יש לי סוד...

janedoe18

New member
../images/Emo111.gifהיה לי מאד מתאים....

אבל איך אני אתמודד עם זה אח"כ? אני לא חושבת שאני מוכנה לרומן מהצד, אני ממש לא רוצה לבגוד בבעלי, זו ממש לא הכוונה, אבל מצד שני אני מחורמנת עליו נורא... עד כדי כך שאני יוזמת כל הזמן סקס עם בעלי (שמאד מרוצה מהעניין דרך אגב) כדי לממש את החרמנות שלי....
, לדוגמא, לפני כמה ימים, התקשרתי אליו להגיד לו שאני חרמנית, והוא בא אליי לעבודה והזדיינו בשירותים...
(מאד לא נוח לצערנו...)

daniella1980

New member
../images/Emo13.gif חבל שלא קראתי את

השרשור לפני שעניתי. ובכל זאת אני עומדת מאחורי דבריי ושמחה שהם דווקא נראים לי מתאימים לסיטואציה שלך. נשמע לי נהדר שזה הכיוון שאת לוקחת, תחשבי שבינתיים כל הצדדים רק מורווחים!

ZAX48

New member
את צריכה להכניס גבר או אישה

לצרף גבר/אישה /או זוג או לפחות לגרות אותו במחשבה

קמרש

New member
תנסי לממש בדמיון -

תאונני עליו הרבה - אבל ממש הרבה - לפחות פעם פעמיים ביום !!!! אחרי איזשהו זמן זה יעבור ...

janedoe18

New member
../images/Emo41.gifאני עושה את זה...

בזמן האחרון אני חרמנית במשך כל היום כך שקצת קשה לי לאונן באמצע העבודה.....אבל זוה באמת פתרון (חלקי...)

קמרש

New member
דווקא זה פתרון טוב - לאונן בעבודה

תסתגרי לרבע שעה בתא השירותים ותחשבי עליו , תפנטזי ...

tryme 2 m

New member
ומה רע?

יש לא מעט אנשים גברים ונשים, ששוכבים עם בני/בנות זוגם ומפנטזים על סקס עם מישהו אחר...או סקס כזה או אחר, או חוויה כזו או אחרת. אם זה מעצים את העונג...מה טוב. ואפילו משובח. אין לאף אחד בעלות על מחשבותייך. ושם...את יכולה לעשות עם מי שבא לך מה שבא לך. לשאלה האם ליישם או לא? אני מניח שאם תתני לזה לקרות - זה יקרה. ואם לא תתני לזה לקרות -זה לא יקרה. אבל אני מבין את התחושה. זה בוער בחלציים...חחחחח
ומבעס לא מעט. אבל את בסדר...זה קורה לא מעט.

daniella1980

New member
אהבתי את חלק נכבד ממה שאמרת.

"אם תתני לזה לקרות - זה יקרה. אם לא תתני לזה לקרות - זה לא יקרה". וגם את השאר בגדול אהבתי. כמובן, כל עוד מדובר באישה שאכן אוהבת את בעלה ולא מוכנה להקריב אותו על מזבח התשוקות הרגעיות שלה (ושלכל אחד כמעט יש מן הסתם).

tryme 2 m

New member
דניאלה....../images/Emo9.gif

כיף לי שאת מסכימה איתי...ממממממממ...

D the kid

New member
"אין ספק" ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

אין ספק שאת בבעיה. אם הוא מרגיש אותו הדבר ויתחיל להראות את זה, ואם תמשיכו להיפגש לעיתים תכופות..

ירדן 24

New member
תעצרי אתזה!

כי אחכ זה יכול להדרדר לדברים עמוקים יותר וחבל,להרוס גם בית וגם חברים..תחשבי על הצד הזה!או שתשדלו כמה שפחות לצאת איתם..אז בהצלחה מותק!

daniella1980

New member
תמשיכי לפנטז, תאונני ותגמרי

מלחשוב עליו, ובזה זה יכול להגמר. את לא ילדה קטנה או חיית טרף, את בנאדם עם משפחה, עם בעל שאני מקווה שאת אוהבת. את בהחלט יכולה להחליט שאת לא הולכת לכיוון נלוז\נאלח\**חלש**\עלוב. את לא יכולה לשלוט במשיכה אולי, אבל בהחלט יכולה לשלוט במעשים, ואנא תחסכי ממני את המשפט המטופש וחסר המשמעות "זה חזק ממני". כי ברור שהכל עניין של **החלטה**. ובהחלט לא יזיק להמעיט את הבילויים המשותפים ולהרחיק את הפיתוי. אם זה באמת כלכך "חזק ממך", אז תחליטי מה יותר חשוב לך - או הגירוי המיני הרגעי שסביר שיאבד ברגע שיבוא לידי מימוש, או המשפחה והאהבה שלך. אם זה חשוב יותר, עזבי את הבעל או רעיון שלישי שצריך להתאים לאנשים מסוימים בלבד וחישבי אם בעלך הוא אחד מהם - שתפי את בעלך. אמרי לו שאת מאוד רוצה לממש את הפנטזיה עם ההוא. בעיני אפילו זה עדיף על בגידה ושקר (ולכי תדעי אולי בעלך בקטע של החלפת זוגות איתם. ככה תשמרי על הזוגיות ולא תיאלצי לשקר. השאלה אם את מוכנה לספוג את הרעיון שבעלך ישכב עם מישהי אחרת.). אבל שוב, רק את יודעת אם בעלך פתוח לכזה עינין בקשר שלכם. בקיצור, הכל בידיים שלך, אז בלי התלבטויות ילדותיות והתנהגויות קיצוניות, את בן אדם בוגר - קבלי החלטה!

janedoe18

New member
../images/Emo41.gifעדכונים מאתמול../images/Emo41.gif

אחרי שאתמול הייתי כל היום עסוקה במחשבות על העניין ומחורמנת מאד
הייתי חייבת לדבר עם בעלי בעניין... אז איך שהילדה הלכה לישון קפצנו אחד עלי השני ועשינו סקס במשך 3 שעות (
) ובמהלכן גם דיברנו על כל הקטע של חילופי זוגות ומשיכה לאנשים אחרים.. דיברנו גם על הזוג הזה באופן ספציפי, וככה לפחות אני לא מרגישה שאני "בוגדת" בו עם המחשבות שלי... הוא אפילו אמר לי שהוא פגש אותו הבוקר בגן של הילדה ושהוא "מסר לי ד"ש".... נכון שאין איזה פיתרון למצב אבל לפחות אני מרגישה שיכולתי לשתף את בעלי ולהסביר לו איך אני מרגישה. ממש התחברנו והצלחנו להעביר את הרגשות שלנו, וגם הוא אמר שהוא נמשך לבחורות אחרות ומצוי בדיוק באותה דילמה כמוני, כי הסטוץ עצמו הוא לא הבעיה, מה שמפחיד אותו הכי הרבה זה שבעקבות הסטוצים יבואו הרגשות ואז יש מקום להתאהבות ומשם הדרך לפירוק המשפחה מאד קצרה. חוץ מזה, שאם מחליטים על צעד כזה כמו חילופי זוגות או סקס ברביעייה אז תמיד יש סיכוי שלחלק מהצדדים זה מאד מתאים ולחלק לא ואז הדבר יכול ליצור תסכולים, בעיות ומריבות..... אני הצעתי שנזמין אותם אלינו, נשתה אלכוהול עד שנהיה מסטולים ואז נתחיל איתם... הבעיה היא שהפנטזיה נראית לי מדהימה אבל בטח בבוקר שאחרי לא נוכל להסתכל עליהם יותר.....

daniella1980

New member
נשמע שיש לך ולבעלך אחלה

של זוגיות. באמת. מעורר השראה והערכה.

D the kid

New member
הכיוון חיובי, לדעתי זה הצעד הנכון.

למרות שהרוב במצבך לא מספרים, מתקדמים אט אט, ואז כל החיים זה שקר ורגשי אשם, תהיות וחרטה. אם כבר להיכנס לברדק אז בשיתוף ופתיחות. גם אם זה יוביל לפרידה זה יהיה באופן חיובי מבחינתי. כמעט בכל סיטואציה אני אהיה בעד שיתוף ופתיחות ולא משנה מה המחיר.

../images/Emo31.gif

זה לא משנה כמה שיכורים הם יהיו ואם הפרידה תהיה חיובית או שלילית, לדעתי צריך לחשוב על הילדים, שגם הם מעורבים בתמונה. הם כבר לא זוג רווקים שמחפשים להשתעשע, הם זוג הורים. לפרק את המשפחה כי האישה רצתה זין מהצד זה טפשי, זה לא שהם רבים ולא מסתדרים. אני עם הבעל, עדיף להדחיק את זה מאשר להסתבך עם המריבות וסיכויים להתאהבויות וחרטות כאלה.

D the kid

New member
זכותך.

אם ההדחקה הייתה רלוונטית, הייתי איתך באותה דעה. בגלל שבמקרים רבים (מדיי), זה פשוט לא עובד (עובדה, שאין להתכחש לה
), אז מבחינתי הולכים עם ההדחקה עד שמרגישים שזה לא יעבוד אף פעם, ואז יש שתי אפשרויות: 1. להתכחש למציאות. 2.להתמודד איתה ולהחליט אם משתפים(
), או מחרישים(
). כמעט כל מי שלא בגד, אומר שהוא אף פעם לא יעשה את זה. כמעט כל מי שכן, אומר שזה לא יקרה עוד פעם. כמעט כל מי שבגדו בו מאמין שזה לא יקרה שוב (רוצה להאמין). איפה נכנסים כל אלה שמבינים שבמציאות יש (שוב מבחינתי) רוב שכן
כ"כ הרבה הדחקה בפורמט אחד מקובל בעולם הזה
המציאות מלמדת אחרת מבחינתי. מבחינתי, עדיף לו להתמודד עם הכאב של הצורך שלה, מאשר לוותר על האמון, או להתמודד בעתיד עם הבגידה (אם תתגלה). זה שאנשים חיים בהכחשה ואז מגיעים למצב הזה וממשיכים ככה, זה רק בגלל שיש אופציה שזה לעולם לא יתגלה. אין טעם להתווכח על הנושא, כי זה כמו לדבר על פוליטיקה או על דת - בד"כ לא מגיעים לעמק השווה. סה"כ הבעתי את דעתי, ואני לא מופתע שהרבה יחזיקו בדעה אחרת. למען הסר ספק, בחיים לא בגדתי. אבל זו לא חוכמה כי מערכת יחסים אפשר לפרק בקלילות וכשמצאת את האחת/אחד להרבה שנים קדימה ויש ילדים בתמונה, אז כבר לא מפרקים כ"כ מהר וכאן מתחילה הבעיה.
תיבת פנדורה, היפתחי נא
(מקווה שלא). סופ"ש נעים, דרור.

daniella1980

New member
אני לא מבינה למה אתה מדבר פתאום

על "בגידה". בתגובתך המקורית דיברת על פתיחות - וזה עולם אחר. בגידה זה רק כשמשקרים, כשהולכים מאחורי הגב. כשמשתפים, פותחים, מדברים זו בפירוש לא בגידה. למה פתאום שינית את כל ההסתכלות?

למעלה