלה. מרוב שלא שמה לב, הידיים שלה שהיו במגע על החולצה של רוני, הושמטו, ורוני נ...נ.. (אני לא יכול להגיד את זה, זה עצוב מדי!) "לאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לא לא!!!" צעק חן. דמעות יצאו מעיניו. הוא קפץ מהגג בעקבות רוני, ואז פתאום משהו שחור, ענקי, הופיע למטה. חן לא שם לב מה זה, הוא רק שם לב שרוני חוזרת אליו בחזרה! בום! "איי!" צעק חן. "התנגשת בי! ואיך את..." פתאום, הוא נפל אל הדבר השחור הזה, וקפץ בחזרה ללמעלה. "אה?" הוא שאל. "אה הבנתי! זו מקפצה! מי הביא אותה לכאן?" פתאום יעל הופיעה. "את! בגלל זה את נעלמת!" "נכון!" אישרה יעל. @ "יש דבר אחד שאני רוצה לשאול אותך," אמרה רוני. "מה?" "איך הכרת את שרוני?" שאלה רוני את גל. "טוב.... אני לא יכול להסתיר ממך עוד כלום.." אמר גל. השיר- סוד "אז ככה אתה מכיר את שרוני? והם השודדים שרדפו אחריך ואחרי דינאיי? ו... עכשיו הבנתי הכל!!!!" אמרה רוני. "גם אני! אלה ממש חיים כיפיים!" אמרה יעל. "נכון," אמר חן. "עכשיו אתן גם מבינות למה לא יכולתי לספר לכם ממקודם?" "כן," אמרו שתיהן ביחד. "אני אוהבת אותך," "אני אוהב אותך," והם התנשקו. * הפרק הבא- ספיישל! הסוד של חן* מי שכותב את הפרק הבא יכתוב ספיישל לפניו- שיסביר את הסודות של חן!

Masteron

New member
הפרק הבא הוא ספיישל!

הסודות של חן לפני פרק 16, מופיע הספיישל הסודות של חן שמסביר את כל סודותיו!

פרק 16 - פרק אחרון לעונה

לאחר כמה ימים רוני וחן הסתובבו על שפת הים והיו מרוצים מהכל!!!!! חן קנה לרוני גלידה והם ישבו ו........התנשקו!!!!!!!!!!!!
(השיר פועם בגללך) רוני וחן ישבו על שפת הים ופתאום..... רוני שמעה יריה!!!(השיר עולם שלם בחוץ) היא הסכלה לאחור ולא ראתה כלום,היא הסתכלה קדימה ולצדדים ואז התגלה לה הנורא מהכל !!!! חן.......... מדמם!!!! ואז היא הבינה! אלה היו שליחים של גל לפגוע בה כמו שהוא שלח את שרוני, זה היה אמור לפגוע בה! לא בחן אחרי שניה של תדהמה והירהורים היא התעשתה והתקשרה למגן דוד אדום!!!! במגן דוד אדום לא נתנו לה ללכת אבל היא קפצה לאמבולנס ונסעה עם חןהפצוע ודאגה לשלומו. היא התקשרה ליעל וסיפרה לה הכל יעל לא האמינה לה אבל בגלל שרוני התחילה לבכות היא האמינה לה . אבל דבר אחד יעל ידעה : היא מאוהבת ב...גל!! למרות שהם היו פעם ביחד וגל בגד בה (השיר מאמינה בך). לאחר שרוני התקשרה ליעל היא התקשרה למשטרה ............ (אני אמשיך אחרה"צ כי אני בביה"ס אז בבקשה על תמשיכו אותי בבקשה בבקשה בבקשה!!!!!!!)

המשך פרק 16-תמשיכו את העונה מפה

במשטרה אמרו לרוני שתיתן חשודים החשוד הראשון שעלה: גל!!!! אחר כך עתה גם שרוני כחשודה . רוני רצתה למות ובקשה מאלוהים שהכל היה סתם רק עוד חלום!!!!! רוני:" יהיה די קשה לעזוב את כל הדבר המיוחד הזה!!! האהבה עם חן , (עדיין ....) גל, שרוני , ויעלוש שעזרה לי אבל ,אבל ,.... שווה לי לעזוב את כל זה בשביל שחן אהובי .... היה בסדר...(רוני מתחילה לבכות)" לאחר מכן יוצא הרופא!!!!!!! הרופא:" רוני? רוני דואני?" רוני:" הינה אני ... מה קורה אם חן?" הרופא:"למזלך הודעת על הפגיעה מהר ולכן..... הצלת את חייו של הנער עדיין הוא לא במצב כל כך טוב...... אבל הוא היה בסדר!!!" רוני:" תודה דוקטור!! (הדוקטור הולך) תודה אלוהים!!!!" אחר כך ... מגיעה יעל ורוני נרדמת . היא חולמת על חן ועל עוד משהוא אבל על מה? רוני צועקת שוב פעם וכולם נבהלים!!!! רוני:"לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, לאאאאאאאאאאא" ********************** סיום עונה ****************** בעונה הבאה של "סוד"
רוני מספרת ליעל על מה היא חזתה
רוני:" אז את תעזרי לי לעצור את זה או לא?"
יעל משחררת את גל ממאסר
מגיעה ילדה חדשה לשכוהנ וחן מתאהב בה
רוני יוצאת לנקום!!!!!!!
רוני ויעל לא מוצאות את אביהן!!!!1
חן נפרד מרוני כל ההמשך בעונה החדשה של הסדרה שכבשה את לבבותיהם של מליון אנשים .... "סוד".......

פרק 14

רוני:"חן לא!!!!!!!!!!!!!" מסתבר שכאשר רוני רצתה לרות בגל גל חתף לה את האקדח ובא לרות בה עד שהופיע חן וספג את הכדור במקומה רוני:"לא חן,חן אהובי" גל:"עכשיו זה הסוף שלך!!!!!" רוני:"לאאאאאאאאאאא!!!!" גל:" נו למה זה לא יורה? נגמרו הכדורים" יעל:"מנוול שכמוך" פתאום מגיעה משטרה ומגן דוד אדום "גל אתה עצור!!!": עוצרים את גל רוני מתחילה לבכות רוני:"אני רוצה לבוא עם חן!!!!!!!(היא בוכה כמו משוגעת) חןןןןןןן אני אוהבת אותך!!!!!" ברגע האחרון קפצה רוני ונסעה עם חן!!!!!!! הכניסו את חן לבדיקות ובאותו רגע לרוני היה פלאש ממשהוא שקרה בעבר ויקרה בעתיד וחיביים לעצור את זה , אבל מה? רוני:"לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא......................חןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן" השיר בוא וננסה שוב

למעלה