יש לי סיפור

יש לי סיפור

עליתי בגיל 4 מאוקראינה ויש לי סיפור מוזר בנוגע לבית שחייתי בו, ההורים שלי טוענים שבבית שלנו היה גמדון בית (או משהו כזה). בהתחלה חשבתי שהם צוחקים אבל גם אם אני אשאל אותם עכשיו הם יגידו שהיה לנו כזה בבית. הם אומרים שהוא עזר לנו בבית ולפעמים החביא מזלגות או מספריים ופעם אחת כשהשכנה העליבה אותנו על יהדותנו הוא צייר בבית שלה צלב על כל התקרה באחד החדרים שלה. כשהחלטנו לסוע לישראל התחילו לקרות כל מיני תאונות בבית, כמו למשל: התקרה בשירותים נפלה סנטימטרים בודדים מהרגליים של אמא שלי ועוד דברים שאני לא זוכרת. ההורים שלי אומרים שזה כי הוא לא רצה שנעזוב כי הוא לא יכול לבוא איתנו (כל הקטע של יצורים שלא יכולים לעלות לארץ הקודש). כמה מהסיפור יכול להיות נכון?

littleAngel

New member
מצטערת לא היו ולא נבראו יצורים

מהאגדות כגון גמדים או פיות חחח...

לא יודע לגבי "גמדונים" אבל..

יש אנשים רבים שמאמינים בפיות,ונעזרים בהם בטקסים שלהם. נראה לי שיש מאמר בנושא... בכל אופן,גם דרקונים הם יצורים אגדיים,וגם איתם נעזרים בטקסים.. ועל זה יש מאמר במאמרי הפורום. חביב הקסם

BlaT©

New member
מאיפה הגיעה הקביעה הזאת?

מאגים רבים, ואנשים בכלל, מאמינים בקיום יצורים שכאלה (פיות, חדי-קרן, בני-ים, דרקונים). אולי אתה לא מאמין בהם, אבל זה לא אומר שאף אחד אחר לא.

האפור

New member
אממ...

מאמינים בקיומם אבל לא כמו שהיא הציגה את זה... מאמינים שהם קימיים במישורים אסטרליים בלבד.. ובגלל זה משתמשים בהם בטקסים..

BlaT©

New member
כמובן...

רק הציקה לי הפסילה המיידית של העניין.

ToryMaster

New member
לאו דווקא

אני מאמינה שהם כאן, סביבנו, לא רק במישורים אסטרליים

littleAngel

New member
ידעתי שזה יעלה...

אכן ידוע לי על טקסים מאגיים שבהם אנשים נערים בפמיליארס או בכל מני יצורים כמו פיות וחדי קרן אבל מה שהתכוונתי אליו זה בעולם הפיסי שלנו,כאן אין יצורים כאלה- בקשר למישורים האסטרליים זה כל אחד ואמונתו ואני לא פוסלת כאן..

BlaT©

New member
לדעתי הם חבויים במישור...

האסטרלי סביבנו כל הזמן, ומתגלים במישור שלנו רק בפני מעטים ברי *המון* מזל.

P o M i K i

New member
לכותב ההודעה

באמת יש לזה פורום. לשאר הפורום, אפשר לנצל"ש את השירוש לדיון על זה. אני בכל מקרה לא מאמין בקיום של יצוי קסם, אבל מה אתם אומרים על זה? אם הם כן קיימים במישורים האסטרלים הוא לא פשוט ישויות אסטרליות (לא שיש משהו פשוט בישויות אסטרליות) אבל למה להבדיל בינם? מה הם בעצם יכולים לעשות? איך אפשר להשתמש בהם בטקסים? ולמי שמאמין בהם גם מיחוץ למישור האסטרלי (ויקי לא שחכתי אותך
) מה הם באצם עושים כאן? האם אפשר להשתמש בהם בטקסים? בקיצור אנשים שפכו דעות... |אייקון של דניאל מנסה להחיות את הפורום וליצור דיונים בכוח|

ToryMaster

New member
../images/Emo3.gif

מה הם עושים כאן? חיים. בדיוק כמו בני אדם, ארנבות, כלבים, נמלים. ככה אני מאמינה בכל מקרה, אני לא חושבת שלרובם יש איזו מטרה מיוחדת או משהו

Envenom

New member
אז איפה הם?

מישהו *חייב* היה להיתקל בהם ולתעד את זה במהלך אלפי השנים שבני אדם מהלכים על פני האדמה.. ואין שום תיעוד כזה, וגם לא אנשים שטוענים שפגשו יצור כזה אבל "שחכו לתעד".. וכן, אני משתמש פה במונחים מדעיים כביכול, כי במאגיה אנחנו לא פועלים ישירות על המישור הפיזי, ודברים כגון עלפים, גמדונים, וכד' ניתן לתעד בעזרת מדע מודרני. ואני יודע שמישהו יבוא ויגיד לי עכשיו "אז איך אתה יודע שאויר קיים?" אז אני עונה- כי יש תיעוד לאויר. ניתן לנתח אויר. אפשר לחוש אויר. תמיד ידעו שאויר קיים.. ועוד מישהו יבוא ויגיד לי "איך אתה יודע שחיידקים קיימים?" אז אני עונה- כי חיידקים אפשר אפילו לראות דרך מיקרוסקופ. גם אותם אפשר לבחון וכו'. בקיצור- דברים כמו עלפים, גמדונים, בני-ים, ודרקונים לא קיימים. לפחות לא במישור הפיזי (למרות שזה יכול להיות נורא מגניב אם הם כן היו..). זה בערך כמו לעוף על מטאטא..

ToryMaster

New member
היי

תוכיח לי מאגיה ובבקשה מעבר לזה שיש המון תיעודים על 'יצורי פלא'

Envenom

New member
גם זה ידעתי שיבוא..

חשבתי שכתבתי על זה אבל לא נורא. המאגיה לא פועלת ישירות על המישור הפיזי. לכן לא ניתן להוכיח אותה בעזרת המדע המודרני. לעומת זאת, דברים שקיימים במישור הפיזי (שאת טוענת שגם שם יש יצורים קסומים) ניתן להוכיח בעזרת המדע. ול"תיעוד" אני מתכוון למספר של תצלומים, דגימה, אולי אפילו היצור עצמו, קולות, וכו'.. לא פשוט להגיד "ראיתי עלף!" כי זה בפורום שר הטבעות יש הרבה שצורחות "יא ראיתי את העלף החתיך אורלנדו בלום!". ואני גם יכול להגיד שחי לי נום בגינה..

Weirdi

New member
מישורים ויצורים

מאגיה לא עובדת ישירות על המישור הפיזי? אולי משתמשים במישורים 'אחרים' במאגיה- אבל זה בשביל זה בשביל ליצור שינויים במישור הפיזי. מאגיה מתחילה ונגמרת- פה. בקיום הזה, במימדים האלו, במישור הנוכחי. אם אתם מאמינים שיש מישור אסטרלי באמצע זה כבר משהו אחר. חומר לא יכול להתקיים בלי אנרגיה. אנרגיה לא יכולה להתקיים בלי חומר. חומר ואנרגיה זה אותו הדבר, רק במצבים שונים [זה הרבה יותר מסובך מזה, אבל אני לא אכנס לדיוקים]. קיר שעומד- אין לו אולי נשמה, אבל יש לו אנרגיה. האטומים שבונים כל דבר בעולם הפיזי הם חלקיקים שמייצרים אנרגיה, ולוקחים אנרגיה. אין חומר בלי אנרגיה. גם לפחמן [אם אני זוכרת נכון יש לו את רמת האנרגיה הכי נמוכה] - לאפר ופחם יש רמת אנרגיה כלשהי. ואנרגיה היא אנרגיה- אי אפשר לתת לה הגדרה אחרת. אפשר להגיד שהיא מתבטאת ביותר דברים ממה שאנשים חושבים ,נגיד- אנרגיה יכולה להתפרק מהמוח ולגרום להזזת דברים- אבל חוקי הפיזיקה עדיין חלים על האנרגיה הזאת. ולכן אני לא מסכימה עם זה שיש את העולם הפיזי ואז בהבדלה- יש את העולם האנרגטי. אין אש בלי חמצן, ובלי חומר בערה. בקשר ליצורים למינהם- הם יכולים להיות יצורים שחיים בתוך הדותעה של הבן אדם- מעיין האנשה של המצפון וכדומה. או שיכול להיות שהם באמת קיימיים. אנחנו לא יודעים מה נוצר בטבע לפני שהאדם בא והתחיל לתעד את הכל. אנחנו לא יודעים מה היה לפני הדינוזאורים, או אפילו לפני זה. ייתכן שהיצורים האלו הם שאריות של מה שהיה פעם. אבל כיוון שאי אפשר [בנתיים] לדעת מה היה לפני הדינוזאורים, מה היו חוקי הפיזיקה ואיך בכלל נראה העולם- אי אפשר באמת להתחיל לחשוב על חקירת האפשרות הזאת ברצינות.

Marsha Figg

New member
לדעתי../images/Emo54.gif

אני אישית לא ממש מאמינה בפיות, גמדונים וכל השאר. אני אוהבת כל מיני ציורים וכאלה של פיות יפות, אבל לא ממש מאמינה שדברים כאלה קיימים. ברוחות אני דיי מאמינה, כל התיאוריות של חיים לאחר המוות, ושדים אני מוכנה לקבל. אולי יום אחד אעסוק בכישופים עם דרקונים ויצורים בסגנון, אני גמישה בעיסוקיי ובאמונותיי ומקבלת רעיונות ודברים כאלה, אבל אין לי אמונה שלמה בדברים כאלה.
רחלי

Cold As Death

New member
היי../images/Emo103.gif

אני משערת שאת מתכוונת ל"DAMAVOY"... בעיקרון זאת אמונה של נוצרים, שהוא שומר על הבית ועל דייריו... אבל שמעתיגם על כאלה שאומרים שיש גם בישראל גמד-בית... אגב-לא חדשה פה, כי אני לא חושבת שאני אכתוב פה יותר. סתם קוראת פה מידיי פעם...

למעלה