יש לי רעיון מגניב!!

Masteron

New member
יש לי רעיון מגניב!!

בואו נעשה מין תוכנית כזאת על רוני, עם עלילה והשירים שלה והכל... נגיד הפתיחה תהיה "עולם שלם בחוץ", ואני יתחיל בפרק 1 ואולי באמצע הפרק יכניס שיר.... ובסוף צריך לעשות המשך יבוא וככה כולם ממשיכים אחד את השני.... פרק 1 רוני ישבה על המרפסת וחיכתה. אחותה, יעל, פתאום הופיעה במרפסת ושאלה אותה: "תגידי, למה את מחכה?" "אני מחכה לגל, הוא הבטיח לי שיגיע.." "גל, גל, כל הזמן גל," יעל אמרה וטפחה לרוני בכתף. "מתי תצאי מזה? גל מבטיח ולא מקיים!" רוני הביטה בה במבט שנאה. "את טועה, גל לא כזה. הוא יגיע, אני סומכת עליו..." פתאום, שתיהן מביטות לאופק, ורואות אדם רץ, ללא רחמים, אל ביתם, וצועק: "רוני, הצילו!!!!! "מי זה?!?!?!" פתיחה- עולם שלם בחוץ (זה מקוצר מהשיר האמיתי) "מחוץ לדרכי רואה עולם ולא מבינה למה הוא קיים אז מתקשרת, זה אמיתי כל כך מאושרת... טה טה טה טה... עולם שלם בחוץ! רואה את האור, הוא קרוב כל כך ולא מבקשת סיבה לכך אם מסתבר שזה אמיתי אצא מהחדר... טה טה טה טה.... עולם שלם בחוץ!!!" " מי זה?!?!?!" יעל התחלחלה. "לא יודעת! מה הוא צועק אליי?" רוני קמה מהכסא והסתכלה אל האדם הזה. הוא רץ לכניסת הבניין של רוני ויעל ונעלם בתוכו. "הוא רץ אלינו," אמרה רוני. "אני יורדת," יעל אמרה. 'בסדר, מי זה???' חשבה רוני. @ "אתה בסדר?" שאלה יעל. "כן, כן" ענה האיש מחזיק בידו כוס מים ושותה. "מי אתה?" שאלה רוני. "את... את לא תאמיני..." "נסה אותי," השיבה. "טוב...חבורת שודדים רדפו אחריי בדרכי אלייך. הייתי חייב למסור לך את ההודעה הזאת מגל, חברך," הוא הושיט לה מעטפה סגולה. "גל? איפה הוא?" קמה רוני בבהלה מהכסא. "הוא בסדר, אל תדאגי לו," השיב האיש. "ואיך קוראים לך?" שאלה יעל את האיש הזה. "לי קוראים דינאי, ויש לי אח שקוראים לו קינאיי וסיטקה- אחד נשר, ואחד דוב!" "אתה בסדר?" שאלה רוני את האיש והניחה את ידה על מצחו. "כן, אני בסדר! אני לא יכול להגיד לך למה האחים שלי הם חיות, ולמה שודדים רדפו אחרי!" אמר דינאי. "למה?" "כי, זה... זה..." סוד (סיום הפרק- שיר סיום) "גם שהיא חשבה לא מצאה תשובה בדרך הקשה שלה זה כל כך פשוט,ללכת לאיבוד כשבוכים בלילה רק בחום של הידיים בלי מילים תפתור לה את הסוד! אם היא לא לבד אז זה כואב פחות תגלה לה את הסוד שלעולם בעצם, אין גבולות בתוכי שומרת סוד ולבסוף היא עוד תדע לראות איך נפתר פתאום הסוד, בשמש הגדולה זאת האהבה שלה, גלה לה עוד... התעייפה מזמן לכעוס על העולם כל יום בכתה,תמיד עזבו אותה רוצה שתאמין שרק אתה מבין מה עובר עליה רק בחום של הידים בלי מילים תפתור לה את הסוד! אם היא לא לבד אז זה כואב פחות תגלה לה את הסוד שלעולם בעצם אין גבולות בתוכי שומרת סוד ולבסוף היא עוד תדע לראות איך נפתר פתאום הסוד בשמש הגדולה זאת האהבה שלה....." טוב, זה ההמשך יבוא- מכאן תמשיכו אותי! דרך אגב, בשבוע שעבר קניתי את הדיסק של רוני, יש בו שירים ממש יפים!!! אני שומע אותם כל הזמן!!! במיוחד- "אם אתה או אם זה הוא, אני רוצה וסוד"

פרק 2

יעל ורוני בוההות זו בזו וחוזרות להביט באיש אך הוא נעלם "איפה אתה?????" "דיאנייייייי" רוני פותחת את המעטפה וכתוב בה: רוני, השם האמיתי שלי זה חן, כן כן חן מזיג אני כל הזמן הזה שיקרתי כי אהבתי אליך הייתה חשקה והיה קשה לי לוותר עליך, למה לוותר את שואלת? כי יש לי בעיה, רוני, אני *המכתב נקרע בחלק הזה* רוני:"מה הוא רצה להגיד לי??? מה????" יעל:"בואי רוני נכנס הביתה" *שניהן נכנסות* לפתע נשמעת צעקה מן החדר של הוריהן.... רוני:"אמאאאאאאאאאאאאאאאא" יעל:"מהר רוני לחדר" הן נכנסות פותחות את העינים כזה כאילו יש שם משהו מפחיד* סוד (סיום הפרק- שיר סיום) "גם שהיא חשבה לא מצאה תשובה בדרך הקשה שלה זה כל כך פשוט,ללכת לאיבוד כשבוכים בלילה רק בחום של הידיים בלי מילים תפתור לה את הסוד! אם היא לא לבד אז זה כואב פחות תגלה לה את הסוד שלעולם בעצם, אין גבולות בתוכי שומרת סוד ולבסוף היא עוד תדע לראות איך נפתר פתאום הסוד, בשמש הגדולה זאת האהבה שלה, גלה לה עוד... התעייפה מזמן לכעוס על העולם כל יום בכתה,תמיד עזבו אותה רוצה שתאמין שרק אתה מבין מה עובר עליה רק בחום של הידים בלי מילים תפתור לה את הסוד! אם היא לא לבד אז זה כואב פחות תגלה לה את הסוד שלעולם בעצם אין גבולות בתוכי שומרת סוד ולבסוף היא עוד תדע לראות איך נפתר פתאום הסוד בשמש הגדולה זאת האהבה שלה....."
תמשיכו!

Masteron

New member
חה חה חה.... פרק 3

הן מסתכלות אל חדר השינה ורואות שם אדם , מחוסר הכרה, שוכב לו. "אהה!" יעל צרחה, ורוני ניגשה אל האדם. "תביאי לו כוס מים!" אמרה רוני לאחותה. "טוב, טוב.." יעל אמרה וצרחה שוב. "אתה בסדר! היי!" רוני דיברה אליו, ניסתה להעיר אותו. האיש לא זז. רוני בדקה את הדופק שלו, וראתה שהוא תקין. 'בינתיים בסדר, נראה אם הוא יתאושש מהמים' חשבה. יעל חזרה עם המים, וכאשר האדם שתה מהמים, הוא פקח את עיניו. "כן.... אני פה..." הוא אמר וקם במהרה, כאילו לא קרה כלום. "חכה! מי אתה ומה אתה עושה פה?!" שאלה יעל בכעס. "אני... .באתי לרוני, זה מאהובך!" הוא אמר. "טוב- קודם כל הוא לא אהובי, ודבר שני- מה יש לו? כל הזמן שולח אליי אנשים שעושים בעיות!" רוני התרגזה. "חזרתי!" פתאום הגיע חן מזיג. "יפה שהגעת..." אמרה יעל. "הייתי במשימה חשובה!" הוא אמר. "עוד אחת, כן בטח!" רוני אמרה. "את לא מאמינה לי?" הוא שאל והסתכל אליה בעיניים. "א...אנ...לא!" נראה שרוני נשבתה בקסמיו. @ בלילה, רוני הלכה למרפסת וחשבה. ' מה זה? למה גל שולח אליי את חן? ואת האיש הזה? ואיפה הוא בכלל??' "קרה משהו?" הגיע חן. "לא... לא קרה כלום..... ואתה- איפה תישן? אין לנו מקום בבית!" אמרה. "אל תדאגי לי..." הוא התיישב לידה. עברה דקה של דומייה. ואז.... מבטיהם נפגשו, ורוני הסיטה את מבטה לרגע. "מה, את פוחדת להביט בי?" שאל. "ל...לא.." היא אמרה. היא משהו רועד בקול שלה. "אז מה קרה?" הוא התקרב אליה. "אה, כלום...." היא התרחקה במעט. "את בטוחה?" לחש. היא הרגישה את נשימתו. "סוד! אם היא לבד אז זה כואב פחות.... תגלה לה את הסוד.... שלעולם בעצם, אין גבולות, בתוכי שומרת סוד- ולבסוף היא עוד תדע לראות, איך נפתר פתאום הסוד בשמש הגדולה זאת האהבה שלה!

פרק 4...

(השיר בוא וונסה שוב) רוני הפנתה אליו את הגב ואמרה:"כלום לא קרה , אני פשוט דואגת לגל....זה הכל" "את בטוחה?" "כן , עכשיו תחשוב איפה תישן כי...." "אני יכול לישון איתך לא? כי מימלא יש לך מיטה גדולה""זה לא נראה לי רעיון טוב....אתה יודע.....גל....אם הוא יגיע...." "לא משנה לילה טוב" (חן נותן לרוני נשיקת לילה טוב על הלחי) רוני המומה ולא יודעת מה היא מרגישה כלפיו. יעל באה "מה קרה רוני?" "כלום" "את בטוחה?" "כן" "טוב כמה זמן הם צריכים להישאר פה? זה בית קטן אין מספיק מקום את יודעת ו....." "די כבר יעל! אני כבר מספיק מעוצבנת ופגועה" "למה?" רוני מהססת אבל אומרת "חן הביא לי מכתב שבו כתוב שגל.....(רוני בוכה) נפרד מימני...(היא עכשיו כולם בוכה)" (השיר מאמינה בך)
@ למחרת בבוקר רוני כמה מוקדם ורואה את חן על הרצפה היא כולה נשמה טובה באה עליו לברר מה קרה חן שמסתבר שעבד עליה אומר לה שיש לו וידוי "רוני יש לי וידוי האמתי שתי וידוים" "דבר...." "האחד התאהבתי בך השני גל לא נפרד ממך ..... זיפתי את המכתב...אני מקווה שאת לא כועסת...." רוני נותת לו סטירה תגלה לה את הסוד עם היא לא לבד אז זה כואב פחות......

LoVe YoU rOnI

New member
חיחי:) נחמד! יאללה פרק 5...

רוני:אתה לא מתבייש? מה עשיתי לך?! למה אתה כל הזמן משקר לי?!?!?!! חן: אנ....אני....מצט..מצטער.. רוני: זה לא יפה מה שעשית... *גל מגיע ומסתכל מהצד ואז הוא נכנס לחדר* גל: רוני! רוני:גלל!!!!! איפה היית?! חיפשתי אותך! גל: אני חייב להתוודות... רוני? שוב פעם עם הווידוים האלה? עזוב.....כבר נמאס לי שמשקרים לי כל הזמן!! גל: אני חייב להתוודות......יש לי חברה אחרת... רוני: מה?!?!?!?! *יש עכשיו ת'שיר "אני רוצה"* תמשיכו!
נחמד, אהבתי!

פרק 6

רוני ישבה בוכה לא יודעת מה לשות לפתע היא נזכרת בנשיקה שחן נתן לה היא לא יודעת מה קורה לה פתאום גל נראה דוחה בשבילה בגלל שהוא בוגד בה.רק שעם חן פתאום היא מרגישה משהו מיוחד(פועם בגללך*השיר בסוף).רוני הולכת קצת לשכב במיטה וחושבת הרבה.היא אומרת זהו אני יודעת אני מאוהבת בחן!אני מריגשה את הפרפרים אני יהיה חברה שלו!
רוני קמה ומתלבשת ולפתע מגיעה יעל בהתרגשות! יעל:רוני את לא תאמיני מה קרה! רוני:נסי אותי אני כבר רגילה לדברים מוזרים... יעל:אני ו...חן חברים!היא אמר שאני יפה וחמודה ושהוא אוהב אותי מאוד ונתן לי פרח ונשיקה!
רוני:דיי למה כל האהבות שלי לא טובות ולא בסדר... יעל:למה את אומרת את זה?את ....אוהבת את...חן? רוני:לא לא....לא התכוונתי לזה רק עם גל.
יעל:תדברי איתו זה לא הוגן מה שהוא עשה לך...אולי עשית משהו לא טוב תדברו זאת דרך טובה לגשר יחסים!. לפתע הטלפון מצלצל רוני עונה בעצבות ולפתע עומדת בתדהמה ולא זזה. *******מה יקרה?המשך יבוא בפרק 7******** פועם בגללךליבי פועם בגללך ולא חשוב מה יהיה זה כמו בסיפור אגדה לא רואים, שאני עטופה בקסמים אותך, יודעת שאני רוצה תסתכל, איך שינית את כל עולמי אותך, יודעת שאני רוצה אם נהיה מספיק קרוב אני אלחש אל אוזנך אם כל יום שיעבור אני אהיה שלך ליבי פועם בגללך ולא חשוב מה יהיה זה כמו בסיפור אגדה פועם בגללך מליון כוכבים אי שם קורצים לי שזה הוא אתה מתוודא, זה בוער בי חזק מבפנים תוהה, האם הפעם זה יקרה בתוכי, מפחד להקיץ מחלום לראות שזה לא ממש מציאותי תיצמדי אלי חזק כשאני עוטף אותך אם כל יום שיעבור אני אהיה שלך ליבי פועם בגללך ולא חשוב מה יהיה זה כמו בסיפור אגדה פועם בגללך מליון כוכבים אי שם קורצים לי שזה הוא אתה רק את.... כמו חלום שמשתולל עמוק בתוכי אתה.... הסיבה שבגללה אני לא ישנה רק את.... פועם בגללך אתה.... לא רואים שאני עטופה בקסמים אותך יודע שאני... אותך יודע שאני רוצה תיסתכלי איך שינית לי את כל עולמי אותך יודעת שאני... אותך יודעת שאני רוצה אני אהיה שלך ליבי פועם בגללך ולא חשוב מה יהיה זה כמו בסיפור אגדה פועם בגללך מליון כוכבים אי שם קורצים לי שזה הוא אתה ליבי פועם בגללך ולא חשוב מה יהיה זה כמו בסיפור אגדה פועם בגללך מליון כוכבים דולקים קוראים לי לבחור רק בך

Hen m

New member
פרק7

רוני:"הלו" חן:"רוניייי אני אוהב אותךךך תזהירי את יעל! תגידי לה שזה לא מי שהיא חושבת שזה אני חייב לנתק, תזכרי שאני אוהב אותך!" רוני:"חןן לא הבנתי תחזור שובבב חןןןןןן" *טוווטוווטוטוווטווטטט* יעל:"מי זה??" רוני:יעלל אני הולכת אל תשאלי לאן רק תיזהרי תשמרי על עצמך...זה לא חן, אני הבנתי הכל יעל:רגעעעע אני לא הבנתי רוני:*לוקחת מעיל ותיק* יעל אין זמן להסברים אני הולכת יעל: רוניי תזכרי שאני אוהבת אותך רוני:*יוצאת מהבית* ביי יעל אני אוהבת אותך יותר! *סוגרת את הדלת* יעל יושבת על הספה וחושבת לפתע נשמעת צווחה נוראית מהחדר הסמוך! בפרק הבא של "סוד": *יעל רצה לדלת ופותחת עינים כמו לא יודע מה* רונייייייייי (צורחת) ~~~שיר סיום וכתובות~~~ רוני-רוני דואני יעל-יעל דואני חן-חן מזיג גל-גל (לאדע) תלבושות יוסי בן סמחון במאים פורום רוני בתפוז מפיקים פורום רוני בתפוז התוכנית בחסות בזק בינלאומי "מספר 1 באינטרנט המהיר" סלקום "בשבילי הכוכב זה אתה"

פרק 8....פרק אחרון

יעל לא מבינה מה קרה ורצה לחדר יעל פותחת עיניים ולא מאמינה מה היא רואה "רוניייייייייי" "תעזרי לי (רוני בוכה)הוא תפס אותי""תעזוב אתה .... רגע אתה " שניהן:"דינאייי" רוני:" למה אתה עושה לי את זה? די כבר..... כל החיים שלי נהרסו!!!!!!!!!" @ רוני:"הצילוווווווווווווו" יעל:"רוני ,רוני, מה קרה?", רוני איזה מישהוא תפס אותי ו...ו...." "רוני את בסדר?" " גל אתה פה!!!!!!!!!" "כן אבל......" אל תגיד לי .....ישלך.....מישהיא אחרת?" "השתגעת?" אבל מה קרה ?" יעל:" זה היה סתם חלום" רוני:"לפי מה שאני יודעת זה לא היה" גל:"מז'תאומרת?" רוני:"אני אוהבת מישהוא אחר...." גל:"מי?????????" רוני:"את חן..... חן מזיג.." גל:"אבל ,באל.... אני לא מבין...." רוני:"חלמתי חלום ובו היה חן שאמר לי שהו... שהוא.....אוהב אותי!" גל:"אבל..." רוני:" בלי שום אבל ואני אוהבת אותו גם" פתאום חן נכנס. חן:"רוני שמעתי אותך צורחת אהוב... גל מה אתה עושה פה?" גל:"אני אהרוג אותך..." חן:"זה לא מה שאתה חושב......" רוני:"גל!!!!!!!!! אני שונאת אותך!!!!!!!! חן.... אני אוהבת אותך!!!!!!!!" חן:"ואני אותך" "תהיה חבר שלי??" "ברווור" "אתה יכול ללכת גל!!" יעל:"ואאו מזל טוב" השיר מאמינה בך! "חן אני מאושרת" "גם אני מאושר" (הם מתנשקים) השיר עולם שלם בחוץ! הסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה כיף! אני בכל זאת ממשיך: פרק 9!

לאחר שכל מה שרוני עברה היה סה"כ חלום, היא לא מצפה לשום דבר חדש. בהגיע יום חדש רוני ליד ביה"ס פוגשת את גל. הוא קונה לה פרחים אדומים ומציע לה ללכת מחר לסרט. רוני פתאום נזכרת בפלאש בק בכל תקופת החברות שלה עם גל, ומחייכת. לפתע היא רואה את חן ורצה לקראתו. גל: "את לא מוותרת!" רוני אומרת לחן בלחש: "קיים בחור אחר, אני לא אשקר לך, אני עדיין מאוהבת בגל, הרי הוא לא עשה כלום וזה היה חלום. בוא שניה איתי" רוני מודיעה לשני הבחורים: "כדאי שתתבגרו, לי תראו, אם אתה או אם זה הוא. רק תדעו אין מקום לשניכם!" וכך השיר "אם אתה או אם זה הוא" ממשיך אותה. לפתע מפתיע הפעמון של ביה"ס, רוני הולכת והבחורים שותקים. פתאום מודיעים בכרזת ביה"ס: "היה רצח ליד ביה"ס" המשך יבוא.. "סוד, אם היא לא לבד אז זה כואב פחות!"

פרק 10 איזו דרמה

היה רצח בבית הספר רוני נבהלת ונזכרת שכשהייתה בחוץ נשארו בחצר רק חן וגל ונלחצת. היא מבקשת מהמורה ללכת לשירותים המורה אוסרת עליה אבל היא בורחת בלי שהיא שמה לב.לפתע היא רואה את חן מדבר עם המנהלת וכמה מעובדי בית הספר היא שואלת"גל איפה גל?!!
חן:אני הייתי פה איתו ואמרתי לו שאני מוכן לוותר ואז באו כמה בחורים ורצחו אותו עם וברחו". רוני:דיי זה חלום דיי מי רצח מה רצחו...
חן:אני יודע שזה קשה לך האבל עכשיו לפחות את לא תחשבי על גל. רוני:דיי אני לא מסוגלת יותר אתה עשית את זה....*היא רצה למחוץ הבית ספר וחן תופס אותה אבל היא צועקת לו שחרר אותי ובורחת*
עבר יום וחן מקבל מכתב שבו כתוב...

Hen m

New member
פרק 10

חן היקר אני חייבת לבקש סליחה על כל מה שקרה, יש לי חדשות בשבילך. בוא אלי. רוני *חן רץ לבית פותח את הדלת ורואה אותה עומדת* חן:רוני רוני:חן... אני חייבת לספר לך, אני בהריון חן:מגל? רוני:לא, אני לא יודעת ממי זה אבל הנה תוצאות הDNA: #$%^^&*#$($#^#$(_$#_ חן:סוג הדם שייך לי! אני האבא! רוני: מההההההההההה? תודה לאלללללללללל חן אני אוהבת אותך! חן: רוני אני אוהב אותך, האם תרצי להתחתן איתי? רוני: כן כן כן!!!!!!!!! *מחזיק אותה ומסתובב כזה שהיא עליו באויר* *לפתע מישהו נכנס עם מדי משטרה, חן ורוני מסתכלים עליו* השוטר: חן בוא אחרי *שם לו אזיקים* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

פרק11

רוני שוב מתעוררת ומגלה את לידה רוני מתחילה לבכות חן:"רונוש' מה קרה אהובתי?}" רוני:"חלמתי חלום שגל מת ואני בהריון ממך ולוקחים אותך למשטרה ו... ו...." חן:"זה רק היה חלום(הוא מחבק אותה ומנשק אותה) אולי כדי שנלך לפסיכולוג שיגיד ממה התופעה" רוני:"רעיון נהדר!!! אתה גאון תודה אני אוהבת אותך!!!!" חן:"יאללה בואי נלך!!" רוני וחן הלכו ורוני עברה בדיקה והבטיחו לה שיחזירו לה מכתב עם התוצאות ומה קרה לה" לאחר כמה ימים קיבלה רוני מכתב רוני:"אני...אני...." חן:"אני....." שניהם:"אני לא מאמין\ה!!!!!!!!!!!" השיר בוא וננסה שוב

למעלה