יש לי רעיון לשרשור

mikonww

New member
יש לי רעיון לשרשור

אולי נעשה שירשור של חנויות, אבל לא סתם חנויות אילה חנויות שבאמת מטפלים בחיות שלהם כמו שצריך ולא ימכרו חמוס באקוורים כמו שראיתי היום באיזה חנות חיות שאני לא אומר את השם שלה רק אומר שהיא ב ק ר י ת ב י ל י ק ב ק ר י ו ן. אזז מה אומרים שרשור של חניות נחמדות ואז נידע מאיפה כידי לקנות ולהזמין מזון ויוצא בזה.

mikonww

New member
רשימת חנויות שלא מוכרות בעלי חיים

http://www.anonymous.org.il/petshop.htm

The Reuty

New member
מתי תבינו...

אי אפשר למכור חיות וגם לשים אותם בתנאים "מוסריים". עצם המכירה היא דבר לא מוסרי, עצם המכירה היא דבר לא נכון עצם זה שרואים בעל חיים בתור מוצר זה דבר לא נכון. אין אפדרות שחנויות ימכרו בעלי חיים וישימו אותם בתנאים "הגיוניים" מהסיבה הפשוטה, זה פשוט לא משתלם כספית להחזיק חתול בכלוב ענקי, כשאפשר להחזיק 3 חתולים בכלוב שאמור להיות לארנבים(לא שארנבים צריכים כלוב, אבל הכוונה ברורה)? ככה יש יותר חיות למכור ומרוויחים יותר כסף. יש המון חנויות לחיות (מזון וצעצועים וכו') שלא מוכרים בעלי חיים. בעפולה למשל אין, אבל לדעתי הכי שווה להזמין מהאינטרנט. אני מזמינה מפטפלנט.

Sweet Fantasy

New member
תסתכלי מה הוא רשם

ואיזה אתר הוא נתן במקום להוציא עצבים מיותרים

WTR

New member
אני קראתי מה הוא רשם.

והוא רשם שנעשה שרשור של חנויות שהתנאים של הבעלי חיים ורמאליים, ואני הגבתי רק לזה, שאין כזה דבר למכור בע"ח בתני נורמאליים כי זה לא משתלם. (זו רעות)

mikonww

New member
../images/Emo8.gif רק שלא תקבלי לי התקף לב

אממממ אז אולי גם לא נכון להחזיק או לגדל בעלי חיים בבית !?!?!? תיראי זה המצב ובעלי חנויות לרוב יחפשו אך לגרוף עוד כסף, ולא את ולא אני יכולים לעשות דבר בנידון או אולי כן ?! וזה מה שאני מציעה וזו גם בדיוק הסיבה לרצון שלי לפתוח את השירשור הזה. אני לא מאמין שבזה יפסיקו למכור בעלי חיים צריך להיות ראלי, אבל אולי ינסו לשפר את התנאים שלהם עד כמה שניתן יחסית לעסק/חנות חייות, אם אותם בעלי עסקים ידעו ויראו שיש לאנשים מדעות לעסקים שלהם ושהם תחת העיין/ביקורות שלנו דרך האינטרנת. אולי בכך יבינו גם כן שבהשקע קטנה יחסית שלהם יכלו להגדיל את מעגל הקונים שלה ביותר קונים. בקיצור לדעתי אם נתחיל כאן ומכאן, וכל אחד יפרסם את אותם חניות בכל פורום אחר שבו הוא משתתף, אז אולי תיהיה לזה באמת השפע. אני אפילו מוכן עד כמה שאני יכול לעבור חנות חנות שימליצו בשירשור ולבדוק באמת שמה שנרשם נכון. ברור שבמסגרת גבולות חיפה ששם אני גר אבל כל אחד יכול לבדור קרוב לאזור מגורב. לא כך ?

WTR

New member
../images/Emo153.gif התקף לב?

אני חושבת שהמטרה של שתינו היא אותה מטרה, אני לא בדיוק הבנתי מה אתה מנסה להגיד בהודעה הזו. הבנתי שאתה רוצה להחרים חנויות שכן מתעללות בבע"ח שהם מוכרים, אבל אני שמה לב שאין לך בעיה עם זה שמוכרים בע"ח.ואם כך הדבר, זה עצוב. כי כמו שכבר כתבתי,בע"ח הם לא מוצר. זה כמו שמישהי תמכור את הילד שלה. זה עצוב וכואב לראות שמוכרים בעלי חיים. מה הקשר להחזיק בע"ח בבית? לא הבנתי את זה.. "אולי בכך יבינו גם כן שבהשקע קטנה יחסית שלהם יכלו להגדיל את מעגל הקונים שלה ביותר קונים." - אני מאד מקווה שזה יקרה..

mikonww

New member
שבת שלום

אני לא בדיוק יודע מאיפה להתחיל אז אולי זה יהיה קצת מבולגן
אני בספק שחנויות יפסיקו למכור בעלי חיים !, לכן אני מציע לעלות שרשור של חנויות שאולי כן מוכרות בעלי חיים, אך עם זה גם כן משתדלים לספק את הצרחים הבסיסים + של אותם בעלי חיים שמיודעים למכירה. בקשר לבעלי חיים ובית: אז כך, בעלי חיים מטבעם אם נילך הרבה הרבה ועוד הרבה שנים אחרוה לא נעדו כלל וכלל להיות חברו הטוב של האדם (אפילו כלב). זה דבר שבמשך הזמן נוצר, ומכן שגם נוצרו חנויות אשר מספקות את ה מ ו צ ר, ואין מה לעשות. אז עם כבר אז כבר, כן חנויות שמוכרות, אבל גם חנויות שמבינות שבעל חיים זה מעבר למוצר, אילה דבר חיי נושם בעל צריכים ורגשות.

The Reuty

New member
למה ללכת אחורה?

אנו חיים בהווה לא בעבר ולא בעתיד. עכשיו כן מוכרים בעלי חיים, עכשיו כן מגדלים בעלי חיים (אגב, הבעלי חיים שאנו מגדלים לצערנו הם בוייתו, ואם לא נטפל בהם הם יגססו למוות באיטיות כי הם אל יודעים לחיות לבד..) אז עכשיו צריך למצוא את הפתרון מה לעשות עם זה. אני חושבת שצריך להחרים את כל החנויות שמוכרות בעלי חיים, כי בעלי חיים הם לא מוצר, אלו חיות, יש להם נשמה בדיוק כמו שלא ימכרו תינוק של בנאדם. יש המון חנויות מ-צ-ו-י-נ--ת שלא מוכרות בעלי חיים. ושוב, אי אפשר למכור בעלי חיים ולתת להם את הצרכים הבסיסיים+ מהסיבה הפשוטה שזה לא משתלם מבחינה כספית. אם אפשר לשים בכלוב אחד 20 ארנבונים במקום ארנבון אחד - למה לא? הרי יותר משתלם כספית - ולמי איכפת שזה לא מוסרי? למי איכפת שזו התעללות? זה הרבה כסף וזה מה שחשוב. בכולופן - הרעיון שהצעת הוא טוב, רק שמשהו שאמרת צרם לי ובגלל זה הגבתי.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo41.gif ברחובות - המחסן של חיים

מזון וציוד לחתולים ולכלבים מוכרים את כל סוגי האוכל ויחסית בזול.. עושים משלוחים חינם באיזור רחובות והסביבה רחובות, רחוב היצירה 15 טלפון - 08-9475004 או 1-800-20-12-12 *לא מוכרים בע"ח!!!!!! נ.ב יש חנות גם בראשון אבל אין לי פרטים אפשר לנסות להתקשר לזאת ולבקש מי שמעוניין
מומלץ

shir92

New member
אם אני לא טועה זה ברחוב

פלטין 3 ראשל"צ. אבל לא בטוחה... מה יש גם סניף ברחובות?

Linimfin

New member
אני מכיר שתי חנויות ברמת גן

בוט לה פט 1700700781 קריניצי 34. נאש נאש 1-800-293294 אורלוזורוב 52. לאף אחת מהחנויות האלו אין מוצרים לחמוסים למרות שבשתיהן עזרו לי מאוד והציעו להזמין במיוחד מה שאני צריך. לגבי חתולים כלבים וכו' יש להם כל מה שצריך. כמו כן שתי החנויות עושות מישלוחים ככה שזה מאוד נוח.

Twinsen2005

New member
אממממ... חושב על משהו...

אני חושב שחוץ מהג'ונגל של אלי כשהוא היה בשיא שלו (ולפני שהם עברו לאזה"ת חדש לחנות קטנה ומעאפנה) החזיק את החיות שלו בתנאים די טובים. למרות שאני הולך עם הגישה הדי קיצונית שאומרת שאין חנות חיות שמחזיקה בתנאים מספיק טובים הן כולם מוגבלות למסגרת מסויימת ותנאים מסויימים. אני כן תוהה האם יש צד חיובי לעובדה שמוכרים את החיות מחמד האלה בכסף? (ולא במעט)... האם נכון להגיד שמכירה של חיות מחמד יוצרת איזשהו סינון טבעי לסוג האנשים שיבואו ויקנו אותן? האם זה נכון להגיד שבגלל העובדה הזאת שהם הולכים להשקיע כסף בחיית מחמד שלהם הם גם ישקלו את הרכישה שלה וישקיעו בטיפול שלה ביותר נחישות? הישראלים ידועים כמי שכשנותנים לו משהו בחינם הוא תמיד ייקח, לא משנה אם הוא צריך את זה או לא... מה תעשה תופעת החינמיות לאחוזי בעלי הכלבים שזורקים את הכלבים שלהם לרחוב? הרי שהיא תעשה אותם עוד יותר קלי דעת בנושא... כנל לגבי כל שאר החיות. מה שאנחנו צריכים להילחם בו לדעתי, היא התמסחרות השוק הזה, ואני תוהה, אני באמת לא יודע... האם יש חוק שקובע כללים מסויימים או סטנדרטים מסויימים לגבי החזקתה של כל חייה בחנות חיות? מה אם בעל חנות חיות שהחליט שהוא רוצה לפי החוק למכור חמוס, יהיה מוגבל לדרישות מינימום לגבי גודל כלוב ותנאים בהם יצטרך לעמוד כמי שמוכר אותו? אני חשוב שזה פתרון הרבה יותר פראקטי.. ומי שלא יעמוד בכללים האלה תוחרם החיה שלו והוא יקבל כנס... ואין כמו הישראלים עם הלב החם כדי להיות בטוח שלהבדיל מהרבה חוקים במדינה הזאת, דווקא חוק שכזה, גם האזרחים יראו כחשוב וגם יקפידו שהמוכרים יעמדו בו...

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך +

לא חושבת שבג'ונגל של אלי התנאים היו טובים, אומנם המקום היה גדול אבל היו מלא כלובים וזאת הייתה מסחרה ענקית.. החיות שבכלוב לא היה להן להם מצע נוח והן גם היו הולכות על רשת (אם אני זוכרת נכון)

למעלה