../images/Emo6.gif שנה טובה לכולם, גם לך 'סרול.
בחייאת 'סרול, אנ'לא'דע מאיפוא בא לי התייש ההוא, אולי מהבדיחה של אימא על הצרפתי האמריקאי הרוסי והתייש.
אנד דה'בדיחה איז, בתקופה שרוסיה עוד הייתה קומוניסטית ואהבנו לכנותה ברית המוצצות, ובטח שהכי אהבו לשנוא את הברז'נייבים וה(קוס)יגנים למיניהם, אהבה אימא לספר כיצד נערכה תחרות מי ישהה זמן רב יותר בדיר של תייש. לא, לא, אין פה שום דבר סקסי, למרות ש... וכיוון שהיום הכל כבר אינסטנט ובא ארוז בניילון, אז חייבים מאמר שלם להסביר לדורות האחרונים מה זה תייש בכלל. כמו בבדיחת ענק משנות השמונים באלפיון הקודם שמתה בנתיים.
אנד דה' הבדיחה ההיא איז, האח בן הארבע אומר לאח בן השניים, תיזהר, לאינסטלאטור יש סיפיליס. אומר האח בן השנתיים, יופי, אבל מה זה אינסטלאטור. אנד בחזרה טו דה'הבדיחה הראשונה, אז יש להסביר לצעירים שדיר של תייש הוא מהמקומות הפחות נעימים בריחותיו, וזה בלשון המעטה בריטית אנדרסטאיימנט פרועה, כי דיר של תייש הוא פשוט מצחין ומסריח. ותייש זה הזכר של העיזים, עם זקן קטן כמו בשיר: "... יש לנו תייש..." ובחלקו האחורי ובין רגליו האחוריות (ולא בקן לציפור) מיתנדנדות להן בגאווה שתי בייצים, שלו תחשבו את יחס ניפחן לנפח גוף התייש הכולל הרי יתברר לכם שבהשוואה לאותו יצור מהלך על שניים המיתגאה באשכיו האנושיים, היו זכריו לו השתוו ביחס לביצי התייש מצויידים באשכים בגודל כדורסל תיקני (ספאלדינג...) כל אשך ואשך. עד כאן תייש וביציו.
אנד המשך הבדיחה איז, נכנס התצרפתי, איזה נכנס, הסרחנים הפרצתונים האלה שבכלל לא מתקלחים ורק שופכים על עצמם דיאודורנטים ואו די קולנים, אבל כשזה מגיע לריח שאיננו שלהם, איזה ניכנס, רק היתקרב, 'תעלף ופונה מהתחרות. האמריקאי ניכנס ושהה דקה שלמה. וכבר היתגאה בניצחונו הקרב, לתיפארת הנצחון במלחמה הקרה. ניכנס הרוסי, ברח התייש.
רגע, רגע, רגע, לא לייחס לי כוונות זדון ואי פוליטיקלי קורקטנאס, אמרתי וחוזר ואומר, ושב ומדגיש, מדובר היה בימים ההם, בימי ברית המוצצות, וגם בארה"ב עוד קראו לאפרו אמריקאנס, ניגר'ס, וכוליי. זהו. זה בשבילך 'סרול. ואכן הייתי בנח"ל, ולא מחוויותי אבל בקינאה לצעירים כתבתי את
חבר בצבא. שגם פורסם בפורום כאן.