יש לי פוטנציאל?

עמי1986

New member
לא.

למרות שהתמונות קצת עושות לך עוול... אבל אין שום התאמה..

צופטין

New member
אני לא מבינה בתחום.. אבל לדעתי לא

אין בך שום דבר מושך ואתה גם נראה קצת מבוגר מדי

Cry to the Sky

New member
שכחת משהו

את החלק שאת מורידה לו את ת'יד עם מסור אחרי שאת שוחטת אותו בירידות על כמה הוא כלום ! הבנו שהבנאדם לא עושה לך את,אז לפחות אפשר להגיד לו שהוא לא מתאים לעסק גם בלי לרדת לו על הצורה ולהגיד לו כמה שאין בו שום דבר וכמה לא צעיר הוא נראה ....... אני גם יכול להגיד לך שאת לא נראית בר רפאלי סטייל, זה יהיה לך נעים?!

juliae

New member
זה שגם בך אין שום דבר מושך

נותן לך תזכות להגיב ככה ? לא נראה לי.. לדעתי הבחור צריך לעלות תמונות יותר ברורות של עצמו. והכי חשוב לא להקשיב לילדות שלא מבינות כלום בתחום הדוגמנות

limmon1

New member
באמת שאין לי הרבה מה לומר חוץ מזה ש..

אני בן 28 ונראה כמו בן 21 ואתם אומרים לי שאני נראה מבוגר מדי -חחחח חוץ מזה שיש לי פנים יפות והרבה מאוד אמרו לי שאני חתיך! וחוץ מזה שיש לי גוף פגז אבל גם את זה לא ציינתם! וחוץ מזה שיש לי עיניים כחולות בוהקות! בקיצור יצאתם פרשים לגמרי! - בלי להשתחצן!

silver screem

New member
חח אז אם אתה כל כך בטוח שאתה מושלם..

למה אתה שואל בכלל את דעתנו?

limmon1

New member
אני אמרתי שאני שאני נראה מושלם?

בחיים לא אמרתי דבר כזה אבל מה שכתבתי זה נכון אני נראה מבוגר מדי? כל החיים אמרו לי שאני נראה צעיר בכמה שנים מהגיל האמיתי שלי ואני יודע את זה . נ.ב- מצטער אם התמונות לא מי יודע מה ברורות כי זה צולם במצלמת אינטרנט שהיא לא מי יודע מה . אני אנסה אולי לסרוק תמונה ואז לשלוח אותה פה לאינטרנט. עכשיו שלא תבינו לא נכון אני בכלל לא שחצן אבל יש לי מודעות עצמית שלא כמו "זמרים" שהראים לכוכב נולד והם חושבים שהם יודעים לשיר.

עמי1986

New member
תבין נשמה

יכול להיות שיש בך כמה דברים יפים... זה לא אומר שהמכלול עצמו יותר ביחד משהו יפה... יש לי עיניים ירוקות וריסים ארוכים שכל בחורה שהיסתכלה עלי נתקפה בקינאה... אז מה זה אומר שאני דוגמן? דוגמן או דוגמנית זה מכלול של כמה דברים שיוצרים ביחד משהו יפה שאפשר לצאת איתו לבחוץ ולמשוך תשומת לב.... אז יכול להיות שיש לך גוף פיגוז ועיניים כחולות... אבל אתה לא מתאים לדוגמנות... ואני מודה שבאמת שהיא קצת הגזימה בתגובה שלה...

צופטין

New member
אני לא ירדתי עליו..

אולי זה נשמע ככה אבל מה שניסיתי להגיד שמבחינת דוגמנות לדעתי אין בו משהו מושך ומתאים לתחום ולא מדובר בי.. אני לא אמרתי שיש בי משהו מושך ואני גם לא מעוניינת בתחום דבר אחרון.. לפי התגובה שלו למטה אני רואה שיש לו מספיק ביטחון בקשר לעצמו

Nicoleriver

New member
בלי קשר למראה שלך

אתה עדיין מבוגר מדי לדוגמנות. נראה לי קצת איחרת את הרכבת.

למעלה