יש לי פטנזיה....

יש לי פטנזיה....

תגידו לי אם היא נורמלית... מבחינה מסויימת זה מציצנות...אבל זה לחברות שלי...בנות שאני מכירה...כאילו מסקרנות....איך הם במצבים כאלה... וגם ההפך...כאילו הייתי רוצה שהם יראו אותי במצבים מסויימים כאלה... מה אתם חושבים על זה?

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום נועה, וברוכה הבאה.

אין חיה כזו "... תגידו לי אם היא נורמאלית... ..." מה זה נורמאלי? הרגת מישהו? את החונק האלמוני שבלילה מיתעורר להציץ לחברותיו ואחרי כן אוי לאוזניים ולדמיון מה את עוד עושה? כך שאת השאלה "הנורמאלית" הורידי, היא איננה רלוונטית. לא שאני גורם באיבחוני נפש, אבל ליכדי כך לוודאי תעמוד לי תבונתי. לו תרצי פתחי דיון על הצצות והגרוי העצום שבהן, ומי לא יתגרה? הרי נשיקה על מסך קולנוע יכולה לגרום לנו גרוי, אזי לראות את אחד ממכרי מישתגל, שאו מיתעלס, שהרי זה מגרה, לא יגרה אותי? פתחי דיון, אבל בהתוויות הנוגעות לפורום. את מאוד נורמאלית, ואשר לנהייתך וריגושיך, כמו כל דבר בחיים, השאלה היא במינון. כשהנהייה הזו תפריע לך לתפקד בשיגרת חיים רגילה, (מהי שיגרה רגילה אגב,) אז זו כבר שאלה אחרת, שאיננה מתחום עיסוקו של הפורום בכל מיקרה. ועכשיו,
אני מנצל את ההזדמנות, וחוזר ומזכיר, למרות צעקות החמס שבוודאי תעלינה, גם שאלתך זו, הייתי מעדיף שלא תישאל בקונטקסט מסויים. רגע, רגע, לכל מי המיתכונן לצווח ולזעוק חמס במלוא קולניות גרונו, להלין על גסות ליבי, לנזוף בדיקטטור הלא קטן שבי, (כולל אגו מנופח שמעולם לא הכחשתיו, ) אזי אם כל זאת, אני אומר את הדברים לראייתי.
הפורום הזה לראייתי, לא נועד כדי שמישהו יצהיר לי מהן פנטזיותיו, אלא איך הוא מפנטז אותן. ירצה גם יפרט ויחשוף, אלא שתמיד הכוונה בסופו של תאור והודעה היא ובאופן שיגרום לגרוי. גרוי גרוי וגרוי. גרוי בכתיבה. דוגמא, לו הייתי סוטה זיאופילי שעינוגי הרבעת תיישים, אני מקווה שהייתה בי דקות תאור ורגישות לכתוב את עלילותי ומישגלי עם תייש בדיר באופן שצחנת התייש וסרחונו לא תיפגום בהנאת הקורא, מה שכמובן לא יתכן, לא כיוון שאין כאלה המיתגרים מתיישים, אלא שאנוכי קטונתי מרמת כתיבה שכזו! זו הכוונה נועה יקירה, וזו הכוונה לקוראים אחרים שאני מנצל"ש את הודעתך כדי לחזור ולהחצין מהי כוונת הפורום. כתיבה! כתיבה מגרה. כתיבה ליצירת גירוי. גרוי הוא זיין עומד לגבר, פות לחלוחי לגברת. אני חוזר. למען שלא אובן לא נכון, כי ישנן לי בעיות קשות בביטוי, ושוב ושוב אני מוצא שהודעת המנהל/ת שבה הדבר כתוב שחור על גבי כחולו של מסך, ואולי היה נמנע כל העיסוק המסביר והמיצטדק והשמנוני הזה. פורום פנטזיות מיניות איננו פורום תמיכה ויעוץ וסיעוד מיני. נקודה.

מי קבע שהפורום מטרתו לגרום גרוי?

או הנאה? הפעם הגזמת לגמרי. אוף איתך באגי. אכזבת אותי קשות. וזה שכמעט אף אחד לא מוחה איך אתה מגרש מכאן בהתמדה כל ניצוץ של משהו פורה. של משהו שאנחנו יכולים לחזות בהתפתחותו. כאילו אתה לא היית שם מעולם. מטרת הפורום היא להציג מחשבות, תחילת העזות של רעיונות פנטזיונריים למען יכתבו איפשהו וירגיעו את הכותב, למען יגרו אותו לראות את עצמו קצת אחרת, למען יוכל הקורא להזדהות, להשוות להתפתח מינית עם עצמו. כן יש גם שמוצאים כאן בני זוג למימוש פנטזיות ויש אחרים שמאוננים בהשראת הפורום. בסדר זאת תוצאת לוואי והיא חלק מהדיל אבל זו לא המטרה של הפורום.

פנטזיה שכיחה לחשוב על אנשים

שאנחנו מכירים בסיטואציות מיניות. בא לך לכתוב את זה כמו סיפור? אם כן, זה יהיה מאוד מעניין לקרוא את המחשבות שלך והרגשות שלך תוך כדי תיאור.

fun maker

New member
אם אנשים היו יודעים

בחלומות של מי הם מככבים בתור מה. מתוך "דאוואין של שיר מחאה", מאיר אריאל.

israel or

New member
נישמע לי נורמאלי לגמרי

ההיתי אפילו הולך להתעמל בזה אבל קצת מפחיד אותי לדמיין חברים(הומופוב) אין ספק שיש פה חומר לפינטוז מחחחחחרמן! ובאגי אני מחכה לסיפור שלך על תקופת הצבא באגי הצעיר חייל אמיץ בגרין נח"ל מובדד על השמירות ועל הפעם הראשונה בה כבשת את עזרא התיש... מחחחחחרמן! שבת שלום ושנה אזרחית חדשה וטובה!

bugbuster

New member
../images/Emo6.gif שנה טובה לכולם, גם לך 'סרול.

בחייאת 'סרול, אנ'לא'דע מאיפוא בא לי התייש ההוא, אולי מהבדיחה של אימא על הצרפתי האמריקאי הרוסי והתייש.
אנד דה'בדיחה איז, בתקופה שרוסיה עוד הייתה קומוניסטית ואהבנו לכנותה ברית המוצצות, ובטח שהכי אהבו לשנוא את הברז'נייבים וה(קוס)יגנים למיניהם, אהבה אימא לספר כיצד נערכה תחרות מי ישהה זמן רב יותר בדיר של תייש. לא, לא, אין פה שום דבר סקסי, למרות ש... וכיוון שהיום הכל כבר אינסטנט ובא ארוז בניילון, אז חייבים מאמר שלם להסביר לדורות האחרונים מה זה תייש בכלל. כמו בבדיחת ענק משנות השמונים באלפיון הקודם שמתה בנתיים.
אנד דה' הבדיחה ההיא איז, האח בן הארבע אומר לאח בן השניים, תיזהר, לאינסטלאטור יש סיפיליס. אומר האח בן השנתיים, יופי, אבל מה זה אינסטלאטור. אנד בחזרה טו דה'הבדיחה הראשונה, אז יש להסביר לצעירים שדיר של תייש הוא מהמקומות הפחות נעימים בריחותיו, וזה בלשון המעטה בריטית אנדרסטאיימנט פרועה, כי דיר של תייש הוא פשוט מצחין ומסריח. ותייש זה הזכר של העיזים, עם זקן קטן כמו בשיר: "... יש לנו תייש..." ובחלקו האחורי ובין רגליו האחוריות (ולא בקן לציפור) מיתנדנדות להן בגאווה שתי בייצים, שלו תחשבו את יחס ניפחן לנפח גוף התייש הכולל הרי יתברר לכם שבהשוואה לאותו יצור מהלך על שניים המיתגאה באשכיו האנושיים, היו זכריו לו השתוו ביחס לביצי התייש מצויידים באשכים בגודל כדורסל תיקני (ספאלדינג...) כל אשך ואשך. עד כאן תייש וביציו.
אנד המשך הבדיחה איז, נכנס התצרפתי, איזה נכנס, הסרחנים הפרצתונים האלה שבכלל לא מתקלחים ורק שופכים על עצמם דיאודורנטים ואו די קולנים, אבל כשזה מגיע לריח שאיננו שלהם, איזה ניכנס, רק היתקרב, 'תעלף ופונה מהתחרות. האמריקאי ניכנס ושהה דקה שלמה. וכבר היתגאה בניצחונו הקרב, לתיפארת הנצחון במלחמה הקרה. ניכנס הרוסי, ברח התייש.
רגע, רגע, רגע, לא לייחס לי כוונות זדון ואי פוליטיקלי קורקטנאס, אמרתי וחוזר ואומר, ושב ומדגיש, מדובר היה בימים ההם, בימי ברית המוצצות, וגם בארה"ב עוד קראו לאפרו אמריקאנס, ניגר'ס, וכוליי. זהו. זה בשבילך 'סרול. ואכן הייתי בנח"ל, ולא מחוויותי אבל בקינאה לצעירים כתבתי את חבר בצבא. שגם פורסם בפורום כאן.

israel or

New member
קרעעעעעת אותי אתה ! מלך!

מצחיק מאוד אבל לא ממש מחרמן... אתה יודע שלא השתתפת במצחיק השנה בפורום הסטוצ'ים ולכן לקחתי את מצחיק השנה ו שרוט השנה וזה שנה ראשונה שלי במחשב. טוב עושים תחרות גבר העולם יש לגמור בקבוק וודקה להביא אישה לאביונה(?) וללחוץ יד לנמר מגיע הצרפתי (חבל אין מיבטא זה מוריד) לוגם את הוודקה בחורה מון שרי.. מגיע לכלוב נוטש . מגיע האמריקאי איז נוט הפרבלם דופק הוודקה יס ביבי דופק תאישה ובורח ואז...בא הגרוזיני מוריד שניי בקבוקי וודקה ויש ניכנס לכלוב... צרחות מילחמה יללות זעקות יוצא סרוט פצוע ואומר:" איפה הבחורה צריך ללחוץ לה יד?" אבל צריך הכל במיבטא ובטח תייש בגילך כבר מכיר.

bugbuster

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif אויייייייייייייייייייי

israel or

New member
ניסתי לקרוא את הסיפור שלך

אתה בטח פסיכאיטר או פסיכולוג מפחחחחחיד!

למעלה