משוגעת, אני שונאת אותם!
D deisy New member 30/3/09 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif כי את עושה להם niss? נו, אז תבחרי מפלצת אחרת.. גם ככה איריס לא מסכימה לנו לבחור למישהוא אחר רק להסכים
../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif כי את עושה להם niss? נו, אז תבחרי מפלצת אחרת.. גם ככה איריס לא מסכימה לנו לבחור למישהוא אחר רק להסכים
D deisy New member 30/3/09 #19 כן, הם באמת עושים נזק לא קטן ../images/Emo6.gif אבל חמודיםםם כאלה טוב, אני מסכימה
T ToryMaster New member 30/3/09 #20 תודה באמת [אני לא מוצאת את המחברת עם המתכון כרגע, לא שכחתי אותך!]
I icy woman New member 30/3/09 #25 לא נראה לי... הם מדי מתקתקים בשבילך הרעיון של גלית ממש מתאים לך, אולי female boss אשה אשה ופתאום אתה לא מבין מאיפה נחתה הכפעה הזו...
לא נראה לי... הם מדי מתקתקים בשבילך הרעיון של גלית ממש מתאים לך, אולי female boss אשה אשה ופתאום אתה לא מבין מאיפה נחתה הכפעה הזו...
I icy woman New member 30/3/09 #34 אבלאבל היא לא בוס אמיתי כמו זאקום, מאנון ושות' או, שלעזאזל, בלי חוקים. כל אחד מה שבא לו
D deisy New member 30/3/09 #36 כל אחד מה שבא לו! יעלי, אבל מאשמם קצת נפוחה מידי וכבדה מידי לא נראה לי.. אם כבר אז ה female boss באמת
כל אחד מה שבא לו! יעלי, אבל מאשמם קצת נפוחה מידי וכבדה מידי לא נראה לי.. אם כבר אז ה female boss באמת
G Guid New member 31/3/09 #49 לא כדאי, דיונים בכנסת כבר פחות מסובכים מזה... /tapuzforum/images/emo6.gif כדאי שתחליטי את, יעל~ /tapuzforum/images/emo8.gif
לא כדאי, דיונים בכנסת כבר פחות מסובכים מזה... /tapuzforum/images/emo6.gif כדאי שתחליטי את, יעל~ /tapuzforum/images/emo8.gif
I icy woman New member 31/3/09 #51 נחש(זו לא תולעת גלית) רזה, עושים לו הרבה מיסס וטראחחחחחחחחחחח, עקיצה!