בארץ יש ביקוש גדול למיץ גת ובתימן יש הרבה גת להציע להם מאה שקל תמורת קילו גת
השלטון שם לא אוהב את ישראל וארה"ב.בארץ יש ביקוש גדול למיץ גת ובתימן יש הרבה גת להציע להם מאה שקל תמורת קילו גת
הכסף יענה את הכל?קהלת י יט
לִשְׂחוֹק֙ עֹשִׂ֣ים לֶ֔חֶם וְיַ֖יִן יְשַׂמַּ֣ח חַיִּ֑ים וְהַכֶּ֖סֶף יַעֲנֶ֥ה אֶת־הַכֹּֽל׃
אני הבנתי שהכסף עונה על כל הבעיות.שהכסף מענה
אם זה היה רק לי ניחא,זה חסר לרוב האנשים.כי זה מה שיש לך בראש אתה כל הזמן במחשבה שחסר לך כסף בגלל שהעשירים גונבים לך עם הקנוניות שלהם
סבבה לא אומר שלא,אבל המאמץ שאדם ממוצע צריך לעשות גדול בהרבה.יש לבן אדם כסף בהתאם למאמץ שלו
קשקושכמו שאמרת בשרשור השני יש צדק בעולם וטוב או רע לא נמדדים בכסף בקיצור מי שממתין בסבלנות שומר על שקט וצניעות ומתאמץ לעשות פעולות טובות אז טוב לו בוודאי וכן רוב הפעמים גם יהיה לו הרבה כסף אבל מי שמקטר כל היום על קנוניות וחושב שאלהים שלח לו נביא כנראה ירגיש חוסר באמצעים להשגת צרכיו
זה מה שמכרו לך בישיבה,שאם תשמור על הראש למטה בסוף הכל יסתדר.מי שממתין בסבלנות שומר על שקט וצניעות ומתאמץ לעשות פעולות טובות אז טוב לו בוודאי
להמתין בסבלנות עד שהחיים שלך עוברים,זה המסר הסמוי שקיבלת מהישיבה.לא. האמת שהגעתי למסקנה הזאת לבד . ועזוב את זה ראינו איפה הגעת עם הראש למעלה..שמעליך יש אנשים עלומים ששולטים בהכל.. לא יותר פשוט להאמין בתורה באלהים? תנסה את זה תשנה את החיים שלך זה לא קשה..שמור על שקט וצניעות תמתין בסבלנות ותתאמץ לעשות פעולות טובות..
יש לך משום מה התניה בראש שהרבה כסף = הרבה טוב ומעט כסף= רע . זה לא נכון וזה טעותלהמתין בסבלנות עד שהחיים שלך עוברים,זה המסר הסמוי שקיבלת מהישיבה.
אתה חושב שהוא שלך,אבל הוא שלהם.
לגבי מי ששולט זה עובדה לא תאוריה שלי.
למשל לא תוכל להיות מיליארדר בלי לעשות מה שאומרים לך(יותר מידי לעשות גלים נגד הקונצנזוס),ז"א יש רף מסוים
שלא יתאפשר אליך להגיע אליו.
בעולם של היום הכל עובד על כסף,יש לך משום מה התניה בראש שהרבה כסף = הרבה טוב ומעט כסף= רע . זה לא נכון וזה טעות
אין דבר כזה אנשים טובים ורעים,לכל אדם יש מידת טוב ורע רק במידות שונות.טוב ורע זה בלב ואם בלב טוב הכל טוב וכדי שיהיה טוב בלב צריך להמתין בסבלנות לשמור על שקט וצניעות ולהתאמץ לעשות פעולות טובות ואז האנשים הטובים שהם פי חמש מאות מהאנשים הרעים ידאגו שיהיה לך טוב
טוב תמשיך להיות עבד ופאראנואיד של עשירים דמיוניים אם זה מה שעושה לך טובבעולם של היום הכל עובד על כסף,
אי אפשר להגשים מה שאתה רוצה בלי כמות מסוימת מינימלית שלו.
אין דבר כזה אנשים טובים ורעים,לכל אדם יש מידת טוב ורע רק במידות שונות.
שאומרים אנשים רעים למשל מתכוונים שהם עושים יותר רע מטוב מהממוצע.
ולא פי 500 שזה סתם מספר שהמצאת/אמרו לך בשביל להרגיע אותך,
אלא קצת יותר טוב מרע זה מה שיש עכשיו.
אבל בגלל שהרוע עדיין שולט בשילטון בעולם זה המצב בשטח.
אני מדבר רק על העשירים הידועים,אחרי נקודה מסוימת כסף הופך לכוח על השלטון.טוב תמשיך להיות עבד ופאראנואיד של עשירים דמיוניים אם זה מה שעושה לך טוב
שטויות כרגיליש לבן אדם כסף בהתאם למאמץ שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.