יש לי ספר על ויקה ספרו לי בקצרה מהי הויקה.. תודה רבה.
מ מוסורסקי New member 23/9/04 #2 אם יש לך ספר על ויקה, למה שלא תקראי אותו, אולי ככה תדעי יותר? מצד שני, אם זה הספר "ויקה - מדריך מעשי לכישוף לבן", אז עדיף שלא תבזבזי את הזמן שלך איתו. את מוזמנת לבקר בפורום "פאגאניזם בישראל" כאן בתפוז (מס' 337) ולשאול שם. כמו כן, הוספתי מס' קישורים בעניין.
אם יש לך ספר על ויקה, למה שלא תקראי אותו, אולי ככה תדעי יותר? מצד שני, אם זה הספר "ויקה - מדריך מעשי לכישוף לבן", אז עדיף שלא תבזבזי את הזמן שלך איתו. את מוזמנת לבקר בפורום "פאגאניזם בישראל" כאן בתפוז (מס' 337) ולשאול שם. כמו כן, הוספתי מס' קישורים בעניין.
ל לילוש הקטנה New member 23/9/04 #3 באמת שאין לי זמן יש לי לימודים, מבחנים, בגרויות, ללמוד לתיאוריה באופנוע ים וסירה מהירה, וחיים בנוסף..\:
באמת שאין לי זמן יש לי לימודים, מבחנים, בגרויות, ללמוד לתיאוריה באופנוע ים וסירה מהירה, וחיים בנוסף..\:
מ מיםכחולים New member 23/9/04 #4 הממ לגלוש באינטרנט יש לך זמן? זה לא ענייני ולכן אני פשוט אפנה אותך למאמר של כרמית מזרחי. "ויקה: הגדרה מעשית" לקרוא את המאמר הזה יקח פחות זמן מלקרוא ספר.
הממ לגלוש באינטרנט יש לך זמן? זה לא ענייני ולכן אני פשוט אפנה אותך למאמר של כרמית מזרחי. "ויקה: הגדרה מעשית" לקרוא את המאמר הזה יקח פחות זמן מלקרוא ספר.