יש לי סוד...

janedoe18

New member
יש לי סוד...../images/Emo25.gif

ואני חייבת לשפוך את הלב לאנשים שלא מכירים אותי.... אני נשואה כבר 4 שנים אבל אנחנו יחד 11 שנה והסקס נחמד אבל כבר לא מרגש כמו פעם... בזמן האחרון התחברנו עם הורים של ילד מהגן של הילדה, ונהינו חברים טובים, התחלנו לצאת יחד לפעילויות של הילדים, וגם מדי פעם לצאת רק אנחנו המבוגרים... העניין הוא שאני מחורמנת פחד על הבחור... הוא לא איזה חתיך הורס אבל הוא מאד גברי וזה מה שעושה לי את זה.. אתמול יצאנו ארבעתינו והוא ישב לידי במסעדה וכל הארוחה לא הפסקתי לחשוב איך אני מתה להזדיין איתו.... אין ספק שאני לא מתכוונת לעשות כלום כי אני לא יכולה לבגוד בחברה טובה שלי ובבעלי, זה משהו בלתי נסלח מבחינתי, אבל מה אני עושה?? אני לא מפסיקה לדמיין אותנו מזדיינים.... וכשאני שוכבת עם בעלי אני מפנטזת שזה הוא... זהו, הייתי חייבת לספר למישהו.

מה אפשר לעשות הלאה../images/Emo35.gif

ז"א, מה אתה מציע לה? הדבר היחיד שעולה לי בראש זה לנסות להתרחק ממנו. אבל חוץ מזה,איזה פתרונות יש למצב כזה?

sexyeli

New member
תנסי לברר אם בעלך מעוניין ביחסים

עם זוג נוסף במיטה.... אני בטוח שהמון בעלים כן מעוניינים בחילופי זוגות או בצירוף זוג נוסף או אישה נוספת במיטתם.... ואם האישה יוזמת את הרעיון אני בטוח שהוא לא יתנגד. אם תשובתו תהיה חיובית תעלי את נושא השיחה הזה עם חברתך.... (תאמרי לה שחברה שלך סיפרה לך על כך שהם צירפו זוג נוסף לערב מטריף יחד) ושמעי את דעתה בנושא.... אם דעתה חיובית בנושא תנסו שתיכן הנשים לגרום לפנטזיה הזו לצאת לפועל וככה תרוויחי זיון עם הבעל של החברה! מקווה שעזרתי.. בהצלחה.. SEXYELI

janedoe18

New member
זה באמת רעיון מצויין../images/Emo45.gif אבל.....

וכבר דיברתי על זה עם בעלי כמה פעמים, ושנינו מתלהבים אבל מסכימים שאם נעשה כזה דבר זה יהיה באיזו חופשה בחו"ל (בשום אופן לא בארץ) וכשנהיה שתויים......
.. נראה לי שאם נעשה כזה דבר פשוט לא נוכל להסתכל להם בעיניים אח"כ..... וחוץ מזה, בכמה הזדמנויות שאלתי את בעלי אם הוא חושב שהבחורה נראית טוב, אז שנינו הסכמנו על כך שהיא כוסית לאללה אבל הוא אומר שהיא לא ממש לטעמו.....אני פשוט מפחדת להגיד לו שאני נמשכת לבחור כי אולי זה יאיים עליו....

ZAX48

New member
לגבי המסקנה הסופית

מוכן להזמין אותך לארוחה כדי לקבל מציצה בסופה

s n o p y

New member
ובאותו נושא..

שלום, עד עכשיו אני קוראת סמוייה. ועכשיו יש לי שאלה, אני ובעלי נשואים שנתיים וחצי, ו- 10 שנים ביחד ואנחנו מעוניינים לגוון קצת בסקס ולנסות לצרף זוג נוסף. אולי יש פה זוגות שמעוניינים, נא לפנות במסר

הדרך היחידה היא באמת להתרחק

ולהימנע ממפגשים וסתם שתדעי מרחוק כןם ניראים סקסים תשאלי את אישתו ותראי שגם הוא נירדם אחרי זיון ,וזורק ת'תחתונים על הריצפה באמבטיה , ואולי אפילו במקרה הוא חרא של זיון -הדשא של השכן רק ניראה ירוק יותר .

janedoe18

New member
אני בטוחה שאת צודקת....

אבל מה לעשות שאני לא מפסיקה לחושב על זה
כמו כל פנטזיה, אני בטוחה שהמציאות רחוקה מהדמיון, אבל זו טבעה של פנטזיה.... אני מבינה שצריך להתרחק אבל אני לא מסוגלת, כי א) היא חברה מאד טובה שלי, ב) הילדים חברים, וג) אנחנו חברים בתור זוג, אז אני לא יכולה להגיד לבעלי שאני רוצה להפסיק להפגש איתם רק בגלל שבא לי לזרוק את הבחור על הרצפה ולזיין לו את הצורה כל פעם שאני רואה אותו....

erany11

New member
את מקרינה את זה החוצה

לא יכול להיות שאת לא משדרת מיניות במבטך ובהתנהגותך. מצב מסוכן...

janedoe18

New member
נכון.. ואני מפחדת שבעלי ישים לב

וכמובן מאד מקווה שהבחור ישים לב....

janedoe18

New member
ברור שאני נמשכת לגברים אחרים

אבל עד היום זה לא קרה לי עם אף אחד בצורה כל כך חזקה....

erany11

New member
במוקדם או במאוחר מישהו ישים לב...

את באמת מעוניינת לתת לו את ההרגשה שאת נמשכת אליו ? האם זה יהיה "הסוד" שלכם ? איך תתמודדי עם זה ?

janedoe18

New member
זו בדיוק הבעיה../images/Emo10.gif

אם אני אגיד לו משהו ומבחינתו זה לא הדדי, אני לא אוכל להסתכל לו בעיניים יותר, ומן הסתם החברות שלנו תיגמר, ויהיה לי מאד חבל.

Cינדרלה

New member
מה שאת צריכה לעשות הוא דווקא לא קשה

דבר ראשון, אל תשכחי שאת במערכת נישואים. לא מדובר פה על חבר אלא על בעל, על משפחה. האם את מוכנה לפרק משפחה רק כדי לממש את יצרייך? אין מה לעשות בגידות, ב-90 אחוז מהמקרים, גורמים לפרידות וגירושין. איך לדעתך הבת שלך תסתכל עלייך כשיום אחד היא תבין את מה שקרה? אם את מרגישה שהיחסים שלכם כבר לא מרגשים כמו שהיו פעם, כל מה שאת צריכה זה להחזיר את הניצוץ המיוחד הזה שהיה בהתחלה. תפנו לכם איזה יום אחד. שלחו את הילדה להורים/למטפלת. תקדישו לעצמכם קצת זמן, שסביר להניח שעם בואה של הילדה קצת דעך. איזה יום ספא מהנה, או אפילו ארוחה רומנטית בבית. אם הסקס לא מרגש כפי שהיה פעם, תנסו לגוון- משחקי תפקידים, משחק מקדים ארוך במיוחד או סתם תנוחות שלא עשיתם הרבה זמן. ואל תשכחי שכשהתחתנת איתו התחייבת לו. את תמיד יכולה להפר את ההתחייבות אבל אין צורך לפגוע בו "על הדרך".

J oker

New member
למה את רוצה שהוא ישים לב ?

ואם הוא יתפס בך וכן ירצה לשכב איתך ? מה הקטע ? ממש לא הבנתי אותך. אם זה לא אמור להמשיך מבחינתך אז תחתכי את קו המחשבה,

למעלה