יש לי סוד...

D the kid

New member
כי היא לקחה את זה לכיוון של

"יאללה מה השטויות האלה, תדחיקי וזהו" אם היא היתה הולכת בדרך הזו ולא מצליחה, ואז היה קורה מה שקורה..
(בגידה
). כמו כן, מפה והלאה היא כבר היתה חושבת פעמיים אם לספר.. בגלל ההדחקה שהיא דיברה עליה (הדרך שהרוב נוקטים בה במצבים האלה), מגיעה אח"כ הבגידה (כי הרי לא שיתפנו). לכן עברתי לנושא של הדחקות ובגידות. אני באופן כללי בעד הרבה תקשורת והתמודדות עם המציאות ונגד הדחקה והכחשה. מקווה שזה יוכיח את עצמו.

D the kid

New member
זה גם דיי ברור שאני מדבר על הנושא

ב-"אנטי". ז"א - עברתי לדבר על זה, לא לצדד בזה. ככה שלא שיניתי את דעתי/עמדתי.

P צ י

New member
ופה בדיוק הטעות של כל ההורים

לסבול ולהדחיק בגלל הילדים. את באמת חושבת שאם מפריע לך משהו ואת מדחיקה אותו או סובלת איתו הילדים שלך לא רואים? ילדים מרגישים כל מה שעובר על ההורים שלהם ובמיוחד אם אין בינהם תקשורת בריאה. דעי כי, לפעמים גם אם את חושבת שאת עושה את הדבר הטוב לילדים, את רק מזיקה להם. יש מקרים שבהם פשוט עדיף לפרק את החבילה,וזה מה שיהיה לטובת הילדים.

..

אני יודעת שיש בעיות בין ההורים שלי, וזה לא סוד. אבל לפחות אני לא נגררת בין הבתים שלהם מגיל צעיר, ואני חיה במסגרת נורמלית של אבא אמא ילדים וכלב (סתם, אין לי כלב). אני חושבת שפירוק החבילה צריך לבוא כשהם בוגרים מספיק. אגב, בהרבה מקרים ילדים נכנסים לטראומות מהעניין: חלק חושבים מאשימים את עצמם, חלק מתקשים בבניית מערכת יחסים משל עצמם בשלב מאוחר יותר. אני מכירה מישהי שאמא שלה התגרשה פעמיים והיא (החברה) לא מוכנה להכנס לקשר רומנטי עם גבר כדי לא להפגע גם כן. בשורה התחתונה, מתוך התחשבות בהתפתחות הנורמלית של הילד, לא לפרק חבילה כי קשה לעמוד בדחפים. זה לא שהוא מכה אותה וזה לא שהיא מתעללת בו. זה בסה"כ שהם רוצים מישהו אחר.. ואני אפסיק למרוח, אני לא רואה ממטר. מבחנים זה שואה. יום נעים לכם.

elians

New member
אין שום רע בלפנטז ../images/Emo70.gif

ואני אישית גאה בך על היכולת שלך לעמוד מול התחושות והחרמנות ולא לעשות דברים שיפגעו באמון בינך לחברתך ובעלך. יישר כוח!

זה טבעי זה בהחלט נורמלי

זה קורה לכולנו וזה גם דיי בסדר (הנה קיבלת ממני את כל האישורים שאת נורמלית ושפויה.) אבל יש הבדל בין לפנטז לבין לממש את הפנטזיות (במקרה שלך היא בגידה) זה נשמע מוזר שעם כינוי כמו שלי אני כותב את הדברים הכי מרובעים. מה שכן אני מודע גם לשחיקה בחיי הסקס של זוגות כי גם את זה עברתי. זו בעיה גדולה ואצל זוגות רבים היא מכשול שמפרק את הנישואים. אני חושב (וזו רק דעתי) שצריך לעשות איזשהו שינוי פאזה ביחס לחיי המין כדי להתמודד עם השחיקה. לדעתי צריך להפסיק לצפות שתוכלו לשחזר את אותה ההתרגשות שהיתה לכם לפני שנים. מה שכן אפשר להינות ממין בקצב אחר. זיון יותר סבלני ויותר מתמקד בפרטים הקטנים. אני לא אומר.. אם בא לך לשכב על השולחן ושבעלך יזיין לך את הצורה מאחורה זה לא אסור אבל אני מניח שלרוב אתם לא מגיעים לזה. אבל אפשר להינות מזיון יותר איטי ויותר ארוך שההתרגשות שלכם מתרוממת לאט לאט לאט עד שאתם מגיעים לשיאים אחרים ממה שהכרתם עד עכשיו. בכלל אני חושב שלא כדאי לשכב בסוף יום עבודה כשאתם חוזרים הרוגים. עדיף לדחות את זה להזדמנות שאתם חוזרים קצת מוקדם יותר הביתה. אחרי שנחתם. אחרי שאכלתם. השכבתם את הילדים . אחרי שמזגתם כוס יין ובסבבה יושבים בסלון לאט לאט (לא עם עיניים חצי עצומות) מתלטפחים ומתנשקים ונוגעים עם הרבה סבלנות. שינוי הקצב. שינוי בסיגנון.

למעלה